Ati inebunit draq...
BAS-ule... Opel-ul cu care am castigat eu cupa la Buzau (singura cursa la care grupele au fost cat de cat corecte) tragea mai grav decat SFi-ul matale si sa stii ca de cateva ori mi-a sarit si mie casetofonul din shine... dar asta din cauza ca nu era prins bine...
Si sa-ti mai zic ceva. Cand o sa-ti iei o masina mai shmekera ca cea pe care o ai, o sa zici ca aia e mai buna si aia e mai shmeklera si o sa te bati cu pumnul in piept.
N-am ajuns sa ma iau la bataie cu tovarasii cu care stau in fiecare seara pentru un morman de table. E pur mishto si atat.
Dupa ce o sa-mi schimb masina cu un Audi, BMW, Subaru, Skyline sau altceva, o sa zic ca aia bate tot, rupe VR6-le si restul pe care le-o bate. Asa e normal sa faci.
Doar nu crezi ca daca am castigat o amarata de diploma cu Opelul, am poza cu ea acasa si ma inchin la ea. Am dat-o pe ceva mai bun.

Una peste alta s-a lasat frigul; toata saptamana am ars-o-n pacanele.
De vreo zapada pe la munte ati auzit ceva? Ca ar trebui sa trecem la capitolul coniac, vodka, banner, shufa, cel putin doua anvelope de iarna si frane de mana bune. (cam asta tre sa avem la noi daca ne opreste politia si ne intreaba daca avem ustensile in caz de zapada

)