Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Reply

Thread Tools
Old 01-03-10, 23:29   #16
tng
Observator 4tuning

Stage 5

tng's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[Virtual Tuning]
[Opel]
Default Re: 4tuning days - 13/14 martie 2010

Ei stiu mai bine ce trebuie sa expuna, conditii si tot.
Nu are rost sa deschidem un subiect lung si plictisitor, lista e deja facuta.
De retinut insa ca salonul este unul de tuning, nu cu masini stock sau modificari minore(jante/suspensie/folie)

Toata lumea e "illest" acum, insa doar pe stickere
"low&slow" dar mai mult slow decat low
Euro Corsa C
tng is offline   Reply With Quote
Old 02-03-10, 00:14   #17
shantzu

Stage 5

shantzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[4Rally]

Emh e putin pe langa fenomem ...
Multa lume crede ca tuningul consta in masinile "modificate" care umbla prin Ploiesti , dar spre uimirea voastra , treaba sta cu totul altfel
shantzu is offline   Reply With Quote
Old 02-03-10, 00:22   #18
bobiMOM

Stage 5

bobiMOM's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Cum preferatzi ursul...CU? SAU FARA CAPOTA?
bobiMOM is offline   Reply With Quote
Old 02-03-10, 07:09   #19
eMH
2 Roti

Stage 5

eMH's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[PEUGEOT]

FARAAAA

P.S.: mai Virgil, stiu bine in ce consta tuningul :P
eMH is offline   Reply With Quote
Old 02-03-10, 13:08   #20
tng
Observator 4tuning

Stage 5

tng's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[Virtual Tuning]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by bobiMOM View Post
Cum preferatzi ursul...CU? SAU FARA CAPOTA?
eu zic ca sa lasi capota, vezi cum sta treaba pe acolo..... si daca e ok sa o demontezi
tng is offline   Reply With Quote
Old 02-03-10, 13:39   #21
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

O demontam sambata dimineata Bobby! Inainte sa inceapa evenimentul in sine.
Sau cum vrei, de vineri seara...
Fara capota eu zic ca ar fi ideal!
DONU' is offline   Reply With Quote
Old 02-03-10, 13:41   #22
eMH
2 Roti

Stage 5

eMH's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[PEUGEOT]

Pai pana la urma cea mai frumoasa parte la masina lui e sub capota.
Daca nu fara capota, atunci macar cu capota ridicata. Si eu zic ca ar fi mult mai bine fara capota...
eMH is offline   Reply With Quote
Old 02-03-10, 17:58   #23
Alex4u
Dacia Driver

Stage 5

Alex4u's Avatar

Member of:
[DACIA]

baieti si cei , care merg doar ca spectatori ..cu ce plecati...ca eu ma cam ratacesc in buc.. Romexpo ..vine pe langa casa scantei pe acolo oho...
Alex4u is offline   Reply With Quote
Old 02-03-10, 18:02   #24
cozmin23
Old School Cars

Stage 5

cozmin23's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Old School Cars]

etapa de drift se tine si sambata si duminica sau doar intr-o singura zi?
cozmin23 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-10, 18:10   #25
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by Alex4u View Post
baieti si cei , care merg doar ca spectatori ..cu ce plecati...ca eu ma cam ratacesc in buc.. Romexpo ..vine pe langa casa scantei pe acolo oho...
Exact unde s-a tinut si anul trecut si acum doi ani.
Daca vii cu microbuzul te lasa exact in fatza la Romexpo. (ii zici shoferului eventual sa opreasca acolo).

Quote:
Originally Posted by cozmin23 View Post
etapa de drift se tine si sambata si duminica sau doar intr-o singura zi?
In ambele zile va fi etapa de drift.

If I win, I take the cash and I take the respect!™
2006 - VAUXHALL CORSA B - 1.2 45CP - Prima masina de DRIFT din Romania cu tractiune fata!
2006 - OPEL VECTRA - C20NE
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
DONU' is offline   Reply With Quote
Old 02-03-10, 18:11   #26
cozmin23
Old School Cars

Stage 5

cozmin23's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Old School Cars]

multumesc de raspuns
cozmin23 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-10, 19:19   #27
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

una din masini a fost refuzata pe motiv ca este o masina stock.....pe de alta parte e mai bine,in urma unor discutii aiurea cu un alt coleg de forum s-a ajuns la concluzia ca e mai bine sa renuntzam la aceea masina.....masinile prezente la salon se vor vedea atunci,in zilele de 13-14 martie,speram sa iasa frumos.
nu mai puneti intrebari legate de lista cu masini...
Old 02-03-10, 20:09   #28
barladi

Stage 5

barladi's Avatar

Member of:
[AUDI]

Cu toate ca am urmarit topicul de la inceput, am preferat sa nu postez. Ca sa nu las loc de interpretari, despre masina mea era vorba, care a fost refuzata pe motiv ca este stock. Nu pot contesta aceasta decizie, pentru ca sunt constient ca nu am la masina cine stie ce imbunatatiri. Este o masina modest modificata, si care cu siguranta nu are ce cauta la un salon unde foarte multe masini au modificarile duse la extrem.

