Quote:
Originally Posted by Polishatoru3M
Mam judecat cu politia 1 jumate dar degeaba.Mia fost luat permisu pentru ca zice domnu politist ca nu am acordat prioritate la pietoni.si eu am acordat prioritate.dar domnu politist e sefu.mia luat permisu,mia dat amenda si in ultimu rand politia are dreptate in fata instantei.nu are nici o dovada care sa ma incrimineze.dar eu mam dus fara avocat ca sunt nevinovat si nu am avut castig de cauza.In fata instantei Politia are dreptate k de e Politia,institutia statului.dar astai viata stau pe dreapta pana pe 25.Vi sa mai intamplat sa fiti nevinovati si sa nu aveti castig de cauza?
|
Ca să câştigi trebuie să îndeplineşti câteva condiţii ...
În primul rând trebuie ca pe procesul verbal să scrie miliţianul ca ai obiecţiuni. Atât e suficient. Îl semnezi, că ai luat la cunoştinţă, nu e nicio problemă, DAR scrii din prima că ai obiecţiuni.
Pasul doi: în faţa instanţei trebuie să prezinţi o probă că tu ai dreptate, şi nu poliţia. Proba pote fi o fotografie, o înregistrare video sau clasica probă cu martori.
Care din paşi nu l-ai făcut cum trebuie?
p.s.: la recurs se judecă doar corectitudinea primei decizii, nu se reia discuţia cauzei de la bză, deci dacă are o motivare bună din partea judecatorului, şi greşela sau omisiunea ta la prima instanţă e reală, nu prea poţi câştiga.