Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Reply

Thread Tools
Old 02-03-10, 21:19   #31
shantzu

Stage 5

shantzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[4Rally]
Default Re: 4tuning days - 13/14 martie 2010

Quote:
Originally Posted by barladi View Post
“De TT-ul ala cu pretentii de NFS ce mai stiti?” – ai judecat masina si ai judecat si proprietarul fara macar sa-l cunostri…….
Da , asa e.Aici chiar am gresit si recunosc.Asa sunt eu , judec prea repede si cateodata si foarte prost
Quote:
Quote:
Originally Posted by T@zMania
shantzu,tt-ul arata chiar foarte bine si nu e o masina stok

“A mai facut ceva modificari la ea si eu nu stiu ? Daca a facut mai modificat ceva la ea atunci poate merita sa intre.
E posibil sa ziceti de masina lui Kostas , ca anul trecut a fost ( a fost nu ? ) in stand la mastertuner si ca poate sa intre la fel de bine si la voi.Dar nu e asa , mt se ocupa exclusiv cu modificarea motoarelor ,si e aproape normal sa fie acolo.”
- Te-as intreba, daca esti cumva judecatorul suprem, incat sa spui daca o masina merita sau nu sa intre la o expozitie? ….
Judecator suprem nu sunt si nici nu aspir la asa ceva.Cunosc "sefii" de clubi si de multe ori mi-au cerut parerea, asa ca am crezut ca e ok sa o spun si acum , mai ales ca e un forum public , unde fiecare poate sa isi spuna parerea.
Faptul ca stiu cu ce se mananca acest fenomen , m-a facut si mai mult sa cred ca merita sa spun si eu ceva

De ce crezi ca daca nu am bagat bani intr-o masina, nu stiu ce inseamna asta ?
Nu am zis niciodata ca cei intrati mai tarziu sunt fraieri , aluzia batea doar la faptul ca sunt aici de cativa ani si ca nu am fost deloc degeaba.
au deranjat si alte persoane ? As vrea sa vad si eu pe cine au mai deranjat posturile mele ...
Faptul ca e topic destinat membrilor nu impiedica pe nimeni sa posteze acolo ...
shantzu is offline   Reply With Quote
Old 02-03-10, 21:26   #32
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

Quote:
Cu toate ca am urmarit topicul de la inceput, am preferat sa nu postez. Ca sa nu las loc de interpretari, despre masina mea era vorba, care a fost refuzata pe motiv ca este stock. Nu pot contesta aceasta decizie, pentru ca sunt constient ca nu am la masina cine stie ce imbunatatiri. Este o masina modest modificata, si care cu siguranta nu are ce cauta la un salon unde foarte multe masini au modificarile duse la extrem.

Dar in acelasi timp, nu pot sa nu observ, si sa va intreb pe voi, membrii forumului si ai clubului, ce modificari avea acel Lamboghini portocaliu de anul trecut(cel prezentat la standul MBM), sau multe alte masini prezente la acel salon, sau ce modificari are GTR-ul care va fi prezent anul acesta in standul clubului de la Ploiesti? Poate ma insel eu, insa masina este de vanzare la un parc auto din Ploiesti, si din cate stiu eu, este FIX stock. Exact cum iese masina din fabrica. In cazul acesta nu se mai aplica regula "este salon de tuning, unde nu vor fi masini care au o folie, jante si sunt lasate pe burta"?

In al 2 rand, nu pot sa nu observ ca acele critici negative, de genul "n-are ce cauta TT-ul la salon pentru ca nu are modificari", sunt lansate de catre persoane care nici macar nu au o masina, ce sa mai vorbim de o investitie cat de mica in masina lui, sau si mai rau, probabil persoanele respective nu au nici macar permis de conducere. Toata stima pentru oameni ca Boby, Taz, Droopy, Donu, etc , etc, care au bagat multi bani in masinile lor, si daca ei m-ar critica si ar spune ca masina mea e stock, i-as crede pe cuvant, pentru ca ei stiu ce inseamna un tuning. Dar in acelasi timp aveti dezaprecierea mea pentru ceilalti(prefer sa nu dau nume), care sunteti buni numai de critici, de impresii si evaluat care masina e tunata si care nu, mai ales avand in vedere ca voi nici macar nu ati pus niste capace mai "tunate" la masinile voastre(asta in cazul in care aveti si alta masina in afara de cea galbena pe care scrie 30 in fata).

In al 3 rand vreau sa le transmit lui Donu si lui Taz ca sunt dezamagit de voi. Am vorbit la telefon si a ramas ca duminica seara imi dati raspunsul final, daca intra sau nu masina la expo, tocmai ca sa stiu daca are rost sa remediez micile zgarieturi saptamana asta sau le pot amana pentru luna viitoare cand se va mai incalzi. Degeaba am asteptat pana azi, degeaba am incercat sa vb cu Donu pe mess(imediat dupa ce a dat el un mass), ca nu am primit nici un raspuns, si a trebuit sa aflu cititind topicul acesta. Acum deja masina este "reparata", pentru ca nu as fi vrut sa intru in criza de timp, daca mai intazia raspunsul......

Doresc sa precizez ca in acest post nu am avut intentia sa jignesc pe cineva, chiar imi cer scuze daca cineva se simte jignit de ceea ce am spus. Insa nu vreau nici sa las impresia ca nu observ anumite lucruri, si mai ales ca eu sunt genul de om care spune lucrurilor pe nume, fie ca doare fie ca nu...Nici nu vreau sa las impresia ca eram ahtiat de participarea la expozitie, mai ales ca nu aveam absolut nici un avantaj, ba din contra aveam numai dezavantaje(renuntarea la masina pentru 3 zile, posibilitatea ca masina sa fie zgariata in timpul expozitiei, bani in plus, etc etc), insa m-a deranjat modul cum a decurs toata aceasta "goana" dupa un loc la salon.....
era vorba de gtr......discutzii inutile......despre tt eu nu am primit inca raspuns
T@zMania is offline   Reply With Quote
Old 02-03-10, 21:34   #33
barladi

Stage 5

barladi's Avatar

Member of:
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by shantzu View Post

De ce crezi ca daca nu am bagat bani intr-o masina, nu stiu ce inseamna asta ?
...

Nu ai cum sa stii. E emotia din timpul cand cauti piesele respective, cand te interesezi, cand ceri pareri, cand stai noptile pana la 3 si nu stii ce sa alegi ca sa fie mai placut ochiului. Pe urma urmeaza timpul cand stai si strangi banii respectivi(asta in cazul in care respectiva persoana nu e de bani gata), iar apoi urmeaza emotia cupararii efective a piesei, montarea ei, si asteptarea reactiei celor din jur: "oare ce vor zice prietenii, cunoscutii? le va placea piesa asta? dar mie? Ma va satisface respectiva piesa sau am cumparat-o degeaba?" Toate astea sunt niste trairi unice pentru cineva care a cumparat ceva pentru o masina, si nu ai cum sa le intelegi doar citind carti si internetul....E ca si cum eu as sustine inversunat ca Ferrari Enzo iti da senzatie mai mai mare de demaraj decat Bugati, insa eu nu am mers cu nici una din ele. Shantule, nu ma intelege gresit...nu am nimic cu tine, si apreciez ceea ce ai facut sau faci pentru comunitate, si bineinteles, daca am avut ceva de reprosat, ai vazut ca am spus-o imediat, chiar daca probabil a durut.
Eu am vrut sa-mi exprim doar parerea personala, chiar daca este corecta sau nu, si am spus tot ce am avut de spus(nu are rost sa ne legam de fiecare amanunt pentru ca s-ar discuta pagini intregi, iar topicul se refera la cu totul altceva). Nu vor mai urma posturi de-ale mele, cel putin nu pe tema asta. Va doresc succes la toti si incercati mai mult sa motiva munca unor colegi(fie ea cat de mica), nu sa o distrugeti....
barladi is offline   Reply With Quote
Old 02-03-10, 21:48   #34
shantzu

Stage 5

shantzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[4Rally]

Legat de emotii si parerile mele sau celor din jur nu am de unde sa stiu cum e , dar legat de celelalte lucruri , pot sa zic ca stiu.

Nu trebuie sa mergi cu o masina ca sa poti sa zici daca arata bine sau nu ...

Asta e si ultimul meu post , o sa le sterg mai incolo ...
shantzu is offline   Reply With Quote
Old 02-03-10, 21:49   #35
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

MA REPET!!!! E VB DE GTR!!!!
NU VA MAI CERTATI AIUREA!!!
adi imi pare rau ca nu am reusit sa te sun cum am spus initial,dar abia astazi am reusit sa primim si noi raspunsul de la bucuresti,si inca nu stiu daca e final sau nu.
imi pare rau ca un loc la expo au creat niste discutii aiurea intre noi,intentia mea si a lui donu era sa facem ceva frumos ptr noi membrii clubului,sa reprezentam orasul.
ca de obicei incercam sa facem un lucru bun si primim reprosuri,
suntem oameni si suntem predispusi greselii.nu noi am avut ultimul cuvant,noi doar am propus niste masini.
nu trebuie sa fii suparat adi,masina ta este pe lista
poate ca nu ar trebui sa ma justific aici,dar am alergat ieri si azi cu donu de ne-au sarit capacele sa facem rost de una si de alta ,lucruri necesare ptr expo.....nu ne plangem,sa nu se creada asta.nici nu avem vreun avantaj material de pe urma asta,din contra,cum spunea si adi,cheltuim din buzunar de la noi bani de combustibil si rupem masinile prin gropile astea in speranta sa facem o surpriza placuta la 4tuning days.
inca odata imi pare rau ca au loc asemenea discutii,lucruri care pe mine sincer ma face sa ma intreb daca intradevar meritam sau nu un loc la 4tuning days....
Old 02-03-10, 22:13   #36
barladi

