![]() |
cine merge la indemanare pe 19 februarie???
1 Attachment(s)
as dori sa posteze aici totzi cei care merg pe 19 februarie la bucuresti la indemanare
prezent |
va astept, :lol:
btw eko vezi k sunt puse aiurea voturile... :roll: \" fisa q prezentza la indemanare pe 19 februarie la bucuresti fisa q prezentza la indemanare pe 19 februarie la bucuresti cine mere la indemanare la bucuresti pe 19 februarie \" :lol: |
o sa mergem aproape toti,mai bine stabilim locul de intalnire si ora si vedem acolo cine ajunge si cine nu .
|
eko_squad
ti-am conturat putzin topicul scrie si tu clar fara \"q\" , ca sa intelegem toti am sters poll`u .. nu-i vad rostu ?! :? |
Mah ...deci eu ma anunt de acum ...AM DE GAND SA VIN , nu as vrea sa ratez asa ceva :twisted:
...problema e ca nu am cu ce si nici cu cine :cry: :? Deci intrebarea mea ar fii : \"e cineva binevoitor sa ma ia si pe mine ?\" :P :roll: PS: cotizez la benzina :D |
aproape toata lumea o sa mearga :wink: daca nu o sa avem loc in masini (dar nu cred) o sa mergem noi cu ceva pana la buc :wink:
pai oricum cotizam la benzina si noi ca nu suntem calici :wink: |
hm...yo as veni!! exista una bucata de pb:yo mai vin cu un preten(serios tipu shi major :) ),shi este problema de loc!!de bani la benzina nu cred k se pune problema,cotizam logic!!mai este putzin pana pe 19,yo zic sa ne int sa vb dak se poate!!
|
Re:
sa vorbeasca cineva cu tng sa ne intalnim odata sa stabilim toate cele cine vine cu masina si dak are loc in masina k sa stim cum plecam fiecare cu trenul cu masina cu microbuz parerea mea sambata viitoare cred k ar fii bine sa ne intalnim sa stim
P.S. cand putem sa ne intalnim sa vorbim fata in fata niste treburi legate de inemanare ??? eu cred k o sa imi dai dreptate dupa ce o sa vorbim |
nu disperati oameni buni :wink: pana acum am stabilit totul online ,nu e nevoie de nici o intalnire sa stabilim cand plecam ,la ce ora :wink:
|
shantzule...e cam aiurea totushi mha!! nu shtii cine vine cu mashina pt. k nu cred k toti care vin cu mashina au acces la net shi la forum implicit!parerea mea!!acuma cum vreti...yo din pakte n`am mashina!!sa speram k se rezolva !!
|
nu va ambalati pt ca nu e nimic sigur momentan
|
Fara noi ,
LOL, nu aveti locuri?
Noi prezenti ca intotdeauna ! Ne stim ;) facem 3 sau 2 ani de cand merem la curse ! inca vreo 50 si mai multi :arrow: Fuck Tha police |
etapa e suspendata
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning