28-12-12, 16:22
|
|
Chevrolet Driver
 Stage 5
Member of: [CHEVROLET]
|
Re: Scirrocco 2.0 TSI R-line
Esti un pusti prost ca majoritatea pustilor de bani gata .
1. o masina din 80 are istorie nu ca a ta care e doar un cacat de sirocco fara istorie doar ca e masina noua ?
2. stikere iti donam toti astia cu masini ieftine ..
3. alti cu masini din 80 au bagat bani in ele cam cati bani ai dat tu sa-ti cumperi masina
4. daca esti un copil prost si e doar gura de tine .. te rog frumos sa stai in banca ta.
5. majoritatea persoanelor de pe acest forum care au sau nu masini din 80 - 90 - 2000 au muncit pentru masinile pe care le au si modificarile facute la ele tot de la ei din buzunar le-au platit , nu ca tine mami de craciu imi doresc un bugatti ( ia mama ca stiu ca esti prost si nu esti in stare de nimic si esti un frustat fara margini ti-ai pus stiker cu revo doar sa nu mai zica lumea ca nu ai facut si tu vreo modificare )
6. oricum nu esti capabil sa conduci masina aia si vei sfarsi intr-un copac de vei merge cu mai mult de 50 .. pentru ca esti un copil prost si care stie decat sa dea talpa .. atat ..
7. idem cu colegul care ar vrea sa fi batut de vreo " troaca din 80 " ( mias dori sa fie si dacie )
8. pt tine explicatie dacia - masina cu care romani sau nascut si pe care toti astia care ne cumparam masini cu bani nostri am avut .
9. Daca modific ceva la masina te bate mata cu tactu de te zapacesc daia nu modifici nimik , lasa gura aia mica si veziti de viata ta plina de bogatie .
Mars la mata si plangei 2 saptamani ca si-au batut astia de 4 tuning joc de tine ca esti un copil frustat de atata prostie si plin de tine fara nici un motiv .
PS : Daca vrei stikere te rog sa publici aici si fiecare care tia urmarit topicul iti va dona un stiker .. ca astia care muncim pe bani stim valoarea unui stiker nu ca tine .
- Fitment ( reglaje ale suspensiei + modificari ale jantelor sa pice cat ai bine pe masina )
- Modificari Fibra
|
|
|
28-12-12, 16:59
|
|
 Stage 5
|
Pe langa faptul ca esti analfabet si frustrat peste limita, esti si incredibil de invidios.
|
|
|
28-12-12, 17:57
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [Nissan] [VW] [2 Roti]
|
Felul in care pune proprietarul problema, referitor la modificarile ce vrea sa le faca masinii, nu cred ca ar trebui sa provoace atata rautate, ranchiuna, ura.
El si-a prezentat masina pe un forum unde gasim oameni din toate cateogriile sociale. Nu cred ca a incercat sa se laude, sau daca a incercat nu a facut-o intr-un mod direct. Cel putin, nu din punctul meu de vedere. Si mai sunt de parere ca nu face parte dintr-un anturaj in care baietii au Dacii sau mai stiu eu ce masini vechi/ieftine. In concluzie, are cui sa se laude cu S8, Sicrocco, X5 si ce mai are el.
Normal ca satisfactia e mai mare cand muncesti pentru niste bani, bani pe care ii investesti in pasiunea ta, masina, si ea cumparata la randul ei tot prin munca/sacrificii, insa nu puteti fi asa ipocriti sa spuneti ca, daca situatia ar sta altfel, ati alege calea cea grea, cand o puteti alege pe cea usoara, stiind ca banii sunt la indemana. Ar mai fi multe de spus pe tema asta, insa neamul nostru e plin de invidiosi care nu-si vor accepta statutul niciodata. Si eu mi-as dori multe...dar fac ceva in sensul asta !