Stage 5

barladi's Avatar

Member of:
[AUDI]

Taz. ti-am dat pm

PS Repet, subliniez, bolduiesc ()....nu insist, nu imi doresc, nu m-am rugat sa existe un loc pentru mine la salon.....
barladi is offline   Reply With Quote
Old 02-03-10, 23:13   #37
ady_viteza

Stage 5

ady_viteza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[BMW]
[4Rally]
[SUBARU]

Initial si ursul meu era pe lista de expo, dar a fost ales unul singur cel al lui Boby si pana la urma e normal asa...mom-ul este deosebit si merita sa fie acolo.
Zilele astea voi monta oglinzile la chopper luate special pentru expo... si il scot daca vremea imi permite la o mica plimbare pana la voi sa-l vedeti si sa-l auziti live
Am rugamintea sa ma tineti si pe mine la curent cu eventuale modificari in ceea ce stabiliti...din ce am vb cu Donu, vineri seara ar trebui sa duc motocicleta in stand....in plus am inteles ca-s niste cheltuieli cu fetele care vor face atmosfera pentru club
ady_viteza is offline   Reply With Quote
Old 03-03-10, 01:15   #38
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Nu e usor sa alergi ca sa iti reprezinti orasul cu un club si sa alegi cateva masini pentru o expozitie unde masinile pe care le-ai vrea inauntru pot sa nu intre daca nu sunt pe placul organizatorului.
Nu e usor sa alegi cateva masini stiind ca ai mai multe pe care le poti selecta, stiind ca multi din membrii poate se vor uita urat ca nu au si ei masinile inautru. Trebuie sa intelegeti ca nu putem sa bagam nici 20 de masini dar nici orice are o mica modificare.
Trebuie sa mai intelegeti ca sunt masini frumoase, dar care nu fac parte din club care ar putea fi inauntru si nu vor fi acolo fiindca nu au nicio legatura cu clubul indiferent daca ne sunt prieteni sau amici.

Reprezentam Ploiesti-ul printr-un club nu printr-o comunitate care poarta discutii pe-afara seara sau pe forum.
Cine crede ca ar putea intra la aceasta expozitie insa nu face parte din club, poate foarte bine sa caute forumularul de inscriere pe site, sa ataseze niste poze cu masina si sa astepte un mail din partea organizatorilor care sa le spuna daca sunt acceptati sau nu.

Avem un Urs E30 (MOM), un Audi TT (ADR), un Ford Focus (Sufletel) si un VW Golf III (LOW) - BLS si doua motociclete reprezentative pentru club.
Inca asteptam confirmarea pentru ele.

GTR-ul a picat din anumite motive pe care n-are rost sa le insiruim aici.

ADR, imi cer scuze ca nu ti-am raspuns la mesaj dar am dat mass-ul si am plecat fiindca aveam de rezolvat si alte treburi.

Veti primi cu totii telefon cand vom avea si noi raspunsurile din partea 4Tuning.

If I win, I take the cash and I take the respect!™
2006 - VAUXHALL CORSA B - 1.2 45CP - Prima masina de DRIFT din Romania cu tractiune fata!
2006 - OPEL VECTRA - C20NE
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
DONU' is offline   Reply With Quote
Old 03-03-10, 09:08   #39
Skma

Stage 5

Skma's Avatar

Member of:
[Opel]
[PARTICIPANT CURSE]

parerea mea ca si golful lu' Grasu ar merita sa intre acolo!
Skma is offline   Reply With Quote
Old 03-03-10, 10:31   #40
ascona78

Stage 5

ascona78's Avatar

masinile expuse vor reprezenta clubul!!!!
CLUBUL ASTA NU REPREZINTA PLOIESTIUL ci este doar un club!!!
shantzu avea dreptate...este prima aparitie la o expozitie si trebuia sa faceti impresie....dar din pacate cred ca o sa va faceti de ras!

