Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Reply

Thread Tools
Old 03-04-09, 11:34   #481
avramescu dragos

Stock

Default Re: Politia oprire/motiv/sanctionare/abuz

bai soferilor...pe mine ma invatat un nenea politist sa nu semnez nimic si sa nu primesc nimic de la posta in momentul cand vine procesu verbal acasa....acesta returnadu-se inapoi la politie....cica astia avand atatea scrisori de trimis pana ajunge din nou la scrisoarea refuzata de tine trece suficient timp incat amenda sa se anuleze ... parca 6 luni trebuie sa treaca ca amenda sa se prescrie....eu deja incer acest lucru am luat in feb. un radar, nu am semnat, cam la 15 zile a venit posta am refuzat si acu astept......sa treaca timpul....
avramescu dragos is offline   Reply With Quote
Old 03-04-09, 13:24   #482
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Ateptam raspunsul! Tine-ne la curent!
DONU' is offline   Reply With Quote
Old 03-04-09, 13:35   #483
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

"Băi" avramescu dragos ia-ne uşor, că nu suntem aşa de buni prieteni cu tine... Şi dacă ai timp aruncă şi un ochi aici: https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii/55109-esential-scrie-corect-limba-romana.html
aleks is offline   Reply With Quote
Old 03-04-09, 17:04   #484
mihaistan

Stage 5

mihaistan's Avatar

Member of:
[CITROEN]
[PARTICIPANT CURSE]

in legatura cu amenzile ! daca vin recomandate ! merge sa nu semnati (adica sa nu luati la cunostinta ) nu intra la impozit sau altceva ! m`am interesat si eu de la oameni patiti ! (eu pana acum am fost prost si am semnat de 2 ori) ! succes si nu semnati !
Old 06-04-09, 13:06   #485
EaGle
Banned

Stage 5

Quote:
Originally Posted by avramescu dragos View Post
bai soferilor...pe mine ma invatat un nenea politist sa nu semnez nimic si sa nu primesc nimic de la posta in momentul cand vine procesu verbal acasa....acesta returnadu-se inapoi la politie....cica astia avand atatea scrisori de trimis pana ajunge din nou la scrisoarea refuzata de tine trece suficient timp incat amenda sa se anuleze ... parca 6 luni trebuie sa treaca ca amenda sa se prescrie....eu deja incer acest lucru am luat in feb. un radar, nu am semnat, cam la 15 zile a venit posta am refuzat si acu astept......sa treaca timpul....
Sunt nevoit sa te contrazic, amenzile raman la sectia financiara si cand o sa fie nevoie sa platesti impozitul la casa sau alte datorii la stat o sa vada ca ai de platit o amenda. Eu am platit una si cand a fost sa platesc au zis ca am de platit o amenda, noroc ca am avut chitantele la mine ca daca nu o mai plateam o data.
Mi-a spus apoi si mie un prieten bun, politist, ca asa se intampla. Mai bine du-te si plateste-o
EaGle is offline   Reply With Quote
Old 08-04-09, 07:56   #486
bobiMOM

Stage 5

bobiMOM's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Talking Re: Politia oprire/motiv/sanctionare/abuz

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
"Băi" avramescu dragos ia-ne uşor, că nu suntem aşa de buni prieteni cu tine... Şi dacă ai timp aruncă şi un ochi aici: https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=55109
Sincer mi-eshti antipatic rau.....de mai mult timp!!!!
bobiMOM is offline   Reply With Quote
Old 08-04-09, 10:21   #487
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Tot ce e posibil, nu pot fi simpatic tuturor, mai ales dacă trebuie să îmi fac şi treaba, sigur o să nasc şi reacţii ca asta pe care mi-o împărtăşeşti tu
Riscul meseriei
Acum să revenim la subiect.
aleks is offline   Reply With Quote
Old 11-04-09, 19:18   #488
t1grul
VW Driver

Stage 5

t1grul's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[VW]

Sa va "povestesc" si eu ce mi s`a intamplat azi pe la ora pranzului: mergeam frumusel pe un bulevard destul de mare, in spatele unei dubite, m`a ochit nenea militianu` (mai mult de 25 ani nu avea), a sarit in fata dubei, i`a facut semn sa`si continue drumul, iar pe mine ma trage frumusel pe dreapta.

Se prezinta Dl Militian, ii deschid frumos geamul, imi cere actele (buletin, permis, certificat)...dupa ce s`a vazut cu ele in mana, imi zice:"V`am oprit pt ca nu purtati centura de siguranta si pentru ca aveti folie aplicata pe geamuri, si v`a trebui sa va retin certificatul de inmatriculare" ii zic asta nu e bn, am dreptul la un telefon am sunat pe cineva mult mai sus, normal ca nu a vrut sa vb cu respectivul, a zis sa`l sune pe nr lui personal, ii zic "Ok, da`mi nr tau de tel" bineinteles ca nu mi l`a dat, m`a trimis inapoi la autoturism, dupa 10 min ma cheama, prin niste gesturi foarte interesante (claxona la mn si imi facea semne sa vin la masina militiei) "Dl....v`am acordat amenda doar pt ca nu ati purtat centura de siguranta, si credeti`ma ca nu puteam sa vb cu Dl....la tel pt ca imi este frica sa nu fiu filmat sau fotografiat"

Si asa m`am ales doar cu amenda pt centura de siguranta (60lei in 24h) si 2 puncte penalizare!

PS-daca descopeream mai din timp thread`ul asta, probabil scapam doar cu avertisment!

