Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Sandero MCV (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/119315-sandero-mcv.html)

22VIN 16-04-09 22:19

Sandero MCV

4 Attachment(s)
Este vorba de un simplu "transplant" de bot de sandero pe logan mcv. O mica dificultate la aripi, cele de sandero fiind mai scurte, dar s-a rezolvat prin sudarea partii lipsa luata de la aripa veche de logan.
Masina este a unui student la A.R. din cate am inteles, si "facuta" la un prieten la service.
Inca nu e gata, urmeaza alte jenti, praguri si bord de sandero/logan facelift.

central 16-04-09 22:41

Re: Sandero MCV

o idee buna Felicitari proprietarului. interesanta

zn_tavy 16-04-09 23:02

Foarte tare... :D pacat insa ca se vede diferenta la vopsea...dar per total este foarte tare :D

22VIN 16-04-09 23:10

Quote:

Originally Posted by zn_tavy (Post 2244997)
Foarte tare... :D pacat insa ca se vede diferenta la vopsea...dar per total este foarte tare :D

se rezolva si aia in limitele posibile prin polish. n-ai ce-i face, vopseaua de pe mcv era si normal sa se matuiasca.

alexcump 17-04-09 10:10

Foarte frumos, pare mai atractiva. Bravo lui !

eddycdk 17-04-09 10:21

Sandero in sine e o masina dragutica...chai placuta pe strazi mai ales in alb si un maroniu-rosu, dar asta...arata foarte urat
MCV este ca un dric, e groaznic...degeaba i-a pus fata zambareata a suratei mai mici

totusi felicitari proprietarului pt munca depusa! ;)

F.R.Sonic 18-04-09 18:26

Eu sunt de parere ca botul de sandero arata mult mai bine pe mcv decat pe sandero :p (pt o masina atat de mica cum este sandero botul ala e prea ascutit, farurile prea alungite, dar pe mcv arata bine)

dragos002 18-04-09 19:04

Ce tare . Unicat :) Maine poimaine vedem si un sandero cu bot de logan :))

gelu_r 19-04-09 16:34

Nu vad rostul modificarilor...cat despre satisfactia muncii depuse nici atat...
Dupa mine sunt doar niste bani aruncati,
Dar acum fiecare face ce stie cu masina personala.

Sleepy_85 19-04-09 17:01

Eu nu inteleg scopul la modificarea asta, adica acuma ce...are un Sandero break ...mi se pare un kitsch inutil.
Sfatul meu e daca tot are de aruncat banii pe rahaturi, sa-si ia un Logan MCV nou, decat sa arunce banii sa-l modifice pe ala vechi. E prea penala modificarea

22VIN 19-04-09 17:26

Quote:

Originally Posted by Sleepy_85 (Post 2250098)
Eu nu inteleg scopul la modificarea asta, adica acuma ce...are un Sandero break ...mi se pare un kitsch inutil.
Sfatul meu e daca tot are de aruncat banii pe rahaturi, sa-si ia un Logan MCV nou, decat sa arunce banii sa-l modifice pe ala vechi. E prea penala modificarea

A.R. = Automobile Rutiere. masina este totodata si un proiect. care mai e inovatia pe care o aduce un student la automobile daca-si cumpara un logan nou?
nu stiu de cate ori o sa trebuiasca sa explic.

bodyspeed 19-04-09 21:41

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 2245017)
se rezolva si aia in limitele posibile prin polish. n-ai ce-i face, vopseaua de pe mcv era si normal sa se matuiasca.

Stai puţin de ce să se mătuiască :???:

22VIN 20-04-09 12:01

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2250585)
Stai puţin de ce să se mătuiască :???:

pentru ca mcv-ul avea o "varsta". este cel fara facelift. dar a fost si bara spate schimbata cu una de mcv facelift

cRbL 20-04-09 12:45

interesanta idee, dar prea arata a gandac...
sincer, loganul ph1 mcv arata cel mai bine. asa simplu.

TYLt 20-04-09 12:56

Arata mult mai bine si mai modern decat logan mcv,felicitari!

All times are GMT +2. The time now is 14:33.

- Copyright 2026 4Tuning