Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Masina mea Volkswagen

Reply

Thread Tools
Old 09-01-13, 23:58   #211
djboboc

Stage 1

djboboc's Avatar

Default Re: Scirrocco 2.0 TSI R-line

cred ca nu am intervenit niciodata pe acest forum,sa-mi exprim o anumita pozitie,si asta pentru ca nu excelez in domeniul de tuning,si nu pot decat sa observ si punct...dar de data asta nu m-am putut abtine.Cum draq poti spune ca anumiti parinti au muncit mai mult si altii mai putin?Cum poti spune ca e vina lu` tactu ca nu a invatat,si de aceea ai tu nu stiu ce masina din 80,pai frate,traim in Romania,si aici nu se mai tine cont de regulile elementare de bun simt,de corectitudine sau orice altceva,banii in tara asta nu o sa-i faca nimeni daca invata sau munceste cinstit,aici se merge pe cine are mai multe blaturi,pile,sau cine a fost mai comunist sau nu...iar din cauza unora care ii ridica la slavi pe anumiti copii de bani gata,au ajuns ei sa aiba aceste grade de superioritate,e vina noastra ca ii bagam prea mult in seama!!!
scrisit tata,da tu cum esti?mai du-te frate si vezi ca sunt multi care trebuie curatati!!!si crede-ma nu sunt nici frustrat,nici invidios,la orice ora pot face fata unora cu bani,dar nu sa cer de la mama sau tata,si inca sunt acolo inca un tinerel...aici e vb de bun simt si respect,de asta e tara unde e,lipsa de respect fata de ceilalti,daca esti intr-o masina 2012 esti mai bun decat unul dintr-o masina 1980?
djboboc is offline   Reply With Quote
Old 10-01-13, 02:50   #212
TURBOSS

Stage 5

TURBOSS's Avatar

Exclamation Re: Scirrocco 2.0 TSI R-line

eu va va cunosc pe niciunii, dar nu sta treaba chiar asa INTOTDEAUNA.

sunt baieti care sunt de bani gata dar nu sunt chiar asa de tantalai/fatalai, 10%, sunt chiar baieti destepti(adevarat foarte putini), eu unu nu-i suport pt ca nu le ajungi la nas...chiar fac ceva pt bani primiti, asa au fost invatati de mami&tati sa faca ceva sa se miste intr-un fel, nu doar din mana dreapta in forma de scrumiera, NU CRED CA TREBUIE SA GENERALIZAM.

o sa isi dea seama ca a gresit, poate>intr-o anumita masura si o sa isi schimbe comportamentul, alftel hai sa-l impuscam!
sa-i dam o a 2-a sansa...

ps: chiar nu mi-a promis ca ma plimba cu masina, asa ceva nu asi accepta nici cu bani, doar daca are un nissan gtr )

bmw 325=amanta mea
TURBOSS is offline   Reply With Quote
Old 10-01-13, 10:31   #213
scrisit

Stage 5

Quote:
Originally Posted by djboboc View Post
cred ca nu am intervenit niciodata pe acest forum,sa-mi exprim o anumita pozitie,si asta pentru ca nu excelez in domeniul de tuning,si nu pot decat sa observ si punct...dar de data asta nu m-am putut abtine.Cum draq poti spune ca anumiti parinti au muncit mai mult si altii mai putin?Cum poti spune ca e vina lu` tactu ca nu a invatat,si de aceea ai tu nu stiu ce masina din 80,pai frate,traim in Romania,si aici nu se mai tine cont de regulile elementare de bun simt,de corectitudine sau orice altceva,banii in tara asta nu o sa-i faca nimeni daca invata sau munceste cinstit,aici se merge pe cine are mai multe blaturi,pile,sau cine a fost mai comunist sau nu...iar din cauza unora care ii ridica la slavi pe anumiti copii de bani gata,au ajuns ei sa aiba aceste grade de superioritate,e vina noastra ca ii bagam prea mult in seama!!!
scrisit tata,da tu cum esti?mai du-te frate si vezi ca sunt multi care trebuie curatati!!!si crede-ma nu sunt nici frustrat,nici invidios,la orice ora pot face fata unora cu bani,dar nu sa cer de la mama sau tata,si inca sunt acolo inca un tinerel...aici e vb de bun simt si respect,de asta e tara unde e,lipsa de respect fata de ceilalti,daca esti intr-o masina 2012 esti mai bun decat unul dintr-o masina 1980?
Nu ti-a iesit. In continuare am dreptate.
scrisit is offline   Reply With Quote
Old 10-01-13, 17:57   #214
Auslander

