Salut. Am o masina la care spatiul din fata e prevazut pt. placute de inmatriculare mici si as vrea sa imi comand una de la politie. Se poate sa ma prezint la politie cu o declaratie de pierdere placuta de inmatriculare si sa solicit una tip C contracost? Sau exista problema ca nu imi da placuta de motocicleta pt. masina mea si in felul asta ma trezesc ca sunt obligat sa cumpar una normala desi eu de fapt nu am pierdut-o ? A mai facut cineva asta? Eu am mai vazut prin oras masini cu placute mici (chiar si Tico) si banuiesc ca sunt luate de la politie, nu facute pe comanda. Astept raspuns. Mersi.
Re: Placuta de inmatriculare tip C ( mica ) pe masina
la ghiseu daca te duci iti da tip A
singura varianta este sa te duci la cel care o face si sa i dai o spaga...cred ca in ploiesti poti sa rezolvi eu acolo am reusit...sper sa nu fie probleme(daca reusesti cumva sa ma anunti si pe mine ca si eu mai vreau una si nu stiu cum sa mai fac ca acum se fac numere si in oras la mine si nu mai merge)din ce oras esti?
eu va sfatuiesc sa nu montati placuta tip c. le dati ''capetelor de creta'' motiv pt a va trage pe dreapta,mai ales in daca mergeti in alte judete. am fost in masina unui amic care avea nr mic,cand am fost opriti. ni s-a bagat tipica placa '' voi din PH sunteti mai smecheri?'' ce poti sa-i mai spui..sa le dai spagi? pt ce? mai bine tine-ti banii si fa altceva cu ei,in felul asta vei fi cel mai castigat...parerea mea
Mda, am fost la ghiseu la politie si mi=-au zis sa vin cu poza cu masina sa vada ei ca masina e prevazuta cu spatiu pt. TIP C. Nu ma complic, pt. ca or sa ma refuze. La cine ma duc sa comand placuta mica, inafara de politie?