Dar in acelasi timp, nu pot sa nu observ, si sa va intreb pe voi, membrii forumului si ai clubului, ce modificari avea acel Lamboghini portocaliu de anul trecut(cel prezentat la standul MBM), sau multe alte masini prezente la acel salon, sau ce modificari are GTR-ul care va fi prezent anul acesta in standul clubului de la Ploiesti? Poate ma insel eu, insa masina este de vanzare la un parc auto din Ploiesti, si din cate stiu eu, este FIX stock. Exact cum iese masina din fabrica. In cazul acesta nu se mai aplica regula "este salon de tuning, unde nu vor fi masini care au o folie, jante si sunt lasate pe burta"?

In al 2 rand, nu pot sa nu observ ca acele critici negative, de genul "n-are ce cauta TT-ul la salon pentru ca nu are modificari", sunt lansate de catre persoane care nici macar nu au o masina, ce sa mai vorbim de o investitie cat de mica in masina lui, sau si mai rau, probabil persoanele respective nu au nici macar permis de conducere. Toata stima pentru oameni ca Boby, Taz, Droopy, Donu, etc , etc, care au bagat multi bani in masinile lor, si daca ei m-ar critica si ar spune ca masina mea e stock, i-as crede pe cuvant, pentru ca ei stiu ce inseamna un tuning. Dar in acelasi timp aveti dezaprecierea mea pentru ceilalti(prefer sa nu dau nume), care sunteti buni numai de critici, de impresii si evaluat care masina e tunata si care nu, mai ales avand in vedere ca voi nici macar nu ati pus niste capace mai "tunate" la masinile voastre(asta in cazul in care aveti si alta masina in afara de cea galbena pe care scrie 30 in fata).

In al 3 rand vreau sa le transmit lui Donu si lui Taz ca sunt dezamagit de voi. Am vorbit la telefon si a ramas ca duminica seara imi dati raspunsul final, daca intra sau nu masina la expo, tocmai ca sa stiu daca are rost sa remediez micile zgarieturi saptamana asta sau le pot amana pentru luna viitoare cand se va mai incalzi. Degeaba am asteptat pana azi, degeaba am incercat sa vb cu Donu pe mess(imediat dupa ce a dat el un mass), ca nu am primit nici un raspuns, si a trebuit sa aflu cititind topicul acesta. Acum deja masina este "reparata", pentru ca nu as fi vrut sa intru in criza de timp, daca mai intazia raspunsul......

Doresc sa precizez ca in acest post nu am avut intentia sa jignesc pe cineva, chiar imi cer scuze daca cineva se simte jignit de ceea ce am spus. Insa nu vreau nici sa las impresia ca nu observ anumite lucruri, si mai ales ca eu sunt genul de om care spune lucrurilor pe nume, fie ca doare fie ca nu...Nici nu vreau sa las impresia ca eram ahtiat de participarea la expozitie, mai ales ca nu aveam absolut nici un avantaj, ba din contra aveam numai dezavantaje(renuntarea la masina pentru 3 zile, posibilitatea ca masina sa fie zgariata in timpul expozitiei, bani in plus, etc etc), insa m-a deranjat modul cum a decurs toata aceasta "goana" dupa un loc la salon.....
barladi is offline   Reply With Quote
Old 02-03-10, 20:29   #29
shantzu

Stage 5

shantzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[4Rally]

M-am simit cand a venit vorba de cei fara masini personale, asa ca o sa raspund
Eu , fata de multi din comunitate vad si stiu cu adevarat ce inseamna tuning , Donu , tng, nebunu , taz , etc pot confirma asta.singurul lucru care ma deranjeaza de fiecare data este ca eu sunt bagat in aceeasi oala cu cei fara permis sau masina si niciodata nu am dreptul la exprimare pe motiv ca nu am masina.
Vreau sa spun sincer ca nu ma deranjeaza prea mult chestia asta , din moment ce eu stiu mai mult (despre modificarea masinilor ) decat multe grupuri de cate 3 persoane la un loc din comunitate. (cei de mai sus pot sa confirme asta )

