![]() |
Topicul meu !?!
Mi-ati facut varza subiectul cu fete motocicliste si ... ca sa fie treaba treaba s-a mai gasit si unul sa mi-l inchida.
Ce e vraishtea asta ?!!!:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 |
Re: Varza !!
hai nu fi suparata. asa se intampla pe aici. unii au o varsta mai frageda si fac mult offtopic. dar lasa, ca facem alt subiect si o sa fie bine... :flower: :bunch:
|
Mi-a mai trecut acu ' :) ....
Acum pe bune, cand am intrat si am vazut zeci de postari numai pe langa subiect .... unde pui ca mi se si umple casutza de mail cu instiintari ca s-a postat acolo .... Ce tampenie .... Daca vor sa discute, de ce nu deschid subiecte sa bata campii cat vor ?! E primul forum unde patzesc asta ... Am nimerit la gradinitza 12 ?? Eu intreb de fete motocicliste si se discuta de cu totul altceva; fiecare intra si bate campii .... :rolleyes2 Jesus ... :rolleyes2 |
Quote:
daca vrei, il pot deschide .. numa sa-mi zici, bine? |
Re: Topicul meu !?!
tu cu topiculo ala vroiai sa afli daca exista fete motocicleste din ploiesti pe forum ;) ti-au spus anumite persoane ca nu , deci ai aflat raspunsul
si pt ca era topic nou , am inceput cu off-topicul ;) ca asha se intampla la noi :mrgreen: nu trebuie sa te superi ;) |
Nu-l mai deschide tng ca m-am lamurit. ...
Nemultumirea mea era ca nu mi se pare normal ca pe un subiect pe care scrie clar ce se cauta, sa bata unul si altul campii. .. Fiecare e liber sa discute despre ce vrea, dar nu pe subiectele altora .... Vorbim asa pe unde apucam ?? Esti de acord cu mine ? P.S. Merci oricum tng, intr-adevar am primit (printre alte aberatii) raspunsurile pe care le cautam ;) ... Ce sens ar avea sa il redeschizi ?! Ca vor continua discutiile pe langa ;) |
nu vreau sa-ti fi facut o impresie proasta ...dar de regula, cam asa fac `comunitarii` nostrii :) , e o forma de salut probabil :-P
te invit sa vb pe celelalte topicuri. numa bine ;) |
vraiste.. e paici de nu mai tin minte...! asa get used to it.. si daca e asa prezintate alaturi de motorul` tau
|
Baby...hai ca si eu am patit la fel la inceput... sper ca te-au mai linistit nervii si supararea. vezi si tu cam ce varsta au cei inscrisi pe aici si vei intelege... :D
|
yeah ..you're right ... I think I'm too old for this :D ;)
Anyway, cum pot sa nu mai primesc mesajele pe mail ?!?! Imi vine sa urlu :(( ... Cum imi sterg contul ?! Unde e admin-ul de aici ?!! |
user cp -> edit options si debifezi ''Receive Email Notification of New Private Messages'' ;) sper sa te descurci
|
hai nu sterge contu'. da id de mes prin mesaj privat si te conving eu sa ramai! sau macar am incercat sa trimit PM..dar nu reusesc! :D nu esti batrana. tre doar sa stii unde sa te uiti ;)
|
Quote:
|
lol TAzule Lol
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 03:03. |
- Copyright 2025 4Tuning