![]() |
Cursele in mass-media
Articol din Monitorul de Prahova:
Cursele de masini la ordinea noptii la Ploiesti Bariera care oprea accesul masinilor in imediata apropiere a Salii Sporturilor “Olimpia” a cazut si nu a mai fost pusa la loc. Acest fapt a fost semnalat de consilierul PSD, Augustin Mitu, in cadrul ultimei sedinte de consiliu local. Acesta s-a plans executivului, ca acolo unde ar trebui ca toti ploiestenii sa-si poata plimba copiii nestingheriti, au loc in continuare curse de masini, dupa lasarea serii. De altfel, mai multi ploiesteni s-au plans ca aceste curse, fie el la Sala Sporturilor fie pe Bulevardul Independentei cand acesta este inchis au loc chiar sub ochii politistilor comunitari, despre care spune Mitu, “ma mir ca politia Comunitara nu a identificat pe nimeni”. Aceeasi mirare o avea si primarul Emil Calota cu ceva timp in urma cand marturisea presei ca a incercat sa opreasca cursele de masini de pe strada sa, asfaltata ca in palma, dar fara succes. Atunci, Calota concluziona ca neprinsi de nimeni, acestia sunt “baieti de baieti”, carora nimeni nu are ce se le faca. R.E. |
Re: informatii utile
doamne cat sunt de prosti ... n-au ce scrie si baga pe altii la inaintare .... !!!
|
da...se fac curse pe 200m si 2m de franare. dar eu am ramas fara baterii la masina telecomandata....
cine draq are curaj sa faca pe bulevard cand e inchis? si e plin de pietoni sau bicicilti... |
sunt handicapati ma ....n-ai ce sa le ceri ... mai bine ar lua exemplu de la altii ... gen pitesti...si sa organizeze ei ....!!! auzi ...pe bulevadul inchis !!!!
ROMANIAAAA TREZESTE-TEEE !!!!!! |
Quote:
|
femei goale si masini. asta se vind azi. babe violate de soldati si de retarzi sunt peste tot. si crime intre tot felul de betivi.
|
despre ce curse zic astia aici ma:rolleyes2:confused2:confused2
|
Quote:
|
ce se face prin Ploiesti se numeste Condus Agresiv... atat:)
|
Eu din acel articol am inteles ca ploiestenii nu au cum sa isi plimbe copii la sala sporturilor datorita curselor de masini!
Nu stiu cine isi mai plimba copii acolo dupa ora 20:00 cand se strang baietii de bani gata :) Stiu ca trebuia sa inteleg altceva , dar .... |
Quote:
rusine...rusine...nu isi mai pot plimba parintii copiii"nocturi" din cauza voastra.....mama voastra de oameni de bani gata...si cu masini de sute de cai putere... |
Re: Cursele in mass-media
Am facut un split la topic nou, putem vorbi aici despre subiectul asta.
Politia comunitara a inceput sa colaboreze cu pol rutiera de ceva vreme, e normal ... fac inregistrari de numere, fotografii mai nou ... culmea, tocmai celor care stau cuminti in banca lor. :rolleyes2 Va mai trece un timp probabil pana cand vom face treaba legal. |
Ei vor trebuii intai sa invete diferenta dintre curse ilegale - intalniri - si ture de oras !
Daca ne strangem mai multi intr-un loc , curse ! :lol: |
bah da s-a umplut orasu de "milogi" comunitari. Auzi domle si la calota ca erau curse la el pe strada , cum are unu o evacuare care se aude si tureaza un pic dupa calota sunt curse . Bah cum a ajuns asta primar ??? cand vin alegerile sigur il votez :)) hai sa ii lasam in pace ca oricum nu ne afecteaza cu nimic
|
parerea mea este ca lumea e chiar linistita in ploiesti....
|
All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2025 4Tuning