Astept parerile voastre
Old 12-04-09, 12:34   #489
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Inseamna ca s-a mai desteptat Politia.
Old 21-06-09, 19:31   #490
Cypos

Stage 5

Cypos's Avatar

Member of:
[DACIA]

Salut! Am venit in seara asta pe portiunea de drum care intra in Ploiesti la Spitalul Judetean si era un nene politist cu radaru....eu avand ceva viteza (nu sunt sigur k nu am fost prea atent la viteza...) am vazut flash-urile de la cei din sens opus si mi-am dat seama ca era un radar pe undeva....bun...am incetinit si m-am bagat pe banda 1 la cativa metri am vazut si radaru'...in statia de tramvai dl politzai care te oprea....acuma ce vreau sa va intreb...nu m-a oprit, dar e posibil sa ma fi luat radarul si sa-mi vina acasa amenda?(nu e o probelma prea mare dar vreau sa stiu sa stau eu linistit)
Cypos is offline   Reply With Quote
Old 21-06-09, 20:56   #491
ALEX_BZN

Stage 5

ALEX_BZN's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]
Default Re: Politia: oprire/sanctionare; motiv/abuz

Veneam cu masina de la Breaza si am zis la intoarcere sa intru prin padure pe la paulesti sa mai ma plimb putin...la intrare in paulesti cum vi dinspre Gageni pe dreapta Domnul Politist era chiar in fata sectiei de politie rurala paulesti echipat pentru oprit cu baston,vesta si tot cei trebuie inclusiv sapca si ecuson....ma trage pe drepta imi cere actele si nu avea motiv sa imi faca ceva si ma intrebat de foliile pe spate(ca pe fata am avut noroc ca am oprit la 10 m dupa el si pana a venit la masina am avut timp sa las geamurile de fata jos sa nu le vada si sa imi trag si centura)...am discutat eu cu el i-am explicat ca asa am luat masina si apoi m-a intrebat ca ce e cu toba de e zgomotoasa...i-am explicat ca e de inox sa nu ruginesca si mi-a zis "Si ce daca ca nu e omologata,daca vreau pot sa iti iau certificatu"...norocu meu ca era om de omenie si m-a lasat sa plec si cred ca a tinut cont si de faptu ca aveam inspectia si asigurarea valabile...dar cand am vazut ca se ia de toba si de folii m-a luat umpic groaza....pot sa zic ca sunt si politai de treaba care dau amenzi pt lucruri serioase nu pt chichite dastea
ALEX_BZN is offline   Reply With Quote
Old 21-06-09, 20:58   #492
shantzu

Stage 5

shantzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by ALEX_BZN View Post
c si cred ca a tinut cont si de faptu ca aveam inspectia si asigurarea valabile...
Sigur de asta te-a lasat sa pleci ... Mai ales ca nu trebuie sa ai chestiile astea , e ceva optional la o masina

Ai avut noroc , ai vorbit frumos cu el si v-ati inteles bine
shantzu is offline   Reply With Quote
Old 21-06-09, 21:01   #493
ALEX_BZN

Stage 5

ALEX_BZN's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]

Deci sunt si politai care mai inteleg...nu numai carnati si bulangii:P
ALEX_BZN is offline   Reply With Quote
Old 21-06-09, 23:40   #494
Vladz

Stage 5

Vladz's Avatar

Quote:
Originally Posted by shantzu View Post
Sigur de asta te-a lasat sa pleci ... Mai ales ca nu trebuie sa ai chestiile astea , e ceva optional la o masina

Ai avut noroc , ai vorbit frumos cu el si v-ati inteles bine
in cazuri speciale iti tre RCA si ITP nu mereu
Vladz is offline   Reply With Quote
Old 22-06-09, 11:35   #495
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Cei mai de treaba politzisti in adevaratul sens al cuvantului i-am intalnit la Tulcea.
Plecam de la cursa de pe aeroport cu baietii si eram cu Dinu cu Bertonele decapotabil.
Cand parcase la aeroport de dimineata i s-a desprins bara din suporti si nu puteam s-o mai prindem la loc si cand am plecat a vazut politia bara desfacuta si ne-a tras pe dreapta.
Ne-au aratat ca e desprinsa;
au venit si ne-au sfatuit s-o prindem cu ceva ca sa nu avem vreo neplacere pe drum si sa se rupa de tot;
au zis ca ar fi bine s-o prindem cu banda dubla adeziva pe mai multe portiuni;
ne-au aratat si pe ce partzi sa accentuam lipirea;
apoi ne-au intrebat cum ni s-a parut cursa;
daca ne-a placut organizarea si masinile care au venit;
ne-au intrebat daca la noi se face asa ceva si le-am zis ca la noi cursele legale sunt SF-uri, le-am explicat in mare cam ce e politia la noi si le-am sugerat sa le explice si alor nostri la ce sunt bune cursele legale;
apoi ne-au spus sa avem grija pe drum sa nu rupem masinile pana acasa, sa nu facem vreun accident sau sa luam vreun radar, ca am stat toata ziua in soare si suntem obositi si ... Doamne Fereste.
Exista si Politisti adevarati.

If I win, I take the cash and I take the respect!™
2006 - VAUXHALL CORSA B - 1.2 45CP - Prima masina de DRIFT din Romania cu tractiune fata!
2006 - OPEL VECTRA - C20NE
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.

Last edited by DONU'; 22-06-09 at 11:37.
- Copyright 2025 4Tuning -