Nu e vina nimanui ca unii s-au nascut in familii bogate si altii in familii.....modeste !
|
|
|
28-12-12, 18:40
|
|
 Stage 5
|
E site de modificari nu Autovit nu Poiana Brasov sa vomiti de fite.
Macar o modificare putea sa faca mai ales la starea materiala.
De... vorba unui user, il ia mama si tata la cearta ca nu sunt de acord cu asa ceva..... cine mai stie ce e in mintea lui.
Poate ne eclipseaza cu niste roti(slabe sanse)
|
28-12-12, 20:16
|
|
Competitor CNCA
Stage 2
Member of: [Unknown Racers] [Competitor CNCA]
|
In ce hal v-ati aprins... Daca mai e cineva curios, pustiul intr-adevar are masina asta, intamplator am o cunostinta comuna cu el si intr-una din seri ne-am facut 'cunostinta' si la masini.
Ati exagerat totusi si din remarci subtile sau observatii finute, pe care ati fi putut sa i le faceti (ca sa va transmiteti parerea despre cum se lauda sau nu), ati trecut la jigniri si rautati mult prea trase de par.
Intr-adevar ma intreb si eu unde sunt moderatorii, avand in vedere ca jumatate din thread-ul asta e constituit din atacuri, mai mult sau mai putin agresive.
|
28-12-12, 23:12
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [PEUGEOT]
|
Sunteti in pom si pomul e in aer!
Voi chiar nu intelegeti ca exista un baiat care exista un baiat Stefan care are un Scirocco negru si frumos, dar baiatul asta de pe forum e un descult care spune ca e Stefan, dar de fapt e Mitica, se intampla sa il cunoasca pe Stefan (probabil) si va prosteste pe voi?
Serios, va spune asta un student la Psihologie...
|
|
|
28-12-12, 23:23
|
|
 Stage 5
|
Pe forumul asta nu se mai poate prezenta o masina mai scumpa ca apar fel de fel de oameni care incep sa atace, ca masina e din banii parintilor, iar ei(cei care critica) au muncit din greu pentru o masina. Nu inteleg ce importanta are asta si de ce va atacati in halul asta, daca parintii isi permit si vor sa-i cumpere o masina, el ar trebui sa-i refuze si sa se duca la munca sa-si cumpere din banii lui sa va multumeasca pe voi?
Sunt cativa care nu stiu sa scrie corect si nu au cunostintele necesare dar critica.
Are cineva vreo dovada ca acest baiat nu are soft de la Revo ci doar un sticker?
Va roade invidia!
|
|
|
28-12-12, 23:26
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW] [Toyota]
|
Quote:
Originally Posted by Andrei M
Pe forumul asta nu se mai poate prezenta o masina mai scumpa ca apar fel de fel de oameni care incep sa atace, ca masina e din banii parintilor, iar ei(cei care critica) au muncit din greu pentru o masina. Nu inteleg ce importanta are asta si de ce va atacati in halul asta, daca parintii isi permit si vor sa-i cumpere o masina, el ar trebui sa-i refuze si sa se duca la munca sa-si cumpere din banii lui sa va multumeasca pe voi?
Sunt cativa care nu stiu sa scrie corect si nu au cunostintele necesare dar critica.
Are cineva vreo dovada ca acest baiat nu are soft de la Revo ci doar un sticker?
Va roade invidia!
|
Mai bine nu comentai andrei aici , vezi pagina anterioara ce a scris omul , dupa aia gandeste te daca ii mai iei apararea sau nu ! si normal , asta e forum de modificari auto , nu lauda si suferinte, e o diferenta !
|
|
|
28-12-12, 23:32
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DEVIL's Style
Mai bine nu comentai andrei aici , vezi pagina anterioara ce a scris omul , dupa aia gandeste te daca ii mai iei apararea sau nu ! si normal , asta e forum de modificari auto , nu lauda si suferinte, e o diferenta !
|
Nu iau apararea nimanui. Probabil cand s-a vazut incoltit a inceput sa atace, nu zic ca el are dreptate, dar nici ceilalti nu s-au exprimat intr-un mod civilizat. E un forum de modificari auto in care se critica mai mult cum se scrie decat cum se modifica(asta am observat urmarind mai multe topicuri de aici).
|
|
|
28-12-12, 23:32
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [PEUGEOT]
|
Quote:
|
Serios, tu te-ai gandit sa spui asta? Vrei sa iti critic eu postarea?
Dupa ce ca esti prost mai si semnalizezi. Nu inteleg cum te iei tu de diverse persoane in conditiile in care nici macar tu nu esti in stare sa folosesti corespunzator semnele de punctuatie, de exemplu.
|
|
|
28-12-12, 23:46
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by eMH
Serios, tu te-ai gandit sa spui asta? Vrei sa iti critic eu postarea?
Dupa ce ca esti prost mai si semnalizezi. Nu inteleg cum te iei tu de diverse persoane in conditiile in care nici macar tu nu esti in stare sa folosesti corespunzator semnele de punctuatie, de exemplu. 
|
Bun exemplu!!!
|
|
|
28-12-12, 23:53
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Va roade invidia!
|
Stai linistit ca se pot prezenta si masini tari, scumpe, mai sunt, de ex. fostul e60 al lui DEVIL, care nu a fost departe ca pret de scirocco asta; alt ex. Golful 6 R, care a primit modificari susbtantiale in domeniul performantei.
Nu are nimeni nimic impotriva, stai linistit, e bonus daca vine de la parinti si nu e nimic rau in asta, dar cand apar JEGURI din astea si trateaza ceilalti useri cu dispret si vorbesc la modul cel mai nepotrivit de masinile celorlalti, de munca si modificarile ce le facem unii din noi, e oarecum deplasat si atunci fii sigur ca apar reactii de genul, mai ales cand o comunitate este luata in ras, fii sigur ca va fi si respectivul persecutat.
Acuma stau si ma gandesc ca baietii probabil se amuza ca noi ne aprindem si comentam aici.. cine stie.. ce minte au..
Parerea mea, proprie si personala, daca se poate zice asa, e ca daca posesorul masinii ar fi chiar el autorul topicului, si tot el ar posta, ar fi putut pune si o fisa DYNO cu niste cifre care sa se laude, nu doar o poza cu stickerul, iar cand pui un sticker de genul, stii si tu prea bine ca ar trebui si o dovada, altfel lumea e sceptica.
cat despre replica cu invidia.. imi pare rau sa zic.. dar se pare ca e de la voi de la Targu Neamt.
Ce e de invidiat la un caracter asa josnic ?
|
|
|
29-12-12, 00:15
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW] [Toyota]
|
Quote:
Nu iau apararea nimanui. Probabil cand s-a vazut incoltit a inceput sa atace, nu zic ca el are dreptate, dar nici ceilalti nu s-au exprimat intr-un mod civilizat. E un forum de modificari auto in care se critica mai mult cum se scrie decat cum se modifica(asta am observat urmarind mai multe topicuri de aici).
|
Personal eu nu suport ca un copil sa vina sa mi arunce fraze de genul ala , care spre deosebire de el , am lucrat la masini si stiu cu ce se mananca domeniul asta cat de cat , de asta a si fost atacat de majoritatea !
Quote:
Originally Posted by MadAboutGolf3
Stai linistit ca se pot prezenta si masini tari, scumpe, mai sunt, de ex. fostul e60 al lui DEVIL, care nu a fost departe ca pret de scirocco asta; alt ex. Golful 6 R, care a primit modificari susbtantiale in domeniul performantei.
Nu are nimeni nimic impotriva, stai linistit, e bonus daca vine de la parinti si nu e nimic rau in asta, dar cand apar JEGURI din astea si trateaza ceilalti useri cu dispret si vorbesc la modul cel mai nepotrivit de masinile celorlalti, de munca si modificarile ce le facem unii din noi, e oarecum deplasat si atunci fii sigur ca apar reactii de genul, mai ales cand o comunitate este luata in ras, fii sigur ca va fi si respectivul persecutat.
