Momentan nu am poze cu ia dar o sa pun.
Ca sa pot pune un intercooler mai mare am fost nevoit sa tai putin pri fata pe acolo

dar sincer cred ca o sa schimb dinou intercoolerul cu unu si mai mare si cred ca voi fi nevoit sa renunt la AC.
Astazi am reusit sa vb cu un producator din Germania pt o turbina de 220+ hp si cred ca maine am sa aflu si pretul la ia.
Sa ajungi cu masina asta la 150-170 hp e relativ usor si nu este asa de greu ....costurile fiind undeva in jurul a 1500 Euro (pe mine turbina pe care vreu sa o iau acuma m-ar duce undeva pe la 2200 Euro)
In principiu iti trebuie turbina + galeria evacuare + debitmetru + itercooler de la motorul de 2200.Dupa ce ai montat toate astea faci un cip ca si cum ai avea motor de 2200.Stiu ca acuma o sa ma intrebati cu este posibil pt ca totusi motorul este de 2000.Diferenta de 200 cm3 este data din biele mai scurte nu cilindrii mai mari.Deci un motor de 2000 se va comporta mult mai bine decat cel de 2200 pt ca este putin mai comprimat.Motorul de 2200 are 125 hp de fabric..el fiind lasat la puterea asta pt a fi foarte fiabil..puterea lui normala fiind undeva in jur de 140 hp.Deci daca vreti sa aveti cam 170 hp si cuplu undeva in jurul a 370 nm astea sunt pasi de urmat.Costurile difera in functie de norocul fiecaruia in a gasi piesele sus mentionate.Daca se alege varianta cu piese noi costul se DUBLEAZA.Oricum usor nu este pt ca motoarele de 2.2 L sunt destul de rare la noi.
Sper totusi ca in vara masina sa aiba undeva in juru a 220 hp si 400 nm (cuplu special o sa incerc sa nu il urc peste valoarea asta).
Daca aveti nelamuriri postati aicea si o sa incerc sa va raspund si sper eu si util

Numai bine.