Stage 1

Auslander's Avatar

Revin cu detalierea a cea ce am scris acum cateva pagini:
Daca este adevarat ce scrie pe pagina de facebook a dansului, nu vi se pare ironic sa faceti voi search pt jante, suspensii si alte lucruri celui care va ia banii din portofel ?
Auslander is offline   Reply With Quote
Old 13-01-13, 16:11   #215
VAGvr6

Stage 1

Quote:
Originally Posted by Auslander View Post
Revin cu detalierea a cea ce am scris acum cateva pagini:
Daca este adevarat ce scrie pe pagina de facebook a dansului, nu vi se pare ironic sa faceti voi search pt jante, suspensii si alte lucruri celui care va ia banii din portofel ?
Sa stii ca nu ne-am dat seama ca esti una si aceeasi persoana.Vii si postezi numai aici :-j copil de 3 ani.
Pana la urma,cred ca si masina e alu un vecin ceva)
VAGvr6 is offline   Reply With Quote
Old 13-01-13, 20:29   #216
94mns
VW Driver

Stage 2

94mns's Avatar

Member of:
[VW]

Cam grea limba romana.
94mns is offline   Reply With Quote
Old 13-01-13, 22:08   #217
iulianr26

Stage 5

iulianr26's Avatar

Quote:
Originally Posted by 94mns View Post
Cam grea limba romana.
Fa ceva odata la masina aia si lasa OTV-ul.
Nu postezi unde trebuie , nu e forumul bibliotecii romane.
Nu vei fi bine vazut la nici o intalnire / tuning show / concurs SPL etc. mai ales ca ai postat si poze cu tine. In locul tau mi-ar fi rusine sa mai intru online pe 4tuning la cati useri ai jignit.
Old 14-01-13, 02:03   #218
Renzor

Stage 4

Renzor's Avatar

El e mult prea infumurat ca sa participe la o intalnire auto, sau daca ma insel in privinta lui, sigur va fii ocupat sa sparga 4, 5 mii de coco primiti de la masa intr-o vacanta exclusivista!!
Old 14-01-13, 02:43   #219
gekvr6
VW Driver

Stage 5

gekvr6's Avatar

Member of:
[VW]

Cel mai tare topic .... restu e can-can
gekvr6 is offline   Reply With Quote
Old 14-01-13, 09:31   #220
cotto
VW Driver

Stage 5

cotto's Avatar

Member of:
[VW]

Eu nu inteleg la ce mai postati ? Voi ii tineti topicul in viata, nu mai postati si topicul sa se duca pe ultima pagina
cotto is offline   Reply With Quote
Old 14-01-13, 11:03   #221
scrisit

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Renzor View Post
El e mult prea infumurat ca sa participe la o intalnire auto, sau daca ma insel in privinta lui, sigur va fii ocupat sa sparga 4, 5 mii de coco primiti de la masa intr-o vacanta exclusivista!!
Si partea proasta care e?
scrisit is offline   Reply With Quote
Old 14-01-13, 12:12   #222
94mns
VW Driver

Stage 2

94mns's Avatar

Member of:
[VW]

Da,va multumesc baieti!!Ssa stiti ca atunci cand sunt plictisit si vreau sa rad putin,vizitez acest topic
94mns is offline   Reply With Quote
Old 14-01-13, 12:59   #223
cotto
VW Driver

Stage 5

cotto's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Da,va multumesc baieti!!Ssa stiti ca atunci cand sunt plictisit si vreau sa rad putin,vizitez acest topic
Pariu pe o guma turbo ca se vor mai scrie in ca 5-10 pagini
cotto is offline   Reply With Quote
Old 14-01-13, 17:38   #224
Ciosmi

Stage 5

Member of:
[SEAT]

Partea proasta e ca ai aratat ce pot ai tai...si nu ce poti (sau nu poti) tu.
Daca lasai topicul sa curga in discutii strict despre Scirocco...acum era altfel treaba.
Dar cum ti-ai expus o parere despre jante...si a venit un user cu o alta parere...si a tinut-o "langa" pana acum,ca nu i-ai cumparat Rotiform...(asta mi se pare taranie din partea unora)
In fine,daca nu bagai banii alor tai,vacantele,celelalte autoturisme ale familiei,erai privit altfel,nu doar un copil cu scirocco si cu soft revo
Mai bine ai spune cum se comporta masina cu noul soft,decat sa o dai in alte balarii.Ori te limitezi la discutii cu si despre scirocco,ori....tambalaul va continua,fix pe barba ta
De dres asa usor nu prea ai cum,deja te-au luat in vizor....dar,nu esti primul care pica de fraier,apoi vine cu dovezi
Ciosmi is offline   Reply With Quote
Old 14-01-13, 22:32   #225
mirel 19

Stage 3

mirel 19's Avatar

Member of:
[Style in Motion]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Cam grea limba romana.