deci... avand in vedere discutiile de pe aici... care mi s-au parut interesante.. am sa va ofer sprijinul meu...in organizarea acestui event.....
iar aici.. mai am si eu cateva vorbe de spus..care ar putea sa para interesante

1 - avand in vedere ca vor venii masini multe(speram) langa un tun de bass..si ceva cai incinsi.. ce merge cel mai bine?... un linoleu...si ceva bboy sa faca atmosfera nu?

de asta.. ma ocup eu

2 -ca sa ne usuram si noi propun sa scoatem o serie de flyere/afise....si fiecare..sa le distribuie..dp bunul plac....
3 - o masina..care doreste sa fie prezenta...sa dea ceva ture ziua..prin oras.. cu ceva muzica.... si niste invitatii speciale..pentru a aduna niste HOT CHICKS.. . ca deh...daca sunt femei.. barbatii vin ca mustele

).
4 -in taxa de intrare...ar trebui sa intre ceva ce sa primeasca cel ce o plateste...ceva gen.. un fluier...sau nuj.. o poza..o ceva ..sa vada omu pe ce a dat banu...
5 -evenimentu asta....sa nu tina cateva ore...si gata..hai acasa... ideal ar fii..ceva gen..vineri-sambata-duminica...ca daca vineri nu vine lumea ca nu stie....sambata si duminica se mai duce zvonu...si vor venii
cam atat am pentru moment... astept parerile voastre...

RespecT