\"
fisa q prezentza la indemanare pe 19 februarie la bucuresti
fisa q prezentza la indemanare pe 19 februarie la bucuresti
cine mere la indemanare la bucuresti pe 19 februarie \"
Mah ...deci eu ma anunt de acum ...AM DE GAND SA VIN , nu as vrea sa ratez asa ceva
...problema e ca nu am cu ce si nici cu cine
Deci intrebarea mea ar fii : \"e cineva binevoitor sa ma ia si pe mine ?\" :P
aproape toata lumea o sa mearga daca nu o sa avem loc in masini (dar nu cred) o sa mergem noi cu ceva pana la buc
pai oricum cotizam la benzina si noi ca nu suntem calici
hm...yo as veni!! exista una bucata de pb:yo mai vin cu un preten(serios tipu shi major ),shi este problema de loc!!de bani la benzina nu cred k se pune problema,cotizam logic!!mai este putzin pana pe 19,yo zic sa ne int sa vb dak se poate!!
sa vorbeasca cineva cu tng sa ne intalnim odata sa stabilim toate cele cine vine cu masina si dak are loc in masina k sa stim cum plecam fiecare cu trenul cu masina cu microbuz parerea mea sambata viitoare cred k ar fii bine sa ne intalnim sa stim
P.S. cand putem sa ne intalnim sa vorbim fata in fata niste treburi legate de inemanare ??? eu cred k o sa imi dai dreptate dupa ce o sa vorbim
shantzule...e cam aiurea totushi mha!! nu shtii cine vine cu mashina pt. k nu cred k toti care vin cu mashina au acces la net shi la forum implicit!parerea mea!!acuma cum vreti...yo din pakte n`am mashina!!sa speram k se rezolva !!