Ford Sierra model decembrie 1984 hatchback,motor 1.6 injectie 60kw(consum redus),cutie 5+1(distributie,buji,ulei,filtru de ulei schimbate de curand Castrol GTX)mecanic e adusa in proportie de 80% la modelele 90-92'(motor,cutie,diferential,punte,grup,cadran,tras eu tobe,discuri ventilate,etrieri,rezervor,pompa benzina,instalatie electrica,calculator, si multe altele)Masina are jante aliaj Denzen deosebit cu cauciucuri 205/60/r15,huse gri+negru,volan sport,antena radio interior,proiectoare ceata,toba sport carbon,cap schimbator,pedaliere,spoilar fata+spate+praguri+pleoape,masca originala modificata si altele,masina vine cu muzica pt neprentiosi(fara muzica mea) cassetofon pioneer 4x40w+ 4 boxe pioneer, mai dau la ea un set de arcuri spate cumparate noi noutze,2 bucati discuri ventilate fata+etrieri an 92'+placute noi.Schimbate de curand pistonasele frana tamburi.Multe elemente mecanice noi.Masina o vand ca pur si simplu am inceput SA NUMAI AM TIMP sa ma ocup de ea si mi-a trecut cu ale modificatului :icon_smile: Masina ca sa arate brici ii trebuie o vopsea completa.(ofer combinatie vopsitorie la cumparare) CADOU pt cine o cumpara husa masaj gen "pimp my ride"+oglinzi sport cu semnalizator electrice.Toate accesorile de pe ea in proportie de 75% sunt aduse din state.
pret, 2300 euro NEGOCIABIL.
contact, Eugen nr:0722640539
Bucuresti.
In poze nu se vad husele si proiectoarele.