Acuma stau si ma gandesc ca baietii probabil se amuza ca noi ne aprindem si comentam aici.. cine stie.. ce minte au..
Parerea mea, proprie si personala, daca se poate zice asa, e ca daca posesorul masinii ar fi chiar el autorul topicului, si tot el ar posta, ar fi putut pune si o fisa DYNO cu niste cifre care sa se laude, nu doar o poza cu stickerul, iar cand pui un sticker de genul, stii si tu prea bine ca ar trebui si o dovada, altfel lumea e sceptica.
cat despre replica cu invidia.. imi pare rau sa zic.. dar se pare ca e de la voi de la Targu Neamt.
|
Poti sa o mai spui odata
|
|
|
29-12-12, 00:29
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by MadAboutGolf3
|
Din cand in cand mai citesc topicurile de pe aici si observ ca daca apar useri noi cu masini scumpe, imediat sunt luati peste picior. Sunt useri care stiu sa se exprime, chiar daca critica, intr-un mod civilizat(de exemplu Devil), dar majoritatea critica prea dur. E prea multa rautate pe forumul asta.
Cred ca ti-ai dat seama ca nu m-am referit la caracter cand am zis de invidie, ci la situatia materiala.
Quote:
Originally Posted by DEVIL's Style
Personal eu nu suport ca un copil sa vina sa mi arunce fraze de genul ala , care spre deosebire de el , am lucrat la masini si stiu cu ce se mananca domeniul asta cat de cat , de asta a si fost atacat de majoritatea !
|
E normal sa nu suporti sa vina un copil sa arunce fraze de astea, dar nu toti care il critica stiu cate stii tu si nu toti sunt in masura sa-l critice, dar culmea, ei sunt cei care critica mai dur.Asta am vrut eu sa zic.
|
|
|
29-12-12, 00:47
|
|
 Stage 5
Member of: [Oltcit] [SEAT] [Unknown Racers]
|
Daca lumea e suparata si se oripileaza de posturile sau de atitudinea cuiva de pe un forum ,de ce nu ii ocoleste topicul?Dar asa e romanul , cand vede un cacat pe jos sare cu gura in el, e curios ce gust are. Forumul e public, e gratuita accesarea, fiecare scrie ce vrea.
Nu e asta singurul topic unde se scriu 10 pagini si nu se face nici o modificare, pe majoritatea sectiunilor cu marci straine, la masini cu motoare de 100-150 de cai si mai noi de 2000 lumea se inchina la un led pentru pozitie.
Oamenii care au parinti cu posibilitati si primesc masini, sau primesc bani sa isi cumpere masini nu au nici o vina ca altii nu au avut norcul asta, toti ne nastem egali numai ca parintii unora s-au dus la scoala iar parintii altora s-au dus la bere. Cu totii o sa fim parinti sau unii deja sunt si nu cred ca daca am avea posibilitatea sa ne ajutam copiii nu am face tot pentru ei.

B01UXD-Oltcit 1.3 air cooled boxer engine runin' on nitro
B02UXD-Seat Leon 1m (EX) 1.6 16v gone but not forgotten
B02UXD - Honda Civic EJ6 Black Widow b18T
B03UXD-AlfaRomeo 147 (EX) bella donna
B03UXD-Honda Civic EG3 (EX) Red Rocket b20 VTEC
B03UXD-AlfaRomeo Giulietta 2.0 JTDM Snow White
B100UXD-Dacia Logan 2 Prestige DCI daily mule
B101UXD-Oltcit Club 11 RM New old school
B102UXD-Seat Leon Cupra R 1m (EX) Red Pig
B103UXD-Seat Leon Cupra 1p Stage 2+ White Comet
|
|