Este vorba de un simplu "transplant" de bot de sandero pe logan mcv. O mica dificultate la aripi, cele de sandero fiind mai scurte, dar s-a rezolvat prin sudarea partii lipsa luata de la aripa veche de logan.
Masina este a unui student la A.R. din cate am inteles, si "facuta" la un prieten la service.
Inca nu e gata, urmeaza alte jenti, praguri si bord de sandero/logan facelift.
Sandero in sine e o masina dragutica...chai placuta pe strazi mai ales in alb si un maroniu-rosu, dar asta...arata foarte urat
MCV este ca un dric, e groaznic...degeaba i-a pus fata zambareata a suratei mai mici
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [VW] [Opel]
Re: Sandero MCV
Eu sunt de parere ca botul de sandero arata mult mai bine pe mcv decat pe sandero (pt o masina atat de mica cum este sandero botul ala e prea ascutit, farurile prea alungite, dar pe mcv arata bine)
Nu vad rostul modificarilor...cat despre satisfactia muncii depuse nici atat...
Dupa mine sunt doar niste bani aruncati,
Dar acum fiecare face ce stie cu masina personala.
Eu nu inteleg scopul la modificarea asta, adica acuma ce...are un Sandero break ...mi se pare un kitsch inutil.
Sfatul meu e daca tot are de aruncat banii pe rahaturi, sa-si ia un Logan MCV nou, decat sa arunce banii sa-l modifice pe ala vechi. E prea penala modificarea
Eu nu inteleg scopul la modificarea asta, adica acuma ce...are un Sandero break ...mi se pare un kitsch inutil.
Sfatul meu e daca tot are de aruncat banii pe rahaturi, sa-si ia un Logan MCV nou, decat sa arunce banii sa-l modifice pe ala vechi. E prea penala modificarea
A.R. = Automobile Rutiere. masina este totodata si un proiect. care mai e inovatia pe care o aduce un student la automobile daca-si cumpara un logan nou?
nu stiu de cate ori o sa trebuiasca sa explic.