Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Closed Thread

Thread Tools
Old 10-03-08, 18:37   #16
alex2see

Stage 5

alex2see's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]
Default Re: Sistem audio in masina - pareri - discutii

Quote:
Originally Posted by PH86MIN View Post
Vibe,ba nu tre sa taie din usa,poate face un inel din MDF care sa ii distanteze difuzorul,insa,atentie,iti trebe si ceva insonorizant,ca altfel o sa ti faca urat rau fetele de usi (cred k ai idee cam cat de prost e plasticul ala).Uite eu am pus de 16,5,dar nu am apucat sa fac prea multe poze ca m-a prins zapada .....dar din pacate depasesti 200 ron lejer,te apropii de 250
daca vrea sa faca o treaba cand se duce la reprezentanta la alpine acolo va gasi si inelele

apropo daca vrei sa vb de cu cineva de mtx, alpine ,hertz, suna la 0724311311 adi
Old 10-03-08, 19:49   #17
Vibe
Mitsubishi Driver

Stage 5

Vibe's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

eu am Alpine fata spate ... dar fata am 13 ca n-am avut timp de inele and stuff
Vibe is offline  
Old 11-03-08, 14:18   #18
popicashow

Stage 1

Domnilor,din pacate sau din fericire(sper!!!)am facut o alegere(consiliat de un profi de la SONO :MAGNAT CLASSIC 132 pe fatza(k nu am timp de modificari)si MAGNAT CLASSIC 163 pe spate.Ambele au crosover de 4000( nush ce insemna asta f bn)si sunt de 65W si 55W RMS.Astept sa le pun p masina si dupa aia va spun eu despre ce e vb,cu urechea mea de afon)
popicashow is offline  
Old 12-03-08, 10:43   #19
popicashow

Stage 1

am reusit sa pun doar pe fatza...se simte o schimbare in bine,dar astept pana sambata sa le pun si pe spate si atunci vad...Acum imi merge volumul pana la 21(fatza de 17 anterior)..Pana la 34 mai e.....
popicashow is offline  
Old 12-03-08, 11:07   #20
Skma

Stage 5

Skma's Avatar

Member of:
[Opel]
[PARTICIPANT CURSE]

CU orice boxe nu o sa ti se auda pana la blana!
Aici intervine calitatea Head-Unit-ului ! Depinde cat duce si finalu ala!
Skma is offline  
Old 13-03-08, 12:21   #21
tre

Stage 5

tre's Avatar

ia uite ce stie skama. finali, head-unit. maaaai skama tu ai citit de electronica si nu ne spui.
tre is offline  
Old 13-03-08, 12:21   #22
popicashow

Stage 1

Quote:
Originally Posted by Skma View Post
CU orice boxe nu o sa ti se auda pana la blana!
Aici intervine calitatea Head-Unit-ului ! Depinde cat duce si finalu ala!
Finalu ar trebui sa scoata 26 RMS,difurile au 45/55 RMS(fatza/spate)deci ar trebui sa pot sa-i dau blana...ref la fidelitate....e un Sony...nush dak tre sa am mari pretentzii la el(mai ajustez cu LPF-ul si BBE)
popicashow is offline  
Old 13-03-08, 12:26   #23
tre

Stage 5

tre's Avatar

in conditii ideale, sursa de curent serioasa si fara paraziti, ventilatie ca lumea a unitatii si rezistenta (impedanta) circuitului difuzoarelor cat mai aproape de specificatii teoretic se poate da blana. dar sunt conditii ideale...

nu te intereseaza sa dai blana, daca de ex. iti merge ok pana la sa presupunem 18WRMS/canal n-are sens sa mai storci si ultimii 3-4W pentru ca oricum un volum dublu (nivel sonor) obtii doar la o putere de 10 ori mai mare, deci 180WRMS/canal.

Last edited by tre; 13-03-08 at 12:29.
tre is offline  
Old 13-03-08, 16:21   #24
popicashow

Stage 1

Quote:
Originally Posted by tre View Post
in conditii ideale, sursa de curent serioasa si fara paraziti, ventilatie ca lumea a unitatii si rezistenta (impedanta) circuitului difuzoarelor cat mai aproape de specificatii teoretic se poate da blana. dar sunt conditii ideale...

nu te intereseaza sa dai blana, daca de ex. iti merge ok pana la sa presupunem 18WRMS/canal n-are sens sa mai storci si ultimii 3-4W pentru ca oricum un volum dublu (nivel sonor) obtii doar la o putere de 10 ori mai mare, deci 180WRMS/canal.
de acord ....oricum nu as putea sa stau cu el non stop prea tare k ma chiaunesc de cap.imp e sa fie sunetul clar...
popicashow is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -