26-08-06, 03:05
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
Re: Politia oprire/motiv/sanctionare/abuz
te judeci pt o amenda de un mil si cheltui 5 mil  super afacerea
|
|
|
26-08-06, 21:59
|
|
 Stage 5
|
e corect dar pe asta se bazeaza si ei, ca n-are nimeni chef sa-i dea in judecata.
|
|
|
27-08-06, 01:23
|
|
 Stage 5
|
Si dak ii dai nu prea isi fac probleme!!
|
|
|
27-08-06, 23:40
|
|
 Stage 5
|
Fratilor aveti grija sambata si duminica pe BOBALNA, pt ca au inceput gaborii sa salte permise. Azi am asistat la 14 insi carora li s-a saltat permisu!
|
|
|
28-08-06, 01:04
|
|
Mitsubishi Driver
 Stage 5
Member of: [Mitsubishi]
|
acu 2 ani de cand au bagat aia cu interzis era sa ma arda si pe mine .... dar am scapat.. au fost de treaba atunci...
|
|
|
28-08-06, 08:18
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [AUDI]
|
|
|
31-08-06, 03:50
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
|
|
|
22-09-06, 19:19
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Azi dimineatza in jur de ora 3 eram cu Corsa lu' frate-meu pe la Mihai Viteazu. ies in Bulevard sa vin spre palat si de obicei in dreptul CEC-ului piuie detectorul din cauza antenelor si senzorilor din zona. Printre toate piuielile alea mi-a detectat si un radar si anume cel de la Palat.
Incetinesc eu asa... dar in dreptul la Patria asa, si merg usurel.
Detectorul piuia de zor, vad si radarul, merg in continuare inect si tot m-a oprit.
Buna dimineatza... actele la control va rog...
Ati fost inregistrat de aparatul radar cu viteza de 86 km/h.
Ma uit la politzai si zic razand: 86km/h cu masina asta? Hahaha, cred ca glumitzi. Are 45 CP sefu', motor de 1.2. Hahaha.
Politzaiul ia actele, se duce la masina, vorbeste cu colegul si vine si-mi aduce actele inapoi.
Zice, pe viitor sa purtati centura de siguranta si sa mergeti mai incet.
Am observat ca ne-ati vazut, dar totusi ati incetinit putzin mai tarziu. Va doresc o zi buna.
Multzumesc, sa traitzi! O zi buna! Si-am scapaaat!
Tare, nu?
|
|
|
23-09-06, 02:28
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
23-09-06, 12:11
|
|
Mitsubishi Driver
 Stage 5
|
stau cam des aia la palat acolo.... si prind si ceva  ( nu pe mine )
P.S. Trebuie sa vin cu TEAM Radar sa-i calmam un pic  :P
|
23-09-06, 12:43
|
|
 Stage 4
|
sa va zic faza dura..ma duceam la Craiova de Paste anu trecut si dupa Pitesti drum drept linie continua indicator de depasire interzisa in fatza mea zece masini ma bag eu tare depasesc si depasesc si vad un echipaj..ce sa fac sa intru in coloana sau dau mai departe ..dau mai departe crezand ca nu m-au vzt..da de unde erau in spatele meu cu toate mijloacele acustice si vizuale in functiune...am tras pe dreapta si cica la me gaboru..stitzi ca acuma de paste bani cheltuitzi pe amenda stizti ca ne facem datoria stitzi ca nush c..le-am dat 2 hartii de 500 de mii(erau 2) si el la me..o zi buna in continuare.sarbatori fericite....
|
|
|
23-09-06, 15:08
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Adevarul este ca sunt unii politzisti cu care de drag stai de vorba indiferent de ce-ai facut. Sincer!
Sunt cate unii care vorbesc atat de frumos si sunt respectuosi si iti dau de inteles ca nu iau spaga si ce sa mai zic, sunt putini, insa e bine ca sunt si aia.
Cum a fost tipul din Bucuresti cand am trecut pe rosu. A zis omul, frate, puteam sa va cer cate 2-3 sute de mii la fiecare si sa va las sa plecati dar stiti care e treaba, nu iau spaga, n-am nevoie de banii vostri. Ala baiat adevarat. Pe urma ne-a povestit ce masina are, ca i-a dat nu stiu cat la ora, ca ii pare rau ca nu poate sa-si puna si el neoane si figuri d-astea ca nu e legal.... ma rog.
Am mai intalnit cu cateva saptamani in urma 3 politisti intr-o duba d-aia Volkswagen. Un politai la volan si o politzista in dreapta si altul pe un scaun mai in spate.
Ambalam motorul in semafor si el era in stanga mea. Ambala si el si se dadea din ce in ce mai in fata.
Am plecat tare din semafor si i-a dat si el. Ne-am alergat pana la rond la Caraiman plecand de la MC DONALDS.
La Caraiman in semafor ambalez iar motorul si ma uit la ei. Ambaleaza si el si incepe si rade la mine si-mi face semn ca are ditai masina si ca n-are cu ce sa-i dea. Super tari oamenii aia. I-am salutat si le-am zis ca sunt nr.1 si am plecat iar in tromba si i-a dat si el pana la jumatea rondului unde nu prea mai avea loc sa se bage. Cred ca a fost cea mai tare faza pe care am intalnit-o-n viata mea cu politzia. A fost marfa rau. Am ramas placut surprins!
|
|
|
23-09-06, 15:11
|
|
Mitsubishi Driver
 Stage 5
|
Unii sunt si ei oameni... ca noi..
|
|
|
23-09-06, 15:44
|
|
 Stage 4
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
omenii suntem....  )) uniiii ... sunt chear scarbe...pt k am o gaura in saxofon mi-a luat talonul
|
|
|
23-09-06, 16:18
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Mai da-i in plm de terminati, analfabeti ce sunt, pe colt nu mai poti sa stai 10 min linistit ca imediat apare politia, altii fura, dau in cap etc si ei se iau de noi ca de ce stam acolo, niste retardati
|
|
|