Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Closed Thread

Thread Tools
Old 25-01-06, 00:03   #16
RaulNFS

Stage 4

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

Quote:
Originally Posted by \"tng\"
eu nu am modificat nimic .. sunt nevinovat

urmatoarea intalnire va fi cand va fi mai cald, prin martie probabil
1. stiam

2. da, cand va fi mai cald. aici sunt intrutotul d acord...
RaulNFS is offline  
Old 25-01-06, 00:35   #17
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

atata timp cat sunt specimene care perturba linistea unei astfel de intalniri,eu propun sa nu se mai faca publica nici o intalnire din asta!!!!sincer mie chiar nu mi-a placut cand la ultima intalnire au aparut persoane neinvitate,care au inceput sa faca ''show'' cand inca nu eram stransi totzi,si cand trebuia sa stam linistitzi pana ne gaseam totzi si stabileam unde mergem sa ne facem de cap....atata timp cat nu exista intzelegere din partea unora,propun sa nu mai facem public asemenea evenimente....ne facem de ras ca nu suntem in stare sa pastram o disciplina elementara,macar ptr inceput pana ne gasim un loc de nebunii....si eu sunt damblagiu cu masinile,dar cand e vb de o treaba serioasa,stiu sa ma abtzin...intalniri se vor mai face,dar intr-un cadru restrans si numai anumite persoane vor fi anuntzate,acele persoane care stiu ce inseamna cu adevarat o intalnire si stiu cand trebuie sa faca ''show'' si cand nu....intalnire va fi mai curand decat credetzi,dar vor fi anuntzatzi telefonic cei care au placerea sa ne onoreze cu prezentza...unii deja ma injura acum,dar e o masura care trebuie luata,poate doar asa ne vom destepta si noi putzin...vedetzi f bine ca politzia abia asteapta sa facem un pas gresit...ar trebui sa mai gandim putzin inainte de a actziona....si poate asa intr-un cadru restrans si civilizat,cu televiziunea de fatza,vom reusi in timp sa obtzinem si sutorizatzii si vom face si legale la ploiesti...trebuie sa le demonstram ca pasiunea asta pe care o avem nu nu deranjeaza si nu pune in pericol pe nimeni!multzumesc...
Old 25-01-06, 00:38   #18
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

si sunt cateva persoane care sunt de partea mea....deja s-a discutat problema....daca avetzi ceva sa-mi reproshatzi va rog sa nu ezitatzi sa o facetzi....fara suparare...
T@zMania is offline  
Old 25-01-06, 00:41   #19
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Eu am editat, dar am avut nişe probleme cu netu' şi n-am mai postat. Scuze! Am editat pentru ca acest topic să rămână pentru discuţiile legate de întâlniri, să nu mai faceţi câte un topic pentru fiecare întâlnire.
Old 25-01-06, 07:50   #20
BMWfan

Stage 5

BMWfan's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[Virtual Tuning]

mie imi place oricum
mi-a placut si la ultima dar are si taz dreptatea lui
totusi trebuie sa mai fie si alte metode ca asa nu prea este corect pt ceilalti si iar o sa ne plangem ca suntem o mana de oameni
ce zici?

scuze ca nu am mai intrat dar am avut niste probleme cu calculatorul
BMWfan is offline  
Old 25-01-06, 08:58   #21
RaulNFS

Stage 4

Member of:
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"BMWfan\"
mie imi place oricum
mi-a placut si la ultima dar are si taz dreptatea lui
totusi trebuie sa mai fie si alte metode ca asa nu prea este corect pt ceilalti si iar o sa ne plangem ca suntem o mana de oameni
ce zici?

scuze ca nu am mai intrat dar am avut niste probleme cu calculatorul
taz are dreptate BMWFan; propun k pt urmatoarea intalnire sa se dea pm.
in primul rand este mai sigur, (oamenii rai ajung mai greu la informatii)
iar in al doilea rand vom fi mai putini si poate mai bine organizati si d aici rezulta k nu vor mai pleca baietii in 10 directii...

parerea mea... :P
Old 25-01-06, 09:00   #22
RaulNFS

Stage 4

Member of:
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Gabi\"
Eu am editat, dar am avut nişe probleme cu netu' şi n-am mai postat. Scuze! Am editat pentru ca acest topic să rămână pentru discuţiile legate de întâlniri, să nu mai faceţi câte un topic pentru fiecare întâlnire.
gabi, nu ar fi mai bine sa faci k topicul sa fie sticky?
nu se poate, il lasam asa _>tng
RaulNFS is offline  
Old 25-01-06, 10:00   #23
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

bmw fan...eu unul prefer o mana de oameni.dar la locul lor cand trebuie...sunt pe principiul calitate nu cantitate....deja mi-a ajuns pe la urechi faza cu un pusti care a fost la intalnire si a povestit parintzilor ce a facut si acestia au intrat la banuieli si se vor interesa de niste chestii....mi-e unul nu are ce sa-mi faca,dar aici e vb de ''mana de oameni din ploiesti'' nu de mine ca persoana.....in momentul in care ai pretentzia sa vii la o intalnire,fie ea legala si cu atat mai mult ''ilegala'',discretzia tre sa fie pe primul loc.....pe potzi cere unora de 15 -16 ani,care fara vina lor,fiind poate prea incantatzi ne creeaza pb...imi cer scuze tuturor celor din categoria asta de varsta,dar nu intentzionez sa jignesc pe nimeni,asta e adevarul....se vor lua masuri pe viitor si se va face un criteriu de selectzie al celor care vor fi invitatzi la urmatoarele intalniri.....depinde direct de voi daca vetzi fi anuntzatzi sau nu...
T@zMania is offline  
Old 25-01-06, 11:32   #24
BMWfan

Stage 5

BMWfan's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[Virtual Tuning]

ok am inteles si sunt de acord sa se anunte de cei mai importanti cine sa vina
BMWfan is offline  
Old 25-01-06, 13:49   #25
DRooPY

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]

pt urmatoarea intilnire cred tngu va trebui sa posteze.. urmatoarea intilnire se va face prin martie cand va veni caldura sinu se va mai desfasura la sala..in alat parte si va fi mai mmisto..!
DRooPY is offline  
Old 25-01-06, 15:20   #26
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

drupare urmatoarea intalnire va fi mai devreme decat crezi....stai cu tel deschis ca o sa primesti mesaj ......
T@zMania is offline  
Old 25-01-06, 15:52   #27
shantzu

Stage 5

shantzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[4Rally]

nu eu am fost pustiul ala care a spus la parinti am spus ca uni stiu unde lucreaza tatal meu si bla bla ............. intelegeti voi
poate o sa primesc si eu cel mesaj eu cred ca am fost cuminte pe la intalniri
shantzu is offline  
Old 25-01-06, 16:16   #28
kraven_4_all
Banned

Stage 5

hm...shantzule itzi dai seama acuma posturi pe fiecare??...\"sa-mi dati shi mie pls...vreau shi yo sa vin \" etc etc!! dak cei mari shi serioshi au placerea de a ne invita pe noi cei mai mici shi \"spectatori\" sa zicem...bv lor...dak nu..n`avetzi decat sa-i injurati!! pana la urma T@z are dreptate...shi na...ceva tot trebuie facut in aceasta privintza!!
PS 4 T@z: tel`u meu e deschis mai mereu!! asta dak e nevoie
kraven_4_all is offline  
Old 25-01-06, 17:24   #29
shantzu

Stage 5

shantzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[4Rally]

kravem nu e chiar asha , eu cred ca sa luat aceasta decizie pt ca la intalnirea precedenta a venit o groaza de lume si locuri in masini nu prea
shantzu is offline  
Old 25-01-06, 18:27   #30
LaMishto
Crazy Drivers Members

Stage 5

LaMishto's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[Mitsubishi]

hmm.. cum pot exista intalniri legale si intalniri ilegale? adica imi trebuie autorizatie ca sa ma pot intalni cu cativa prieteni cu masinile intr-o parcare? suna cam aiurea.. poate ce urmeaza dupa poate fi catalogat.. in fine, e doar parerea mea, sper sa nu o ia nimeni in nume de rau.

daca va hotarati sa faceti ceva in timpul vacantei, dati-mi un semn, sunt sanse maxime sa fiu in Ploiesti
Latest News on Supercars
Romanian Mitsubishi Enthusiasts
LaMishto is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -