Re: Cursa Legala la Ploiesti credeti ca va fi vreodata???
exista si momente neplacute... ieri in Buc..dupa o ora de inaintat 5 km din aglomeratie..consum..... daaaa.. am batut record.. 12,5% ! zguramasii de aglomeratie..
yo i`am mai zis lu tng cum sta tb!!dupa bac o sa vb cu cineva dintr`un anume partid...si sa vedem poate facem ceva!!...tb sta in felu` urmator:...yo am propus si o colaborare dintre` LR si acel partid...dar nu prea am vaz pe nimeni interesati....de luni inkolo(sper)...o sa avem tot timpu sa vb...liber...si o sa vb si cu respectivul contact al meu si vedem d`akolo cum sta tb!!
cand s/or baga si partidele in LR ..ma bag in politica... tre sa fie si alegeri aproape.. crezi ca vreun partid care se bazeaza pe voturile bosho si ale tzara vrea publicitate prin curse.. ?? cre'ca!
__________________ Objects in the mirror tend to disappear
It will never have enough power until I can spin the wheels at the end of the straightaway in high gear
bogdane...deci am vb la modu` kt se poate de serios...knd o sa ne vdm face2face...o sa`ti zic despre ce e vb...asta dak nu te pune cineva la curent...cu toata tb!!
ok..astept sa ne vedem..dar sa nu bagati frate curent in mine..ca sufar cu inima... nu imi place electrica...mai bine ma puneti la un rezervor de motorina... si trag eu un furtunash pana la masinutza...