Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Closed Thread

Thread Tools
Old 29-06-09, 01:27   #511
ascona78

Stage 5

ascona78's Avatar

Default Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI

Quote:
Originally Posted by T@zMania View Post
e mult mai usor sa stam si sa aruncam cu rahat in incercarea unora de a face ceva decat sa ne implicam....
urat ....si pacat....cica mai suntem si prieteni
e cazul sa-ti raspund la asa ceva???
ascona78 is offline  
Old 29-06-09, 16:46   #512
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by ascona78 View Post
e cazul sa-ti raspund la asa ceva???
afirmatia nu se referea strict la tine....ma refeream la toti care ne iau la misto si arunca vb aiurea
T@zMania is offline  
Old 30-06-09, 18:39   #513
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Am analizat situatia la garaj cu Adi si inca cativa baieti azi si am tras cateva concluzii.
In primul rand certurile de pe forum fac lumea sa creada ca noi pe strada cand ne intalnim ne omoram si ne scoatem okii. Asa se vede de-aici. Fac pariu ca diseara se va face din nou un mare circ si o sa radem ca la balamuc. Punct.
A doua concluzie. Actele sunt bine venite unui club pentru ca in baza lor poti merge la posibilii sponsori (si slava Domnului, la cate relatii au unii dintre noi s-ar gasi), si poti cere sponsorizari pentru evenimentele care urmeaza in calendarele sportive de gen 402 m sau drift, benzina, uleiuri, anvelope si alte bunuri materiale.
In al treilea rand, cei care au ales sa faca parte din acest club, se poate sa astepte sa vada aceste beneficii si apoi sa intre in actiune cand urmeaza acele evenimente auto.
Nimanui dintre noi nu ne convine sa pierdem din oamenii care ar putea ridica Ploiesti-ul la curse, mai ales prin faptul ca noi chiar suntem prieteni cu totii. Eu cel putin asa cred. Fiecare dintre noi are nervii lui, vocabular mai deochiat sau e mai calm si sta in banca lui, insa asa cum suntem cu totii, totusi eu tind sa cred ca suntem prieteni.
Am ascultat parerea mai multor oameni si am inteles idea.
Am plecat de la idea de a face ceva pentru noi, cei din Ploiesti si lasand la o parte toate mistourile care oricum nu se vor shterge niciodata din peisaj, n-as vrea in niciun caz sa iesim, dar mai ales sa nu fim dezamagitzi de acest proiect.
Actele trebuie sa fie pasul urmator si vom incerca sa dam drumul la treaba cat mai curand.
V-am dat un email mai la inceputul nostru si v-am intrebat care ajutati la infiintarea acestui club.
Astept pe email, pe telefon, sau pe PM aici un raspuns din partea voastra.
Hai sa facem treaba buna!

If I win, I take the cash and I take the respect!™
2006 - VAUXHALL CORSA B - 1.2 45CP - Prima masina de DRIFT din Romania cu tractiune fata!
2006 - OPEL VECTRA - C20NE
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
DONU' is offline  
Old 30-06-09, 18:49   #514
andreivip23

Stage 2

andreivip23's Avatar

Member of:
[VW]

Salut ,ce face baietii?
andreivip23 is offline  
Old 30-06-09, 18:54   #515
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Salut PAA-ule!
Care e treaba la voi cu BANDIT motorsport?
DONU' is offline  
Old 30-06-09, 18:57   #516
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

ATENTIE!
Posturile care dispar de pe forum nu le scoate nici Shantzu, nici TNG-ul. Sunt scoase de alti Moderatori care vad inaintea lor posturile si li se par in afara subiectului RED ZONE.
Am vorbit cu Shanztu si nu e el buba.
DONU' is offline  
Old 30-06-09, 19:00   #517
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

În ciuda discuţiilor avute anul trecut cu mai mulţi useri de pe această secţiune, nu intervin în "problemele" voastre cu răutate, ci din cauza limbajului pe care unii îl folosesc.

T@zMania nu este moderator şi nu poate şterge niciun mesaj. Toate mesajele au fost şterse de mine, nu de T@z, nu de shantzu, nu de tng.
Old 30-06-09, 20:52   #518
andreivip23

Stage 2

andreivip23's Avatar

Member of:
[VW]

Salut Donu-le ce sa fie cu Bandits vrem sa facem la Baicoi ceva sa vedem acum daca ne ajuta lumea .... http://bandits-team.ucoz.com/ deocamdata doar o joca

Last edited by andreivip23; 30-06-09 at 20:58.
andreivip23 is offline  
Old 30-06-09, 22:09   #519
ascona78

Stage 5

ascona78's Avatar

Quote:
Originally Posted by DONU' View Post
Am analizat situatia la garaj cu Adi si inca cativa baieti azi si am tras cateva concluzii.
In primul rand certurile de pe forum fac lumea sa creada ca noi pe strada cand ne intalnim ne omoram si ne scoatem okii. Asa se vede de-aici. Fac pariu ca diseara se va face din nou un mare circ si o sa radem ca la balamuc. Punct.
A doua concluzie. Actele sunt bine venite unui club pentru ca in baza lor poti merge la posibilii sponsori (si slava Domnului, la cate relatii au unii dintre noi s-ar gasi), si poti cere sponsorizari pentru evenimentele care urmeaza in calendarele sportive de gen 402 m sau drift, benzina, uleiuri, anvelope si alte bunuri materiale.
In al treilea rand, cei care au ales sa faca parte din acest club, se poate sa astepte sa vada aceste beneficii si apoi sa intre in actiune cand urmeaza acele evenimente auto.
Nimanui dintre noi nu ne convine sa pierdem din oamenii care ar putea ridica Ploiesti-ul la curse, mai ales prin faptul ca noi chiar suntem prieteni cu totii. Eu cel putin asa cred. Fiecare dintre noi are nervii lui, vocabular mai deochiat sau e mai calm si sta in banca lui, insa asa cum suntem cu totii, totusi eu tind sa cred ca suntem prieteni.
Am ascultat parerea mai multor oameni si am inteles idea.
Am plecat de la idea de a face ceva pentru noi, cei din Ploiesti si lasand la o parte toate mistourile care oricum nu se vor shterge niciodata din peisaj, n-as vrea in niciun caz sa iesim, dar mai ales sa nu fim dezamagitzi de acest proiect.
Actele trebuie sa fie pasul urmator si vom incerca sa dam drumul la treaba cat mai curand.
V-am dat un email mai la inceputul nostru si v-am intrebat care ajutati la infiintarea acestui club.
Astept pe email, pe telefon, sau pe PM aici un raspuns din partea voastra.
Hai sa facem treaba buna!
era nevoie sa se ajunga aici ca sa trageti concluziile astea?nu e pacat...?
si dupa cum ti-am spus si azi la garaj nu sunt singurul care a vrut sa iasa din combinatia asta...
ceea ce ai zis aici e concluzia ta sau si a lui Taz?
lumea sa nu inteleaga ceva aiurea din tot!!!si anume nu am nimic cu Taz si ce a fost aici a fost doar o polemica care oricum nu putea avea loc de fatza cu toti pt ca nu mai apucam nici unul sa zicem ce aveam de zis!

A S tuning Ploiesti
montam sisteme turbo si NOS
executam esapamente sport
kituri xenon si instalatii audio
stand alone management
ascona78 is offline  
Old 30-06-09, 23:43   #520
Skma

Stage 5

Skma's Avatar

Member of:
[Opel]
[PARTICIPANT CURSE]

ce ma bucur ca toate lucrurile au luat-o intr-un sens constructiv!
Skma is offline  
Old 30-06-09, 23:48   #521
DRooPY

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]

constructiv dar fara turbo skama inka ;0)
DRooPY is offline  
Old 01-07-09, 01:33   #522
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Deciziile nu le vom lua impreuna ci cu totii, cei care vor fi membri fondatori ai clubului.
Concluziile sunt ale mele. I le-am prezentat astazi si lui Taz si i-am explicat si lui anumite aspecte.
Poate pana la urma toate discutiile isi au rostul.
DONU' is offline  
Old 01-07-09, 01:47   #523
ascona78

Stage 5

ascona78's Avatar

Quote:
Originally Posted by DONU' View Post
Deciziile nu le vom lua impreuna ci cu totii, cei care vor fi membri fondatori ai clubului.
Concluziile sunt ale mele. I le-am prezentat astazi si lui Taz si i-am explicat si lui anumite aspecte.
Poate pana la urma toate discutiile isi au rostul.
ce bine ar fii daca a-ti ajunge amandoi la concluziile astea!!!daca ar fi venit mai din timp era si mai bine...
ascona78 is offline  
Old 01-07-09, 11:33   #524
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by ascona78 View Post
ce bine ar fii daca a-ti ajunge amandoi la concluziile astea!!!daca ar fi venit mai din timp era si mai bine...
din toata vb asta lunga s-a inteles ca eu am ceva cu adi si cu facutul actelor...bun asa...
1.cu adi nu am nici o treaba in sensul de cearta...ca mai avem noi dispute legate de anumite pct de vedere e cu totul altceva.
cu actele chiar nu am fost niciodata impotriva sa le facem,din contra.nu intelegeam de ce atata graba,am asteptat si eu un raspuns de la voi si in schimb mi-am luat-o din toate directiile si din toate pozitiile.
s-a pus motivul sponsorilor.un lucru bun,pb e sa gasim asa ceva.
dar asta eu cred ca e doar praf in ochi ca asta e motivul ptr care nu suntem uniti la evenimente.pana acum la toate ''I'' legalele la care am fost noi suportam tot.e pasiunea noastra si ne-o finantam singuri.e ca si cum ai zice frate nu mai fumez pana nu imi cumpara altul tzigari.e pacat sa dam cu piciorul dupa ce primul pas a fost facut.vedeti bine ca toti aveam treburi de rezolvat,servicii si alte alea,ar fi trebuit sa existe mai multa intelegere din partea voastra.nu se rezolva pb batand din palme
ar fi ideal sa gasim pe cineva care sa ne sustina din pct de vedere financiar,dar in vremurile astea e f greu,daca nu chiar imposibil.
asta era adevarata mea pb.imi pare rau ca fiecare a inteles altceva si imi cer scuze daca cineva s-a simtit ofensat de cele scrise de mine.
Old 02-07-09, 00:00   #525
ascona78

Stage 5

ascona78's Avatar

repet si eu acelasi lucru.si anume sa nu inteleaga careva aiurea cum ca m-as dusmani cu Taz!!!! polemica noastra a fost pe anumite puncte de vedere care privesc oarecum putin si pe ceilalti..dar asta nu inseamna ca noi suntem certati.
in legatura cu clubul nu am incercat sa-mi impun punctul de vedere si daca am vazut ca nu e acceptat gata l-am parasit...decizia mea oricum e in aer momentan poate si datorita unor discutii recente.
iar in legatura cu actele alea nu are rost sa repet a nu stiu cata oara de ce sa fie si de ce sa nu fie.tot ce pot spune chiar daca sunt atatea cluburi in tara care nu au ,ar fi bine sa le avem.nu imi pot permite sa impun asta in fatza nimanui,o consider mai mult ca o sugestie care trebuie bine luata in seama.
astept sa vad ce aveti de gand baieti si care e directia pe care aveti de gand sa mergeti.
am avut o mica discutie cu Donu` si astept rezultatele... care sper sa nu vina peste inca 2 luni...
ascona78 is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -