![]() |
La un gratar in a 2-a zi de Paste (24 apr)
care ar veni la un gratar si sa spuneti si voi locatii misto da' prin apropiere...
|
Re: un gratar in vacantza de pasti?
Ba, eu as merge la Paltinu... daca va tzine rezervoru... 40 km... supe zona, si apa..., trantim niste gratare, jucam o miutza..., dar cand... sambata sau duminica?
|
Quote:
ORICAND DONULE 50.000 DE BENZINAA NU E CINE STIE CE EU PREZENT CA DE OBICEI Q DONUUU |
se pare ca tzia gasit un nou prieten:).....e super frumos la paltinu dar o sa fie si super aglomeratzie in perioada aia......eu unul merg,cand e vb de distractzie nu ma dau deoparte.....;)
|
Si eu prezent poate pana atunci si cu masina cine stie :twisted: ! Donule eko e un fel de vasc ptr. tine un fel de planta parazitara :lol: :lol: :lol:
|
dar la sinaia strica?
|
Quote:
ai dreaq au turnat placa si sus la 1400 |
Quote:
******************************* ce e ma asta? suntem pe un forum , nu la circ, te rog sa te abtii -> tng |
da te a facut cine te a facut in masina?
|
ce-am pierdut? :D
frate eko au sarit "cainii" pe tine :lol: |
Quote:
FRATE EU NU IMI BAT CAPUL CU.......IN PLUS SKAMA NU MA FACE PE MINE QM ESTI U ADIK PLANTA PARAZITA SAU CUM AI ZIS K NU AI NICI UN DREPT |
la sinaia sau zona asta e aglomerat mha , ar fii frumos la paltinu ;) daca isi ia skama masina eu meg cu el :wink:
insomnia vezi cum vb cu skama , ca eu ii dau dreptate :wink: |
Quote:
BAH IN PUII MEI TOPICUL ASTA PT CE E PT STABILIT INTALNIRI SAU PT CEARTA DE LA UN GRATAR AM AJUNS SA NE CERTAM ATAT??? MAH DA CU CE DREPT MA FACE EL PE MINE PLANTA PARAZITA???TIE DAK TI-AR ZICEE ????LASATI-MA IN PUII MEI IN PACE HAI GATA Q CEARTA SUBIECT INCHISSSSSSS |
ia gata mah ce draq va certati...ar fi misto si la paltinu si la sinaia
|
Bha Bhaieti Dak Plecam Toti La Paltinu Din Ploiesti La 8:30 9:00 Cel Tarziu O Sa Ajungem Bine Si Stiu Eu La Locuri La Paltinu O Groaza Pe Bune .dar Ar Mai Fi Misto Si Pe Cheia Mai La Intrare Nu Sa Mergem Mult In Sus Pe Srpentine K Nu Are Rost In Plus Spre Cheia E Asfaltat Si Se Mere Bine.ok?????? Mai Vb. Ceau Bha Si Fara Cearta Dak Vreti Cearta Iesiti Afara La Trante Loool. :)))
YO PREZENT CU DONU (SE STIE);)) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning