09-06-09, 12:01
|
|
 Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
Quote:
Originally Posted by ascona78
de ce?daca nu are rezultate la evenimente nu primeste nimic?adica clubul nu mai suporta acele cheltuieli pentru cursa respectiva..?
|
Bai frate ce te tot agiti atat? Nici Maica Teresa nu insista atat.....il determina pe om sa fie bun , nu il forta.......Lasa treburile sa decurga in ritmul lor si nu mai sari atat in sus ca nu se face treaba. Se face treaba in ritmul impus de noi. Nu am vazut un post de la tine fara sa te turezi ca nu se face treaba. Membri care am infiintat clubul stiu mai bine ce trebuie facut si cand anume...nu vezi ca te certi singur si te agiti degeba?
|
|
|
09-06-09, 14:36
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
Actele se vor face cu mai putini bani.
In niciun caz cu 100 euro de persoana cum se vorbise la intalnire.
Nu cred ca e nevoie de o suma atat de mare, avand in vedere faptul ca la Ploiesti va fi greu sa organizam o legala sau libere la catraneala.
Vis-a-vis de banii pentru membri, vor fi spre exemplu platite anvelopele de care are omu' nevoie ca sa-si arate talentul la un drift session, plata taxei de participare si daca intr-adevar se strang bani, benzina pana acolo. Bineinteles ca din partea clubului in cazul in care omu' va castiga o etapa va primi si premiu ca doar nu da bani la club degeaba.
Dar daca si-a spart motoru' si i-au sarit pistoanele prin capota sau segmentii prin baia de ulei (a patzit TOY-u'), i se sparge cutia de viteze si-i sar satelitii prin spatele masinii (am patzit eu  ), i se rup planetarele sau i se strica pompa de benzina, in afara de o tractare sau o remorcare pana acasa n-o sa primeasca altceva.
Clubul n-are de ce sa plateasca reparatia la masina celui care s-a dat.
Nu e vina clubului ca iti strici tu masina.
Eu nu stiu vreun club care sa plateasca reparatia la o masina stricata la vreo cursa, decat la raliu unde sponsorii se ocupa, iar noi daca vom avea sponsori nu cred ca se vor implica asa de mult.
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
|
|
|
09-06-09, 16:29
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Legat de Pagube...Aici apare SuperEroul...Clubul Va Ofera O Reducere de 10% la Tractarea Autoturismului Avariat!Oferta Numai Prin KelTrans Ploiesti =)) La 3 Tractari Primiti Una Mocca!Deci..Hai cu Segmentii Pe tobe baieti =))
|
|
|
09-06-09, 16:32
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Treaba buna Kelule!
Vezi sa nu te bata soarele-n cap, sa-ti iei palarie de paie!
Padurarii in actiune! OffRoad la Cheia prin noroaie ca asa se poarta cand iti iei tzava!
Pe oglinda ta aia sparta dupa dreapta!
|
|
|
09-06-09, 16:33
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by GiGiCarbiT
Legat de Pagube...Aici apare SuperEroul...Clubul Va Ofera O Reducere de 10% la Tractarea Autoturismului Avariat!Oferta Numai Prin KelTrans Ploiesti =)) La 3 Tractari Primiti Una Mocca!Deci..Hai cu Segmentii Pe tobe baieti =))
|
 sugi!
|
|
|
09-06-09, 16:35
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Iaa.....Te`am crescut de la o Tzatza si aia neagra..si acu ne`am uitat gradele =))
|
|
|
09-06-09, 16:44
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by GiGiCarbiT
Iaa.....Te`am crescut de la o Tzatza si aia neagra..si acu ne`am uitat gradele =))
|
Treaba e sa ajungi pana la Satu Mare Duminica....cred ca faci treaba acolo....si nu e problema la intoarcere ca punem Frontera pe platforma si o tragem cu Ursu! 
Glumesc: Fortza maxima si seriozitate la chelios si banuiesc ca si preturi fara concurentza!
|
|
|
09-06-09, 16:59
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [RENAULT] [4Rally]
|
ia sa va vad membrii astia din redzone cati mergeti la satu mare?
cegluma buna,nu am fost in stare sa mergem mai aproape si noi facem kk pe noi ca vrem acte si repede ca apar bani si sponsori....toata lumea se gandeste numai la bani.
ce vreti sa organizam la ploiesti curse de melci pe 4,2 cm?
am o mare rugaminte,daca nu avetzi nimic constructiv de propus sau de facut ptr club va rog nu mai postati aiurea.
si inca ceva
ACTELE NU VA VOR FACE SA FITI PREZENTI IN NR MAI MARE LA EVENIMENTE!!!
HAIDETI INTAI SA DEMONSTRAM CA PUTEM AVEA REZULTATE SI ASTA INSEAMNA SA FIM PREZENTI LA EVENIMENTE!!!
TOATA LUMEA ERA ENTUZIASMATA SA FACEM CEVA PTR PLOIESTI.SI CE FACE?NE CERTAM SI INTERVIN DISCUTII AIUREA....LASATI-MA PE MINE SI DONU SA DUCEM LA BUN SFARSIT CE AM INCEPUT.
cu respect
09-06-09, 23:45
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by barladi
Se face treaba in ritmul impus de noi.
|
care "noi" ma!
daca nu cunosti toate amanuntele discutiei te rog nu te baga!
|
|
|
10-06-09, 01:46
|
|
 Stage 5
|
Nici nu e nevoie sa cunosc toate discutiile. Se vede de la o posta ca vrei sa pari mai important decat esti. Pana si cei doi membri care au venit cu ideea si au pus bazele acestui club(taz si donu) ti-au zis sa o lasi mai moale pentru ca ba nu e timp, ba nu sunt bani, dar tu nu.....batman, batman. Daca esti asa nerabdator sa iti pui numarul de inregistrare in parbriz de ce nu dai tu 900 E si pun ceilalti restul, si iti garantez ca nu va fi nimeni impotriva daca vei vrea sa-ti pui stikere si pe teava de esapament.
Ps. In cazul in care nu stiai, sunt si eu membru in acest club, mai mult sau mai putin activ, si am dreptul sa imi dau cu parerea. Sunt printre primii care dau cotizatia lunara, la legale merg destul de des cu clubul......sa nu ai impresia ca daca ai mai multe posturi pe forum si critici pe toata lumea ca nu se face treaba, iti ofera tie un loc privilegiat in club. Nu ti se pare ca sunt multi care fac misto pe seama clubului? De ce oare? Pentru ca te(va) vad nerabdator si iei totul prea in serios . Treaba se face mia relaxat...si daca nu ma crezi, urmareste-ti posturile anterioare si ai sa intelegi
|
|
|
10-06-09, 02:02
|
|
 Stage 5
|
i-auzi ma!nu mai pot de parerea ta! nu-ti imagina ca ma cred ce zici u !
hai sa nu deschidem niste polemici intre noi inainte ca macar sa existam(sub forma de club)!! fiecare isi poate da liber parerea,chiar am rugat pe toata lumea chestia asta.
glumele si mistourile altora ar trebui sa ne deschida ochii.
iar in legatura ce lumea curselor,cred ca habar nu aveai ce inseamna o masina cand faceam eu si cu prietenii mei curse in ploiesti!(ilegale din pacate :P)
daca incerc sa grabesc nitel lucrurile si critic ceea ce nu se face e tot pt noi.statul asa nu face decat sa ne arunce si mai rau in mistourile tuturor!
montam sisteme turbo si NOS
executam esapamente sport
kituri xenon si instalatii audio
stand alone management
|
|
|
10-06-09, 02:15
|
|
 Stage 5
|
Nu e numai parerea mea, "ma". E parerea tuturor, numai ca nu stii sa vezi printre randuri.
Ai dreptate cu cursele....acum mi-am luat prima masina si pana acum m-am dat pe role si bicicleta pegas. Ce sa-i faci....nu toti sunt atat de norocosi.
Toata lumea vrea sa faca treaba, insa sa n-o dam in partea cealalta....suntem mai rau ca la scoala....mai ai putin si ne dai teme pt acasa si a doua zi ne verifici daca am rezolvat problemele cum trebuie. Cursele, motoarele,...sunt o pasiune...le faci din placere, cand vrei si cand ai timp....nu obligat si presat
PS. Aceeasi intrebare ti-au pus-o si donu si taz: cu ce te incalzeste un numar de inregistrare....sa-l obtii sa zicem saptamana sau luna asta? Ai gasit cumva un loc bun pt o legala si crezi ca ai putea rezolva cu politia si primaria sa organizam ceva luna asta?
|
|
|
10-06-09, 02:45
|
|
 Stage 5
|
nu-mi vorbi de pasiunea motoarelor si curselor mie!zi-le asta la copiii de la sala sau celor carora tuningul li se pare ca e o chestie legata de stickere,tobe si filtre sport.
si ideea clubului nu se reduce doar la organizarea de curse!
desi vroiam sa ma culc la ora asta nu m-am putut abtine sa nu-ti raspund.nu vreau deja neintelegeri intre membrii clubului dar m-ai provocat.
|
|
|
10-06-09, 02:51
|
|
 Stage 5
|
hai ca sa nu exageram p-aci,sa nu mai dam motive de mistouri si daca crezi ca tii la punctul tau de vedere atunci te astept la garaj sa bem o cafea(sa-i facem lu` donu` vanzare  ) si sa stam de vorba.
cred ca vom lamuri o gramada de lucruri.
|
|
|
10-06-09, 03:50
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Cred ca sunteti amandoi niste baieti destul de inteligenti si puteti purta o discutie fata-n fata mai ales la o cafea la garaj 
"Si vanzare nu-mi faceti numai mie  "
|
|
|
|
|