![]() |
Drag Race - Tulcea - 9 Mai
A mai ramas putin pana la cursa de la Tulcea. Aici putem discuta despre cursa/inscrieri/drum etc
|
Re: Drag Race - Tulcea - 9 Mai
Quote:
Grupa S3 Augustin Florescu/Constanta /Opel Gt turbo Dragos carpen/Buzau/Fiat coupe turbo Popa cristian/Deva/Toyota mr2 turbo Gheorghe Daniel/Bucuresti/VW Golf 5 GTI Pancescu Liviu/Bucuresti/Seat Leon turbo Alexandru Paduraru/Bucuresti/Megane RS R26 Olteanu Ionut/Tulcea/Ford Fiesta St turbo Mihai Frangu/Constanta/Skoda octavia turbo Vlad Ungureanu/Ploiesti/BMW E30 turbo Mihai Dragulin/Ploiesti/BMW E36 turbo Bogdan Niculescu/Ploiesti/BMW E30 turbo |
dar e pe 16mai nu pe 9 !
|
pe 9... s`a schimbat data :D in 7 zile imi ajunge ambreiajul :twisted: este o urma de speranta :D
|
Quote:
acum am vazut,s-ar putea sa aiba pb cu toyota mr turbo.... |
eu zic totusi sa nu fii asa sigur cu toate ca mi-as dori dar la grupa asta mai vine WPP si Ionut NSL plus ca Fiatul Galben e destul de competent!;)
|
am inscris babeta :D Va rog foarte mult ... am 4 locuri in masina ... cine doreste sa zica... ca dupa ce termin cu ambreiaju dabea imi mai raman bani de inscriere :)) si nitica motorina :D
|
Quote:
Si noi cu cine tinem? :D:D:D |
Quote:
|
am vb la telefon :D mai incerc :-)
|
ma treci cu un loc pe lista,eventual daca dai scaune jos din masina sa am si fotoliu pe acolo :D
|
ai locu prezidential boss :D golesc martoaga acolo ;)
|
m-am inscris si eu.....la grupa mica acolo....aspiratoare...:))
unde oricum ne spulbera CZT-urile......:))) legat de grupa turbo cred ca fostul WPP si fiatul galben vor pune probleme...... oricum bafta la baieti.......;) |
big problem czt....!!
|
Daca vreti as veniti de sambata va asteptam cu un party la club.Pentrru cazare avem urmatoare oferta camera dubla la hotel de 4 stele cu 100 de ron(2 insi cate 50 de ron).Va asteptam.camerele se pot veea aici www.atlantishotel.ro
|
All times are GMT +2. The time now is 03:13. |
- Copyright 2025 4Tuning