![]() |
Drag Race - Alexeni - 6 Iunie
Hai sa ne strangem mai multi acum ... e si mai aproape ... 70 km maxim:twisted::twisted:
|
Re: Drag Race - Alexeni - 6 Iunie
prezent si eu sa vedem cum stam cu fondurile pana atunci :D
|
Quote:
|
prezent ... cu tot cu ursoaica :D
Stie cineva cum vor fi grupele? |
Quote:
|
:| daca vine in pasarica lu masa si ambreiaju ala... sunt prezent cu harbu
|
Quote:
vom lua bataie grav..dar nu asta conteaza.... distractia e mare.........;) |
Quote:
|
Quote:
|
Merg si eu pe drumul asta....posibil cu A5 3.0 TDI Superchips!
Ma mai gandesc pana atunci!;) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Aeroportul Alexeni, fost aerodrom militar de lângă Urziceni, actualmente dezafectat. Se pare că a avut un rol în cursul evenimentelor din decembrie 1989. A existat un proiect care prevedea înlocuirea Aeroportului Băneasa cu un nou aeroport, construit pe locul fostului aerodrom Alexeni.
Sa speram ca pista este oki fara denivelari si gropi, find dezafectat banuiesc ca nu s-a mai ocupat nimeni de el.Aeroportul Alexeni nu a fost abandonat, momentan e in administrarea Directiei penitenciarelor, care are acolo o ferma de porci, crescuti de detinuti. Cu aprobare speciala si cu cateva pile cred ca se pot organiza si evenimente...cum este si cel organizat de delta drag racing. Acestea sunt cateva poze sa va faceti idee de locatie si cum arata pista. |
Quote:
|
Fratilor, e aerodrom facut de pe vremea lui ceasca, e din placi fine de beton cu smoala la imbinari... nu are ce sa se strice ... si degeaba va faceti griji de masini .... trenul cu roata de aterizare de la un avion de talie mica e mai sensibil decat roata oricarei masini ale voastre... iar daca era in stare nasoala nu cred ca se anunta cursa pana nu se gasea o locatie buna... parerea mea este sa va concentrati la condus si conditii meteo ... aerodromul e conceput sa reziste la trafic destul de mare ... BAFTA!
|
Quote:
Cred ca din placi de beton e tot aeroportul.....ai vazut si la Tulcea tot asa era din placi de beton. |
All times are GMT +2. The time now is 20:41. |
- Copyright 2025 4Tuning