04-05-10, 21:09
|
|
 Stage 4
|
Re: Drag Race - Tulcea - 9 Mai
Quote:
Originally Posted by ady_viteza
M-am intors si eu azi noapte de la ultima cursa de moto si abia astept sa trec la 4 roti acum 
Sa-mi spune-ti si mie exact de unde si la ce ora e plecarea duminica dimineata sa pot veni si eu cu voi 
PS Donu-le poate mai raspunzi si tu la telefon.....
|
undeva la 5:30 la petromul de la iesire din oras spre bucov e plecarea
|
|
|
04-05-10, 22:28
|
|
 Stage 5
Member of: [CITROEN] [PARTICIPANT CURSE]
|
numa cifre d`astea  240 de cai si 700 de kg ... eu zic ca nu va avea 700 kg ... dar 240 de cai posibil 
Da sunt foarte multe masini tari... vom vedea cine ce si cum !
Din pacate cineva imi face blesteme... ambreiaju care trebuia sa ajunga luni/marti la mine ... cica joi minim ajunge in tara, vineri la mine  daca cumva ajunga macar vineri... voi umbla ca un zombii prin oras 24 de ore sa`l rodez  daca nu... inseamna ca ratez tulcea  
|
04-05-10, 22:30
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by mihaistan
numa cifre astronomice  240 de cai si 700 de kg ... sa revenim pe pamant ... avea undeva la 170 de cai 
Da sunt foarte multe masini tari... vom vedea cine ce si cum !
Din pacate cineva imi face blesteme... ambreiaju care trebuia sa ajunga luni/marti la mine ... cica joi minim ajunge in tara, vineri la mine  daca cumva ajunga macar vineri... voi umbla ca un zombii prin oras 24 de ore sa`l rodez  daca nu... inseamna ca ratez tulcea   
|
e ratezi tulce...daca il pui vineri pe masina sambata il freci prin oras + drumu pana la tulcea e deajuns  chiar sunt curios de tine cu un ambreiaj bun ce faci...nu te da inapoi acum
a si cifrele le-am auzit azi de la un pr din buc...cica sia pus alt motor fata de cel de anu trecut si ca ar fi scos 240 de cai....
|
04-05-10, 22:32
|
|
 Stage 5
|
nu ma dau inapoi ... chiar m`am zbatut foarte mult.. sa pot ajunge... deja nu depinde de mine !
Acum voi forta la maxim turbina ... nu mai conteaza daca crapa... big brother e rezervat la donu 
si oricum nu ma astept la nici un rezultat fenomenal .. sunt cu turbina stock
In principiu asta e benchmarku ... in vara la koe la buc ... va fi miezu
|
|
|
04-05-10, 22:34
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by mihaistan
nu ma dau inapoi ... chiar m`am zbatut foarte mult.. sa pot ajunge... deja nu depinde de mine !
Acum voi forta la maxim turbina ... nu mai conteaza daca crapa... big brother e rezervat la donu 
si oricum nu ma astept la nici un rezultat fenomenal .. sunt cu turbina stock
In principiu asta e benchmarku ... in vara la koe la buc ... va fi miezu 
|
hai spera la mai bine si punete pe treaba ca vreau sa faci senzatie cu babeta
|
|
|
04-05-10, 22:35
|
|
 Stage 5
|
pai daca las si casetofonu acasa  iti dai seama  azi m`am si tuns scurt  sa fiu mai aerodinamic
|
|
|
05-05-10, 01:33
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by pasionat..
e ratezi tulce...daca il pui vineri pe masina sambata il freci prin oras + drumu pana la tulcea e deajuns 
|
Aloo! Pustiu!
Ambreiajul nu se rodeaza in cateva semafoare si in niciun caz la drum intins. La ambreiaj sport nu se face rodaj. Doar sa nu-l patinezi ca-l distrugi mai repede.
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
|
|
|
05-05-10, 01:36
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by DONU'
Aloo! Pustiu!
Ambreiajul nu se rodeaza in cateva semafoare si in niciun caz la drum intins. La ambreiaj sport nu se face rodaj. Doar sa nu-l patinezi ca-l distrugi mai repede. 
|
aloooo domnu,tu sa vorbesti atunci cand ai masina gata si sa mai si participi...........
|
|
|
05-05-10, 07:19
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Aloo! Pustiu!
|
nu ma pricep la ambreiaje dastea sporting...  eu incercam sal incurajez sa participe la tulcea
|
|
|
05-05-10, 20:58
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Aloo! Pustiu!
|
lasa-i ma!!!mai au de invatat....sa invete din propriile prostii
|
|
|
05-05-10, 21:45
|
|
 Stage 5
|
cu parere de rau... nu ajung ... nici o veste de ambreiaj ... probabil o sa vina luni ca nemernicu  sa`mi faca in ciuda .... dar macar vin ca spectator ... cu ocazia asta aduc si melcu acasa
|
|
|
05-05-10, 23:30
|
|
 Stage 5
Member of: [AUDI]
|
N-am nimic cu nimeni, si nu o spun cu rautate, dar de ce mereu se comanda piesele pe ultima suta de metrii? Cursa de la Tulcea este anuntata de 2-3 luni, deci cine vroia sa participe, eu zic ca se putea pregati din timp. Cand eram la expozitia 4tuning, se anuntau peste 7-8 masini numai din Ploiesti. Acum cand mai sunt cateva zile, multi nu au reusit sa termine masina sau nu au sosit piesele de care au nevoie. Inteleg ca neprevazutul poate aparea si iti pica ceva exact cand nu te astepti, dar totusi e regula generala sa se comande piesele in ultimele zile, si sa fie montate in ultimele ore inaintea plecarii    Si asta se intampla peste tot, nu numai la noi in Ploiesti
Sa nu credeti ca am spus-o cu rautate, vorba ai, imi doresc sa ajungeti cat mai multi sa participati si sa aveti rezultate bune sau foarte bune, insa nici nu pot sa nu observ, pentru ca se intampla an de an, cum majoritatea masinilor depind de un transport care trebuie sa ajunga cu 1-2 zile inainte de cursa 
|
|
|
05-05-10, 23:51
|
|
 Stage 5
|
am dat comanda de aproape 3 sapt... la inceput mi`au spus ca ajunge in 6-7 zile  acum... ce sa fac ... de 1 an si jumatate caut o solutie pentru ambreiaj... cum am gasit am si comandat 
Si mai este si un factor ! bugetul ... care uneori nu ne permite sa facem cum vrem noi
Ah si da... am facut masina acum o luna si ceva ... piesele le`am strans toata iarna... dar nu au fost destul; de rezistente
Oricum , ne vedem la koe
p.s.
Barladi , saptamana viitoare spre sfarsit trebuie sa mai facem unele probe,daca reusesc sa o fac ... asta daca iti face placere ... desigur
|
|
|
05-05-10, 23:56
|
|
 Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Mai facem. Nu garantez ca saptamana viitoare, dar ne gasim noi o data  Chiar sunt curios
|
|
|
05-05-10, 23:57
|
|
 Stage 5
|
pai vreau sa am benchmark ... ca pregatesc alta turbina
|