Haideti ca am reusit si eu sa citesc cateva chestii...mai putin tot ce a scris BLS...

) asta scrie mult si degeaba!Sincer nu am nimic cu el..e inca mic..inca copil..(Fara suparare) Poate nu are frate masina...dar in comunitate sunt si alti apreciatii fara masina...astha e stilul lui de a fii si nu trebuie neeaparat "pedepsit"
Legat de Inferno..ca Fondator si Lider Inferno Motor Sport PLOIESTI si Lider Inferno ROMANIA....va pot spune ca inferno VA RAMANE LA FEL IN PLOIESTI!!! cu sau Fara ajutorul nimanui...Asa cum Vati Obisnuit..O sa ne Doare pe Toti La P*&a de restul!!!
Legat de Griffo asta...Prietene..eu nu stiu cine P#$! mea esti si nu ma intereseaza..nu stiu unde ai facut tu posturile si ce e de capu tau,atat timp cat nu ai Treaba cu Mine sau cu membri Inferno esti ok..la gandire..!In rest ma doare in *&$ sincer de tine!!!
Legat de comunitate....Frate nu sunt de vina "cei noi veniti" suntem de vina noi...ca nu am reusit sa ne pastram asa cum am fost si ne`am dat dupa ei !!!
In rest mult respect pentru ai mei mebrii Inferno..si cei care merita respectati din comunitatea 4t Ploiesti! La restul bagatorilor in seama aiurea ...Multa M*&%!
RESPECT DECIZIA MODERATORILOR PENTRU INSULTELE "MASCATE" SI AVERTISMENTELE CARE O SA LE IAU..DAR mi se rupe!!!
BAFTA

))