28-06-06, 16:44
|
|
Stage 5
|
Re: Cursa Legala la Ploiesti credeti ca va fi vreodata???
|
|
|
28-06-06, 17:15
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Data trecuta nu s-a amanat din cauza primarului desteptule.....
|
|
|
28-06-06, 18:06
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
dar din cauza cui mah ?
|
|
|
28-06-06, 18:10
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Vorbim fata in fata....
|
|
|
28-06-06, 18:22
|
|
Stage 5
|
Si io tot pasta cu primaru o stiam!!
|
|
|
28-06-06, 18:46
|
|
Stage 5
|
oameni mai pesimisti k voi, nu am mai vazut !
dl TNG are dreptate: prioritar este sa gasim sponsori!
CocaCola,Timken,LukOil,Street Car Concept(era chiar sub nasul nostru),Hotel Central,Carefour,Metro,Selgros(are nevoie mare de publicitate),Billa,IntereX...and so on !
na k se gaseste!
si...ar fi frumos k SCC sa isi deschida portile in urma unei curse legale de masini!
|
|
|
28-06-06, 18:51
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
scc o sa se afle repede de el fii sigur de asta
daca tu ajungi macar la unu din cei de mai sus , sa ne sponzorizeze o sa fie destul de posibil sa facem
|
|
|
28-06-06, 23:21
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [VW]
|
"doar tu " poate daca esti asa amabil si dragut ne intalnim si noi si mergem la timken sa ne dea bani ca sa mergem la curse
|
|
|
29-06-06, 01:00
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [Virtual Tuning] [Opel]
|
Problema aia cu primaru, am discutato asta seara..... cred ca s-a clarificat.
Now .... sponsorii.Ar fi bine daca cunoaste cineva pe undeva(firma mare) sa ne fie mai usor de vorbit.
|
|
|
29-06-06, 01:16
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
Romanii tot romani frate...
Dam vina pe altii si aruncam gaina aviara la vecin in curte.
Noi am ales primarul asa ca degeaba facem gat ca nu e bun.
In al doilea rand, daca s-a amanat odata o cursa asta nu inseamna ca se va intampla si a doua oara.
Romanii dupa ce vad ca nu merge o treaba cum vor ei, se dau inapoi si injura, dar nu spera si nu incearca sa isi ridice moralul, nu incearca sa afle ceva despre cum se face o astfel de competitie si sunt foarte, foarte comozi.
Adica... sa-l lasam pe Sebastian sa se ocupe ca stie el mai bine.
Pai si el cum draq sa faca treaba de la Bucuresti fara nici un pic de sprijin din partea noastra???
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
|
|
|
29-06-06, 02:44
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by alex2see
"doar tu " poate daca esti asa amabil si dragut ne intalnim si noi si mergem la timken sa ne dea bani ca sa mergem la curse
|
Da frate du-te u la timken sau plm sa vdm c zic aia???
|
|
|
29-06-06, 09:21
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
uite aici se vede varsta.. Don vorbeste frumos si incearca sa va inaripeze..si voi vb asa....cu plm, si cu faze de genul "du-te tu" ca eu stiu ca nu s epoate... foarte bine..in stilul asta nu s eva putea..pai voi ce vreti.. sa faca Sebatsian totul din Buc? si sa luati voi laurii? hai sa facem noi ..nu rvea un sponsaor..nu vor 2..da' da-i draq ca al treilea vrea.. mergem la cardinal ca si asa au bannere peste tot.. mergem la ford ca nu au banere deloc ... mergem la altii..
iar ideea...sa luam bani sa mergem la curse..e prost intelesa de la inceput si nu va da nici pulea bani pt asa ceva..ii luam prin invaluire..un eveniment marcant..prima organizare din Ploiesti..mergem la Radio Prahova..***uri d-astea ieftine de Public Relations...
credti ca Sebstian a gasit vreu sponsaor la inceput cu ideea..mergem la curse..aia cum pot mah si noi nu?? unde e diferenta.. ca sigur nu la sponsaori..ci la organizatori zic eu! eu nu ma pot implica foarte mult din cauza timpului liber extrem de redus.. (nici o amenda nu am timp sa imi platesc..a trabuit sa rog un amic sa imi plateasca.. ) , si oricum eu nu ma dau.. dar macar va sustin pe voi.. si poate aduc 2-3 masini de marca care sa dea un mic show.. eu ma laud cu ceva sustinere in spate de la unii fani VAG.. si sunt sigur ca unde nu pot eu, al-x si mai nou fikat cu broastle sale..pot aduce ceva public si ceva interesant de vazut.. sa vedeti ce show au facut golfistii I si II in iarna..iar la o parada de broaste (si alte bestii d-astea, gen karmane, bus-uri si altele).. sigur vine si primarul sa vada!! daca organizam curse..putem face si ceva adiacent...
|
|
29-06-06, 10:20
|
|
Stage 4
|
Sa vina cursa ! Sa vina Cursa ! Sa vina Cursa in Ploiesti !
PS: cine vb de Sponsorii aia mari : Coca ,Selgros si Timken )) doar_eu mwhahahaha ! Damn Dreaming
|
|
|
29-06-06, 10:50
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Master.. nu mai ganditi asa..o sa vedeti ca se poate... poate nu astia enumerati de tine..dar alti mari..
|
|
|
29-06-06, 11:47
|
|
Stage 5
|
cat de curand o sa o dam on off topic
|
|
|
|
|