Legat de eveniment , eu nici GTR-ul nu l-as baga pentru ca e stoc.Este un salon de tuning , ai loc inauntru doar daca ai modificari substantiele.Problema este la nivel de oras , lumea crede ca tuningul se refera doar la ce facem noi in Ploiesti ( jante , folie , V-ul de la capota negru , toba finala sport , stopuri facute cu spray-ul , schimbare motor cu unul cu 500-1000 de cm mai mare)
Adi masina ta arata foarte bine , dar nu e de expus la un show.
Poate multi or sa zica de Vento-ul lui Bonu , ca a fost inauntru.Masina a intrat acolo pentru ca am vrut noi 2 , cei de la Nsl au strambat din nas cand au aflat ca vrem sa bagam masina , asa ca am vorbit cu cei de sus si am intrat.Masina nu merita sa fie acolo , la fel si S-ul Amg de langa ea, la fel si multe altele din salon.
Pentru multi eu nu am ce cauta in comunitate , dar spre surprinderea lor , eu am fost aici dinainte ca ei sa afle ce inseamna tuning ( majoritate nici acum nu stiu ) si totusi umbla cu noi
shantzu is offline   Reply With Quote
Old 02-03-10, 20:56   #30
barladi

Stage 5

barladi's Avatar

Member of:
[AUDI]

Cu toate ca m-am referit la mai multe personae, voi fi sincer si voi spune ca in special unele posturi d-ale tale m-au deranjat. Vreau sa fii sincer si sa recunosti ca de cand a aparut masina asta in Ploiesti ai avut ceva cu ea, si la fel cu ti-a zis si Taz, mereu esti Gica Contra. Si pentru a intari argumentele, iti voi da cateva citate, scrise de tine de-a lungul timpului:
“De TT-ul ala cu pretentii de NFS ce mai stiti?” – ai judecat masina si ai judecat si proprietarul fara macar sa-l cunostri…….

Quote:
Originally Posted by T@zMania
shantzu,tt-ul arata chiar foarte bine si nu e o masina stok

“A mai facut ceva modificari la ea si eu nu stiu ? Daca a facut mai modificat ceva la ea atunci poate merita sa intre.
E posibil sa ziceti de masina lui Kostas , ca anul trecut a fost ( a fost nu ? ) in stand la mastertuner si ca poate sa intre la fel de bine si la voi.Dar nu e asa , mt se ocupa exclusiv cu modificarea motoarelor ,si e aproape normal sa fie acolo.”
- Te-as intreba, daca esti cumva judecatorul suprem, incat sa spui daca o masina merita sau nu sa intre la o expozitie? ….

Informatie teoretica am si eu o gramada. Nu stiu daca ma crezi, dar stau la etajul 3, si daca as pune toate revistele de masini pe care le am eu, probabil as face un teanc pana la nivelul geamurilor. Si nu exagerez. Am toate numerele la 5 reviste, inca din 1999 pana in present. Dar eu o consider informatie teoretica, si din punctual meu de vedere nu imi da dreptul sa contazic pe cineva despre o masina, in cazul in care eu nu am sau nu am condus niciodata tipul acela de masina, chiar daca informatie teoretica o am mult mai bine decat proprietarul. Asa si aici: m-a deranjat pe mine faptul ca si tu si alte persone v-ati permis sa criticati masina mea si a altor colegi, in conditiile in care niciodata nu ati modificat o masina(cat de putin), nu ati scos bani din buzunar sa cumparati o piesa care voi credeati ca va face masina personala mai frumoasa sau mai rapida. Nu vreu sa reamintesc ca respectivele comentarii s-au facut pe un topic destinat membrilor clubului….

Am zis si repet: nu ma deranjeaza ca nu particip la expozitie…ma deranjeaza parerile celor care nu stiu ce inseamna sa investesti intr-o masina pentru a o face mai frumoasa sau mai rapida. Iar chestia cu timpul, sunt de accord ca esti in comunitate de la inceputul ei, dar asta nu inseamna ca cei intrati mai tarziu sunt mai fraieri, sau ar trebui sa taca si sa asculte ce spun “batranii”. Inca o data spun: nu am nimic cu nimeni, numai ca am expus lucrurile care m-au deranjat personal, si din cate am observat, au deranjat si alte persoane
barladi is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -