Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
VW Golf 6 by ABT Sportsline
ABT Sportsline este una dintre primele companii ce ofera un pachet de tuning pentru noul Volkswagen Golf 6.
Din punct de vedere estetic, Golf 6 by ABT Sportsline vine acum cu un nou body kit, ce este format dintr-o grila fata, noi spoilere fata si spate, praguri laterale si eleron. De asemenea, tunerul ofera si noi jante, pe 18 sau 19 inci. Mai mult de atat, hatchback-ul german a primit si un sistem performant de franare, o noua suspensie si o evacuare cu 4 tobe de esapament. Asa cum ne asteptam, cei de la ABT Sportsline ofera si o crestere de putere pentru motoarele 1.4 TSI (de la 122 la 160 cai, respectiv de la 160 la 200 cai), 2.0 TSI (de la 210 la 240 cai) si 2.0 TDI (de la 140 la 170 cai).
dar jantele sunt superbe !! mie imi plac cel putin!! ce nu mi place sunt tobele suprapuse.. iar se copiaza dintr-o parte in alta.. iar la golf chiar nu dau bine
Tunerul german ABT Sportsline a pregatit un pachet de tuning pentru noul Volkswagen Golf 6. Pentru exterior, ABT Sportsline ofera un body kit format din grila fata, spoilere fata si spate, praguri laterale si eleron. Lista de modificari mai cuprinde noi jante, o noua suspensie si sistem performant de franare. Si asta nu este tot: tunerul german a crescut si puterea motoarelor 1.4 TSI (de la 122 la 160 cai, respectiv de la 160 la 200 cai), 2.0 TSI (de la 210 la 240 cai) si 2.0 TDI (de la 140 la 170 cai).
Golf-ul 6 era urat si inainte, dar cu acest kit este chiar hidos
jante naspa, ''spoiler spate'' inseamna doar o prelungire lipita cu poxipol probabil peste spoileru' normal si in fata cum zice si bogdan100 mai sus ''exagerata''. mai incercati!
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
Re: VW Golf 6 by ABT Sportsline
Quote:
Originally Posted by bodo
cred ca e VT sau ma insel?
si mie mi se pare f mult ca e VT iar cu datele alea sa fim sinceri.. wow au transformat 2.0 TDI 140cp in 2.0 TDI 170 cp.. gieez pai asta oricum se facea cu un chip tuning sau se cumpara motorul direct cu 170 cp din fabrica.
o fie ea cum o fi la exterior dar cu motorul 2.0TSI este destul de greu de prins si mai ales de depasit...nu stiu cum vi se par jantele dar mie imi plac