19-10-06, 16:03
|
|
Stage 1
|
Topicul meu !?!
|
|
|
19-10-06, 16:09
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Re: Varza !!
hai nu fi suparata. asa se intampla pe aici. unii au o varsta mai frageda si fac mult offtopic. dar lasa, ca facem alt subiect si o sa fie bine...
|
|
19-10-06, 16:12
|
|
Stage 1
|
Mi-a mai trecut acu '  ....
Acum pe bune, cand am intrat si am vazut zeci de postari numai pe langa subiect .... unde pui ca mi se si umple casutza de mail cu instiintari ca s-a postat acolo .... Ce tampenie .... Daca vor sa discute, de ce nu deschid subiecte sa bata campii cat vor ?! E primul forum unde patzesc asta ... Am nimerit la gradinitza 12 ??
Eu intreb de fete motocicliste si se discuta de cu totul altceva; fiecare intra si bate campii ....
Jesus ...
|
|
|
19-10-06, 16:13
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [Virtual Tuning] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by Baby_I
|
da, ne trebuie o mai buna organizare  .. topicul eu l-am inchis (sa zicem ca-s moderator aici), l-am inchis pt ca s-a deviat mult de la subiect .. iar tu nu mai ziceai nimic acolo.
daca vrei, il pot deschide .. numa sa-mi zici, bine?
|
|
|
19-10-06, 16:19
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
Re: Topicul meu !?!
tu cu topiculo ala vroiai sa afli daca exista fete motocicleste din ploiesti pe forum  ti-au spus anumite persoane ca nu , deci ai aflat raspunsul
si pt ca era topic nou , am inceput cu off-topicul  ca asha se intampla la noi
nu trebuie sa te superi
|
|
|
19-10-06, 16:26
|
|
Stage 1
|
Nu-l mai deschide tng ca m-am lamurit. ...
Nemultumirea mea era ca nu mi se pare normal ca pe un subiect pe care scrie clar ce se cauta, sa bata unul si altul campii. .. Fiecare e liber sa discute despre ce vrea, dar nu pe subiectele altora .... Vorbim asa pe unde apucam ?? Esti de acord cu mine ?
P.S. Merci oricum tng, intr-adevar am primit (printre alte aberatii) raspunsurile pe care le cautam  ... Ce sens ar avea sa il redeschizi ?! Ca vor continua discutiile pe langa
|
|
|
19-10-06, 16:41
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [Virtual Tuning] [Opel]
|
nu vreau sa-ti fi facut o impresie proasta ...dar de regula, cam asa fac `comunitarii` nostrii  , e o forma de salut probabil
te invit sa vb pe celelalte topicuri.
numa bine
|
|
|
19-10-06, 16:44
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel]
|
vraiste.. e paici de nu mai tin minte...! asa get used to it.. si daca e asa prezintate alaturi de motorul` tau
|
|
|
19-10-06, 18:36
|
|
Audi Driver
 Stage 5
|
Baby...hai ca si eu am patit la fel la inceput... sper ca te-au mai linistit nervii si supararea. vezi si tu cam ce varsta au cei inscrisi pe aici si vei intelege...
|
|
|
19-10-06, 18:39
|
|
Stage 1
|
yeah ..you're right ... I think I'm too old for this
Anyway, cum pot sa nu mai primesc mesajele pe mail ?!?! Imi vine sa urlu  ( ... Cum imi sterg contul ?! Unde e admin-ul de aici ?!!
|
|
|
19-10-06, 18:52
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
user cp -> edit options si debifezi ''Receive Email Notification of New Private Messages''  sper sa te descurci
|
|
|
19-10-06, 18:54
|
|
Audi Driver
 Stage 5
|
hai nu sterge contu'. da id de mes prin mesaj privat si te conving eu sa ramai! sau macar am incercat sa trimit PM..dar nu reusesc!  nu esti batrana. tre doar sa stii unde sa te uiti
|
|
|
19-10-06, 19:14
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [RENAULT] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by bogdan_wrc
Baby...hai ca si eu am patit la fel la inceput... sper ca te-au mai linistit nervii si supararea. vezi si tu cam ce varsta au cei inscrisi pe aici si vei intelege... 
|
ce vrei sa spui cu varsta?
|
|
|
19-10-06, 20:57
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel]
|
lol TAzule Lol
|
|
|
19-10-06, 21:12
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bogdan_wrc
|
uite asa iti faci o impresie proasta fata de cei mai " mici "
|
|
|
|
|