25-01-09, 11:57
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Re: Dacii dragutze/intretinute de prin Ploiesti - discutii
Cea gri e o dacie intretinuta cum spune si titlul topicului, iar stopurile se potrivesc la culoarea masinii. [cred]
|
|
|
05-02-09, 17:18
|
|
 Stage 5
|
Salutare! Aveti ceva Dacii dragutze prin Ploiesti... Felicitarile mele!
|
|
|
06-02-09, 13:12
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by Skma
au si ele o suspensie au si ele frane au si ele discuri pe spate au motot si atat !!
|
care are discuri pe spate bre?
dacia sport cu motor de volvo as vrea sa o vad la o etapa de coasta pe la rasnov,acolo se vede ce poate,oricum un motor turbo cat de mic pe o masina de 800kg face multe ravagii printre masinile pana in 20 de mii de iouro 
sunt curios cum a facut cu si anume cutia de viteze,pentru ca aia de dacie e praf si pulbere cu motor de dacie,daca mai pui si motor sanatos s-a dus naibi
|
|
|
09-02-09, 22:30
|
|
Stage 2
Member of: [DACIA]
|
Hai salut..pun si eu o dacie din 2000,nu e tunata dar e tzipla..acu spuneti si voi cum arata motoru ei si caroseria  Apropo din ce am citit pe topicu asta ati este putin rusine sa ti pui masina aici ca mai mult se face misto mai ales de astia cu masini <straine>din anii 90 pe care le iei de la gunoi din afara si sunt gaurite peste tot  da asa e romanu ce sa mai  bafta all !
|
|
|
09-02-09, 22:41
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
daelim 90% din conducatorii de dacii au 100 de cruciulite atarnate de oglinda,si stiker cu turbo pe luneta,leduri albastre la pozitie etc...
culmea e ca unu care renunta la o dacie,si isi ia o rabluta de afara,uita ce masina a avut si acum e usa de biserica  haios si trist in acelasi timp,dar destul de adevarat
|
|
|
10-02-09, 10:17
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by julaikos
daelim 90% din conducatorii de dacii au 100 de cruciulite atarnate de oglinda,si stiker cu turbo pe luneta,leduri albastre la pozitie etc...
culmea e ca unu care renunta la o dacie,si isi ia o rabluta de afara,uita ce masina a avut si acum e usa de biserica  haios si trist in acelasi timp,dar destul de adevarat
|
romanul e prea sarac sa-si ia o masina noua
romanul isi ia o masina veche dar acceptabila , sa nu fim rautaciosi toti am plecat de la batranele dacii , olcit, lada , varbuger , trabant ,
|
10-02-09, 10:49
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
nici n-am spus sa-si ia masina noua!
sincer n-as da 7000 de ieuro pe un lighean nici sa ma bati,dar nici nu mi-as lua seria 5 din 90,ma rog gusturile nu se discuta,doar ca ,odata cu masina noua(care de fapt e sh) apar si fitzele(cred ca le lasa nemtii prin torpedo pe undeva) ca ii vezi pe toti cum alearga pe sosele si dai flasuri cu faru din dreapta( ca la cel din stanga nu stie sa schimbe becu,ca la dacia lui era totu la vedere si putea sa schimbe si un copil...) si desi el merge cu bmw-eu si eu cu oltcit,tot in rable mergem amandoi
|
|
|
10-02-09, 15:14
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
Am si eu o intrebare, daca nu va suparati...
|
|
|
10-02-09, 15:19
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
nu cred ca e rugina,s-ar putea sa fie vaselina data cu pistolu pe contra-aripi
|
|
|
10-02-09, 15:20
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
Aha. Ok... Eu am intrebat... nici eu nu stiu ce-o fi exact acolo... Dar la culoare cam seamana.
|
|
|
10-02-09, 15:48
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Inferno Motorsport] [BMW] [PARTICIPANT CURSE]
|
masina e tectilizata...sau cam asa ceva...imi aduc aminte de cand vindeam dacii ca le dadeam cu namol d-ala........  )....
|
|
|
10-02-09, 15:52
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by DONU'
Am si eu o intrebare, daca nu va suparati...
|
daca era rugina la prima groapa ii sarea amortizoru prin capota si pierdea faru   ..... si io tind sa cred ca e vaselina data cu pistolul !
|
|
|
10-02-09, 16:15
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [VW]
|
pui vaselina in recipient de metal si o incalzesti cu flacara dupa care o bagi in pistol si o scuipi pe masina ca sa nu mai stea apa pe ea
CRED
|
|
|
10-02-09, 16:20
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Daelim
Hai salut..pun si eu o dacie din 2000,nu e tunata dar e tzipla..acu spuneti si voi cum arata motoru ei si caroseria  Apropo din ce am citit pe topicu asta ati este putin rusine sa ti pui masina aici ca mai mult se face misto mai ales de astia cu masini <straine>din anii 90 pe care le iei de la gunoi din afara si sunt gaurite peste tot  da asa e romanu ce sa mai  bafta all !
|
vorbesti ca un om care are dacie de cand si a luat permisu
incearca sa o lasi parcata pe trotuar o luna de zile si sa mergi cu un golf 3 de prin 96 timp de o luna (nu ori ce cazatura samsarita prin obor) si ai sa vezi ca diferentele sunt destul de clare
nu zic ca dacia ta nu e buna sau nu e frumoasa DAR DUPA CE MERGI CU O MASINA CARE SA NU FIE MADE ROMANIA O SA TE DUCI CU DACIA IN OBOR
|
|
|
10-02-09, 16:30
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
|
asa e alex,dar ce te faci cand nu ai bani de dat pe un golf3?iti spun eu,mergi in continuare cu dacia :P
|
|
|
|
|