Am deschis si acest thread special pentru discutiile despre masina care nu au legatura cu cele de la sectiunea provocari.
Primele poze de la achizitie - in US la dealer August 2008, in Italia pe aeroport, in Romania primele poze - Septembrie 2008. Am incercat in Mai 2008 sa pun mana pe un exemplar din prima serie livrata in US dar a fost imposibil - se cerea si 120.000 usd pt livrare imediata.
Ar fi tare sa vedem SPI P800 GT-R vs SPI 750 911 Turbo!?!
GTR-ul facut de ei a cam rupt prin competitiile de peste ocean - 2009 One Lap of America: http://www.gtrblog.com/?s=switzer
PS pe locul 2 este un GT2 asa ca ma simt eu bine in piele mea
Ar fi tare sa vedem SPI P800 GT-R vs SPI 750 911 Turbo!?!
GTR-ul facut de ei a cam rupt prin competitiile de peste ocean - 2009 One Lap of America: http://www.gtrblog.com/?s=switzer
PS pe locul 2 este un GT2 asa ca ma simt eu bine in piele mea
Intr-adevar,poze si lista cu upgradeuri si eventual poze din timpul modificarilor,macar online sa ne delectam ochii daca nu live. Si cum ar fi putut zice reclama: Probably the fastest GTR in Romania
Salut, chiar ma intrebam cand o sa-ti prezinti masina ca am stat intr-o seara si ti-am citit tot topicul de la Provocari), chiar ai o masina care merita tot respectul. Sa o stapanesti sanatos
georgerg in caz ca nu ai observat ai postat topicul in aria dedicata prezentarii masinii personale.
in caz ac nu dorescti acest lucru , topicul se v-a muta in subforumul corect discutiilor despre GT-R
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [Nissan]
Re: Nissan GT-R
sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea, pt mine aceasta masina este cap de lista , insa io incep cu nissanu de jos ca sa ajung sus , am luat s13 il fac si de acolo om vedea ce alte japoneze or urma, sper intr-o zi un r35.Astept sa vad si eu mai multe poze si poate cand il scot si eu pe al meu pe strada ne vedem la un cico sa o vad si eu live , k am vazut 2 deja live dar terci )) asa k numarul gtr35 in bucuresti este in scadere .Bafta
Tu nu vezi ca sunt 4-5 persoanae care vorbesc intre ele si in rest nu baga lumea in semna?
Este posibil ca tie sa nu-ti fi raspuns din eroare, cum e posibil ca tot din eroare tu sa nu fi vazut ca lui kickass i-ar raspuns si i-a dat si un link catre topicul de prezentare al masinii.
Iar despre intrebarea ta, vezi ca ulterior a precizat TE37.
Tu nu vezi ca sunt 4-5 persoanae care vorbesc intre ele si in rest nu baga lumea in semna?
Daca nu esti atent - am corectat TE37 - suntem 4-5 persoane care ne cunoastem dar este un forum public asa ca implicit vb cu toata lumea.
PS Pentru cei interesati semnatura mea este si link catre pagina de prezentare a masinii unde o sa incerc sa aduc cat mai multe informatii- mersi aleks!