A S tuning Ploiesti
montam sisteme turbo si NOS
executam esapamente sport
kituri xenon si instalatii audio
stand alone management
ascona78 is offline   Reply With Quote
Old 03-03-10, 11:37   #41
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by DONU' View Post
Nu e usor sa alergi ca sa iti reprezinti orasul cu un club si sa alegi cateva masini pentru o expozitie unde masinile pe care le-ai vrea inauntru pot sa nu intre daca nu sunt pe placul organizatorului.
Nu e usor sa alegi cateva masini stiind ca ai mai multe pe care le poti selecta, stiind ca multi din membrii poate se vor uita urat ca nu au si ei masinile inautru. Trebuie sa intelegeti ca nu putem sa bagam nici 20 de masini dar nici orice are o mica modificare.
Trebuie sa mai intelegeti ca sunt masini frumoase, dar care nu fac parte din club care ar putea fi inauntru si nu vor fi acolo fiindca nu au nicio legatura cu clubul indiferent daca ne sunt prieteni sau amici.

Reprezentam Ploiesti-ul printr-un club nu printr-o comunitate care poarta discutii pe-afara seara sau pe forum.
Cine crede ca ar putea intra la aceasta expozitie insa nu face parte din club, poate foarte bine sa caute forumularul de inscriere pe site, sa ataseze niste poze cu masina si sa astepte un mail din partea organizatorilor care sa le spuna daca sunt acceptati sau nu.

Avem un Urs E30 (MOM), un Audi TT (ADR), un Ford Focus (Sufletel) si un VW Golf III (LOW) - BLS si doua motociclete reprezentative pentru club.
Inca asteptam confirmarea pentru ele.

GTR-ul a picat din anumite motive pe care n-are rost sa le insiruim aici.

ADR, imi cer scuze ca nu ti-am raspuns la mesaj dar am dat mass-ul si am plecat fiindca aveam de rezolvat si alte treburi.

Veti primi cu totii telefon cand vom avea si noi raspunsurile din partea 4Tuning.
ai uitat de vlad cu freelanderul care ne reprezinta clubul la concursul de muzica
T@zMania is offline   Reply With Quote
Old 03-03-10, 12:28   #42
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by Skma View Post
parerea mea ca si golful lu' Grasu ar merita sa intre acolo!
Vorbisem si cu el, era pe lista chiar in locul lui BLS, dar a zis ca nu poate sa expuna masina pentru ca pleaca din tara chiar in weekend-ul ala si nu lasa masina pe mana nimanui. Asta e...

Quote:
Originally Posted by T@zMania View Post
nu ne intereseaza parerea outsider-ilor
am auzit ca si As tuning va avea stand.....interesant
acum am vazut semnatura ta.....interesant lucru si adevarat ce ai spus despre masinile de drag......a ta in ce categorie se afla?
Vezi ca ASS Tuning se scrie cu doi de S ba!
Mooaama, Taraba la expozitie! (pentru cei care nu stiu e Nea ala cu "Ford"-ul roshu care facea cercuri)
Mergea Adi cu intercoolerul in vant si zice un taximetrist: - Ia zi boss, ti-ai pus aer conditionat?

Last edited by DONU'; 03-03-10 at 12:34.
DONU' is offline   Reply With Quote
Old 03-03-10, 12:39   #43
Skma

Stage 5

Skma's Avatar

Member of:
[Opel]
[PARTICIPANT CURSE]

bah baga mah spanacu fosforescent la expo!

ma gandeam sa strang opelistii sa facem un club"in rust we trust"
Skma is offline   Reply With Quote
Old 03-03-10, 22:04   #44
tng
Observator 4tuning

Stage 5

tng's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[Virtual Tuning]
[Opel]

Fixam si noi o data de plecare catre eveniment?
Programu incepe de la 10:00 acolo.... macar asa, care vrea vine, care nu nu.

Sambata ora 9:00 la sala e bine? Astept pareri

Toata lumea e "illest" acum, insa doar pe stickere
"low&slow" dar mai mult slow decat low
Euro Corsa C
tng is offline   Reply With Quote
Old 05-03-10, 10:19   #45
alexone

Stage 5

alexone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[Suzuki]
[BMW]

Daca vreti va fac cate o schita la fiecare masina a voastra sa o expuneti langa masina pe care o prezentati si treceti acolo ce modificari, etc are

Va dau un exemplu de schita desenata in dimineata asta:

P.S.: pot fi mult mai atent la detalii in caz ca vreti cate o schita la fiecare masina
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Dacia_MC.jpg
Views:	110
Size:	119.6 KB
ID:	1345866   Click image for larger version

Name:	DSCF0178.JPG
Views:	118
Size:	894.7 KB
ID:	1345867  

Oltcit 11 Club | Oltcit 11 RM | Dacia Supernova Clima 1.4 MPI | Opel Vectra Z22SE | Fiat Coupe 2.0 20V | Suzuki 750 GSXF | BMW E30 coupe 2.5 12V | BMW E30 coupe 2.5 24V | BMW E36 coupe 2.0 24V | BMW E36 318i cabrio | BMW E46 318i | BMW E30 coupe S50B30 | Mazda 323 coupe
www.streetlegal.ro
BBS - born to burn
alexone is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -