![]() |
Sandero MCV
4 Attachment(s)
Este vorba de un simplu "transplant" de bot de sandero pe logan mcv. O mica dificultate la aripi, cele de sandero fiind mai scurte, dar s-a rezolvat prin sudarea partii lipsa luata de la aripa veche de logan.
Masina este a unui student la A.R. din cate am inteles, si "facuta" la un prieten la service. Inca nu e gata, urmeaza alte jenti, praguri si bord de sandero/logan facelift. |
Re: Sandero MCV
o idee buna Felicitari proprietarului. interesanta
|
Foarte tare... :D pacat insa ca se vede diferenta la vopsea...dar per total este foarte tare :D
|
Quote:
|
Foarte frumos, pare mai atractiva. Bravo lui !
|
Sandero in sine e o masina dragutica...chai placuta pe strazi mai ales in alb si un maroniu-rosu, dar asta...arata foarte urat
MCV este ca un dric, e groaznic...degeaba i-a pus fata zambareata a suratei mai mici totusi felicitari proprietarului pt munca depusa! ;) |
Eu sunt de parere ca botul de sandero arata mult mai bine pe mcv decat pe sandero :p (pt o masina atat de mica cum este sandero botul ala e prea ascutit, farurile prea alungite, dar pe mcv arata bine)
|
Ce tare . Unicat :) Maine poimaine vedem si un sandero cu bot de logan :))
|
Nu vad rostul modificarilor...cat despre satisfactia muncii depuse nici atat...
Dupa mine sunt doar niste bani aruncati, Dar acum fiecare face ce stie cu masina personala. |
Eu nu inteleg scopul la modificarea asta, adica acuma ce...are un Sandero break ...mi se pare un kitsch inutil.
Sfatul meu e daca tot are de aruncat banii pe rahaturi, sa-si ia un Logan MCV nou, decat sa arunce banii sa-l modifice pe ala vechi. E prea penala modificarea |
Quote:
nu stiu de cate ori o sa trebuiasca sa explic. |
Quote:
|
Quote:
|
interesanta idee, dar prea arata a gandac...
sincer, loganul ph1 mcv arata cel mai bine. asa simplu. |
Arata mult mai bine si mai modern decat logan mcv,felicitari!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning