bine DON...bine ca tii telef inchis!! sa te sun ca disperatu' toata seara! ia zi cum facem sa vin sa vad ala...? da un semn de viata ceva...
si ai dreptate cu postul tau ala lung si kilometric, ca nu l-am citit de lene, dar sigur ai dreptate...

glumeam, mai normal ca ai dreptate!
@taz, matizul ala e frumos (dupa cum ziceam, se poate si fara dungi), dar sincer.. nu as baga asa multi bani intr-un matiz. parerea mea. uite ca am gasit si ceva care nu imi place, ca sa ma mentin de gica contra: para-vanturile sau cum draq se numesc alea de plastic de la geamuri. cum aveau boshorogii la geamurile de la daciile 1300.
legat de ce i-ai zis lu fietzel..cred ca tu nu stii sa te adresezi si ai impresia ca toti care iti zic ceva negativ tre sa invete sa iti vorbeasca..??? nici tu nu ai pastrat un ton respectos cu mine, desi nu ne cunoastem..asa ca te rog mult...daca ai ceva cu mine sau fietel, ne putem vedea la sala oricand sa ne cunoastem. ca nu stiu daca varsta trecuta in dreptul profilului tau e cea adevarata! . omu' ti-a zis frumos ca nu are dungi. daca tie ti s epare ca ti s-a adresat gresit..uite iti repet eu: NU ARE DUNGI... sa vad mie ce mai imi zici.
nu am nimic cu tine, dar vad ca daca primesti un raspuns negativ te cam simti suparat si asta nu e bine... cum zicea si DOn..daca intrebi, asteapta-te si la rasp care nu iti vor placea!
idee lu fietzel era ca tre sa arate asa un matiz ca sa fie considerat frumos. dupa cum vezi nici pleoape ca ale matizului tau nu are..deci... ? iar te simti ofuscat?
eu zic ca in spatele monitorului nu prea ne putem conversa..hai la sala sau undeva sa ne punem masinile fata in fata si sa vedem care cat kitsch are pe ea. si te asigur eu ca la cati bani am bagat in a mea, ma apropiam de turbo tau si 100 de cai