ce sa mai baietzi a fost superrrrrrrrrrr ataaaaaaatttttt!!!!!! SPER K V-AU PLACUT MICI SI CARNEA FACUTE DE JE +AJUTORU FETELOR!!!!! MULTUMIRI LU TRE PT DRUM SI LA TOTI PT DISTRACTIE.CEAU
a fost f frumos speram ca data viitoare sa iasa si mai frumos ,dar nu cred ca se poate . dupa cursa de la buzau poate ne mai gandim la un gratarel .
Daca ne straduim si ne organizam ca lumea eu zic ca poate sa iasa la fel sau poate chiar mai frumos.
Va explic Live cam ce ne mai trebuie d-aici in colo...
__________________ If I win, I take the cash and I take the respect!™ 2006 - VAUXHALL CORSA B - 1.2 45CP - Prima masina de DRIFT din Romania cu tractiune fata! 2006 - OPEL VECTRA - C20NE 2007 - 2009 - VW VENTO VR6 2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
Skama, man, au fost putine masini si multa lume (deci abia au avut loc toti in masini... sa-i intrebi); eu m-am intalnit cu ei pe la 12 cand cautam o spalatorie sa fac si eu masina gigea si le-am spus ca-mi pare rau dar nu pot sa vin;
pe la 14 am reusit sa scap... desi nu credeam sa pot ajunge..., i-am sunat si mi-au zis ca ma asteapta... (da-mi nr. tau de tel. pe mess si data viitoare nu mai scapi neinvitat).
din pakte mai mult k sigur nu kred k o sa merg!!azi am scapat yo cum am scapat dar ...pana mea...kred k tre` sa ma loveask T@z cu bata in cap sa ma trezesc si yo k am un bac de dat!!si time is ticking away!!!se apropie ...foarte rpd!!...asha k va urez de pe acuma distractie placuta dak va duceti sambata!!!