Quote:
Originally Posted by ALEX_BZN
Eu maine pe la 14.30 eram liber....la 12.30 ma duc cu bunica la dentist ) ca de ninge si nu mai stie sa mearga pe gheata..si apoi in max 2 ore eram liber...si mai veneam si cu vreo 2 prieteni...care au zis ca sunt de acord...dar tot nu depasim macar 10 masini pana acum cu toderik, ehm,roby, dany zyx, narco, cynegetycos, tng,dragos 2900, shantzu..si cine mai se anuntase...vad ca nu e solidaritate....aia e pe mine mai putin ma intereseaza dar la restu vad ca e indiferenta totala...nu mai imi bat capu ca mi-l bat degeaba..poate pe unii ii supara banii si vor sa ii cheltuie cu benzina )..de bine de rau eu nu ma vait..gazu e 2,8 lei litru.
|
da asa e gazul e 2.8 dar alimentele se transporta cu motorina sau benzina
si de aici o sa se scumpeasca iar ceia ce multi nu isi dau seama
si aici vin aia care zic ma duc la BULGARI imi fac cumparaturile
la MOLDOVENI SAU LA UNGURI SI SCAP MAI IEFTIN imi fac si plinul la masina si e mult mai bine dar in tara ta sa nu poti sa iti permite sa faci cumparaturi si plinul la masina nu e josnic
sa facut un trend sa ne facem cumparaturile si plinurile la masini prin straini si de imatriculat tot la ei le imatricula
chiar nu va e rusine ????
sa stati asa se bata joc de voi dar copii vostri ce o sa faca ?
cit de curind astia o sa inchida granitile romaniei ca nu or sa mai aiba sclavi care sa munceasca pentru eii si familiile lor si atunci sa va vad comoditatea cind noi si copii nostri o sa ajungem sclavi pe plantatiile lor
sa vad cine o sa mai zica ca e 2,8 gazu si nu il intereseaza
batrini cu pensii de 20 30 lei platesc impozit pastile sa mai rasufle o zi si de mincat maninca din mila altora si totusi o ducem bine e 2.8 GAZU
au pus impozit la tarani pe animalele din curte ... in curind o sa ne puna impozit si pe p.i...z.......d.......a...... femeilor noastre de cite ori o ffff....
platim la stat .......
TREZITI-VA MA