04-06-10, 12:04
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: Drag Race - Alexeni - 6 Iunie
ATENTIE: Luati-va la voi sandwich-uri, sucuri, apa sau bere si tzigari fiindca nu se stie ce ne asteapta acolo. Poate n-ave acces la vreun magazin in apropiere. Mai bine sa fim precauti!  [/QUOTE]
Stati linistiti in privinta bauturii si a mancarii.Cu tigarile va descurcati.Avem un profesionist cu catering pentru mancare cu mese ,scaune ,ospatari,totul profi.
|
|
|
04-06-10, 13:18
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
Aaa, e treaba atunci!
Si-asa aveam pofta de niste mici eventual cu bere! 
Data trecuta la Tulcea erau cate unii carora li se lungisera urechile de foame, d-aia am zis sa fim precauti.
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
|
|
|
04-06-10, 13:32
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DONU'
Aaa, e treaba atunci!
Si-asa aveam pofta de niste mici eventual cu bere! 
Data trecuta la Tulcea erau cate unii carora li se lungisera urechile de foame, d-aia am zis sa fim precauti.
|
Da la Tulcea am avut o firma din brasov care se ocupa cu mancarea,totul bine si frumos seara am vb cu ei,da venim facem dregem si a doua zi aveau toti telefoanele inchise.Niste oameni fara coloana vertebrala,niste serpi.Rusine.Acum avem un om foarte serios,a zis ca aduce tot ce trebuie,o dam in nunta daca e timpul frumos.Donule doar bere fara alcool 
|
|
|
04-06-10, 19:58
|
|
 Stage 4
|
salut baieti! sunt din alexeni!daca vreti vreo informatie ma puteti intreba!
|
|
|
04-06-10, 20:41
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Salut!
Cum e drumul de la Urziceni la Alexeni?
|
|
|
04-06-10, 20:54
|
|
 Stage 4
|
drumul este perfect!ca doar este dn2!dar nu stiu cum o sa ajungeti pana la pista?ca dak aveti garda joasa e cam nasol!dar merge asa incet incet!faceti si voi jaloane!
|
05-06-10, 10:22
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti] [BMW] [4Rally] [SUBARU]
|
Quote:
Originally Posted by geo@tfk
drumul este perfect!ca doar este dn2!dar nu stiu cum o sa ajungeti pana la pista?ca dak aveti garda joasa e cam nasol!dar merge asa incet incet!faceti si voi jaloane!
|
Atunci e problema....eu am doua degete sub baia de ulei
|
|
|
05-06-10, 12:55
|
|
 Stage 4
|
o sa incerc a fac astazi cateva poze sa va faceti o parere!denivelari nu sunt dar sunt gropi!dar daca mergi cu atentie le poti evita!oricum e o distanta mica!500-800 m!
|
|
|
05-06-10, 13:49
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by xfactor
Da la Tulcea am avut o firma din brasov care se ocupa cu mancarea,totul bine si frumos seara am vb cu ei,da venim facem dregem si a doua zi aveau toti telefoanele inchise.Niste oameni fara coloana vertebrala,niste serpi.Rusine.Acum avem un om foarte serios,a zis ca aduce tot ce trebuie,o dam in nunta daca e timpul frumos.Donule doar bere fara alcool  
|
Nu, nu!
Cu alcool ca vin cu shofer dupa mine...
Ce sa fac frate..., daca n-au mai fost bani.
A picat wastegate-ul. Nu pot sa vin cu ursu' sa ma dau in 0,5 bari.
|
|
|
05-06-10, 13:59
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD] [PARTICIPANT CURSE]
|
Abia m-am intor de la Alexeni! Pista este bunicica ... acum o maturau baietii de la Delta Drag ... are cateva denivelari la jumatatea distantei de 402 din cauza placilor de beton din care e facuta! Cauciucurile ... nu ai ce face cu slickuri aici ca le omori cu zile .... poate Jakalu sa le bubuie mai repede ...    ! Deja incep sa vina baieti si sa se cazeze in Urziceni ..... Un Subaru negru ... cred ca dedicatie ptr Boby MOM ..... alte info sunati-ma caci cunt aici! P.S. Usor pe drum cu bahaosul ca s-a dus buhu de ceea ce se intampla si e foarte multa politie: Albesti, Ciorani, Urziceni 2 echipaje la intrarea dinspre Ploiesti si unul la iesire catre Alexeni! Drive safe !
|
|
|
05-06-10, 14:06
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
05-06-10, 14:07
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TheMaax
Abia m-am intor de la Alexeni! Pista este bunicica ... acum o maturau baietii de la Delta Drag ... are cateva denivelari la jumatatea distantei de 402 din cauza placilor de beton din care e facuta! Cauciucurile ... nu ai ce face cu slickuri aici ca le omori cu zile .... poate Jakalu sa le bubuie mai repede ...    ! Deja incep sa vina baieti si sa se cazeze in Urziceni ..... Un Subaru negru ... cred ca dedicatie ptr Boby MOM ..... alte info sunati-ma caci cunt aici! P.S. Usor pe drum cu bahaosul ca s-a dus buhu de ceea ce se intampla si e foarte multa politie: Albesti, Ciorani, Urziceni 2 echipaje la intrarea dinspre Ploiesti si unul la iesire catre Alexeni! Drive safe !
|
Mda, Chinezisme!
|
|
|
05-06-10, 14:11
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD] [PARTICIPANT CURSE]
|
|
|
|
05-06-10, 14:15
|
|
 Stage 4
|
da deja au inceput sa vina baieti cu masinile pe pista!se auzeau motoarele de la mn de acasa!au venit si vreo 3 tiruri si o masina care transporta o subst cu care au stropit pista!
|
|
|
05-06-10, 14:42
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bobiMOM
|
Hmm! Razi tu, razi!
Quote:
Originally Posted by geo@tfk
da deja au inceput sa vina baieti cu masinile pe pista!se auzeau motoarele de la mn de acasa!au venit si vreo 3 tiruri si o masina care transporta o subst cu care au stropit pista!
|
Palalilaaaaa!
Sa vezi distractie maine! Adio diferentiale!
|
|
|
|
|