![]() |
Sistem audio in masina - pareri - discutii
va rog sa postatzi pareri personale(dak e din experientza e si mai bn)care sunt difuzoarele cele mai bune(dar si accesibile,asa pana in 150 RON perechea)la capitolul fidelitate,ambiantza,bass frumos...ptr un mp3 de 4x26W RMS
|
Re: vechiul subiect....boxe auto
mdaaa..... eu zic... Infinity....... :-P...... sau ceva Alpine.....
|
Re: vechiul subiect....boxe auto
Depinde pt ce vrei,si ce masina ai,daca vrei pt fata poti merge pe un sistem,de exemplu Coustic (by MTX),iti recomand pt k am asa ceva pe masina :D si e undeva la 180 ron (16,5''), si mai sunt,alpine,infinity,jbl,
|
Re: Sistem audio in masina - pareri - discutii
Alpine ca fidelitate... parerea mea... la banii care zici tu ma refer.
|
Mda...masina e un SLogan.1,6,cu boxe stock si fatza si spate....eu mi-am tocit creierii o zi intreaga pe siteuri cu vanzarea acestor "produse" si doar am putut sa extrag cateva nume....
JBL CS2105(da am inteles ca-s pocnitori,cik n-au bass deloc) MTX XT 502 MAC AUDIO DVD 13.2 PIONEER TS 1356 II PIONEER TS G 1303i DLS CLASSIC125 ALPINE SPE 13C2 Cel mai mult ma intereseaza parerea voastra despre GROUND ZONE GZTF130MK2http://www.***********/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZTF_130MK2/ Si ink o treaba...cam cu cat tre sa depasesc RMS scos de HU pe boxe k sa se auda bine si sa "mishte" si membrana la difuzoare? |
sa-ti pui in fata neaparat de 16 daca vrei sa simti ceva eu am de 13 (tot logan ) si nu se simte mare diferenta fata de stock... doar claritate dar bass nu are de unde... pe spate in schimb am de 16 si acolo s-a simtit de prima data:)
|
JBL n`au scos decat o singura natie de boxe care se merita sa o pui in masina T595 Limited, in rest sunt cam nasoale!! .....
in bugetu` pe care`l ai ....cred ca ai putea achizitiona niste Alpine`uri! si am obs k se aud destul de bine, yo kre sunt infiniti` convins pt boxe:) |
Quote:
|
ptr fata iti recomand http://www.***********/produse/Difuz...er_Audio_16.2/ raportul pret / calitate e foarte bun
|
Da,sunt sigur k scot mai bine alea de 16,da intrebarea e :cum drak le montez(mai ales in fatza)k au carcasele alea ale lor de plastic!
|
tai din usa... si in spate la fel tai din chestia aia care e din metal:) e ceva de munk daca vrei sa o faci tu.
|
Quote:
|
bun atunci,inseamna k tre sa demontez carcasele alea imputzite si sa le potrivesc p-astea de 16...pe spate sigur va fi usor,in fatza e mai greu...am ramas sa aleg intre JBL GT5-652,ALPINE SPE 17C2 si GZ 16T,k dupa aia putem sa consideram topicu closed...
Multumesc oricum tututror celor care s-au implicat in discutie...parerile voastre conteaza! |
Quote:
e o gama completa absolut toate marimiile care vinn pe masina fara sa mai faci modificari |
4 Attachment(s)
Vibe,ba nu tre sa taie din usa,poate face un inel din MDF care sa ii distanteze difuzorul,insa,atentie,iti trebe si ceva insonorizant,ca altfel o sa ti faca urat rau fetele de usi (cred k ai idee cam cat de prost e plasticul ala).Uite eu am pus de 16,5,dar nu am apucat sa fac prea multe poze ca m-a prins zapada :D.....dar din pacate depasesti 200 ron lejer,te apropii de 250 :D
|
All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2025 4Tuning