Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO |
11-12-11, 01:47
|
|
Stage 4
|
Re: ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala.
Salut , o intrebare , am un cielo din 96 , si are rugina(un punct mai mare asa de rugina ,NU e mancata) pe stalpul de la parbriz exact pe langa cheder asa si pe plafon la luneta , tot pe langa cheder , acolo unde ramane apa mereu.. , Se poate face tinichigeria fara sa dam parbrizul si luneta jos? , si daca nu merge fara sa dam jos , cum se rezolva? , ca nu sunt ca la dacie cu cheder dala clasic, mi se pare ca se lipesc inapoi daca nu ma insel , sau cum procedam? , va ocupati tot voi de asta?si un pret..pt treaba asta , sunt portiuni de 5cm la luneta si parbriz , atasez si o poza cu masina sa imi spuneti daca aveti culoarea asta si un pret eventual pt o vopsire totala exterioara
|
11-12-11, 11:38
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by catalynnn
Salut , o intrebare , am un cielo din 96 , si are rugina(un punct mai mare asa de rugina ,NU e mancata) pe stalpul de la parbriz exact pe langa cheder asa si pe plafon la luneta , tot pe langa cheder , acolo unde ramane apa mereu.. , Se poate face tinichigeria fara sa dam parbrizul si luneta jos? , si daca nu merge fara sa dam jos , cum se rezolva? , ca nu sunt ca la dacie cu cheder dala clasic, mi se pare ca se lipesc inapoi daca nu ma insel , sau cum procedam? , va ocupati tot voi de asta?si un pret..pt treaba asta , sunt portiuni de 5cm la luneta si parbriz , atasez si o poza cu masina sa imi spuneti daca aveti culoarea asta si un pret eventual pt o vopsire totala exterioara
|
Buna ziua. Problemele Dvs. de tinichigerie , din descriere, nu par a fi asa grave si deci nu ar trebui sa coste chiar asa mult. Insa trebuie sa vedem masinuta pentru a ne putea clarifica. Daca materialul nu e penetrat de rugina cred ca putem rezolva fara sa dam jos geamurile ( ceva mai costisitor ), dar asta vedem doar la fata locului. Pentru vopsit cu siguranta va incadrati in oferta actuala, care pentru vopsitoria totala este valabila pentru o singura masina. Preturile le aveti aici :
OFERTA PROMOTIONALA VALABILA IN PERIOADA : 12.12.2011 - 30.12. 2011 !
VOPSIRE TOTALA EXTERIOARA - 1700 RON ( valabila pt. o singura masina ! )
VOPSIRE PIESA ( ARIPI, USI, BARE ) 175 RON ;
VOPSIRE PIESA ( CAPOTA FATA, PLAFON ) 275 RON ;
POLISHARE PROFESIOANALA TOTALA : 175 RON ;
oferta include manopera, materiale si cuptor !!! PROFITA ACUM!!!
TINICHIGERIA GREA NU INTRA IN OFERTA !
OFERTA ESTE SUPUSA UNOR TERMENE SI CONDITII :
- promotia este valabila doar pentru 1 bucata vopsire totala EXTERIOARA pentru masini de talie medie si mica ( exclus ex. - audi a8, bmw 7, jeep etc. ) ;
- promotia se aplica tuturor vopselelor metalizate si nemetalizate cu exceptia nuantelor de galben si rosu, special pearl si custom effect ;
- caroseria masinii sa nu fie grav avariata sau cu defecte mari de rugina - vezi sus : tinichigeria se taxeaza separat.
|
|
|
12-12-11, 17:58
|
|
Stage 5
|
Un ultim film cu una din vopsirile noastre custom... acum cu mici modificari ( stopuri, jante ) : NRG RELOADED ! disponibil pe sferautoservice.blospot.com VIZIONARE PLACUTA !
|
|
|
12-12-11, 18:06
|
|
Stage 5
|
OFERTA PROMOTIONALA MODIFICATA SI ADAUGITA VALABILA IN PERIOADA : 12.12.2011 - 30.12. 2011 !
VOPSIRE TOTALA EXTERIOARA - 1500 RON ( valabila pt. o singura masina ! )
VOPSIRE TOTALA EXTERIOARA - 1200 RON ( VALABILA PT. O SINGURA MASINA DOAR CULOARE NEAGRA !!! )
VOPSIRE PIESA ( ARIPI, USI, BARE ) 150 RON ;
VOPSIRE PIESA ( CAPOTA FATA, PLAFON ) 250 RON ;
POLISHARE PROFESIOANALA TOTALA : 150 RON ;
oferta include manopera, materiale si cuptor !!! PROFITA ACUM!!!
TINICHIGERIA GREA NU INTRA IN OFERTA !
OFERTA ESTE SUPUSA UNOR TERMENE SI CONDITII :
- promotia 1500 si 1200 este valabila doar pentru 1 bucata vopsire totala EXTERIOARA pentru masini de talie medie si mica ( exclus ex. - audi a8, bmw 7, jeep etc. ) ;
- promotia se aplica tuturor vopselelor metalizate si nemetalizate cu exceptia nuantelor de galben si rosu, special pearl si custom effect ;
- caroseria masinii sa nu fie grav avariata sau cu defecte mari de rugina - vezi sus : tinichigeria se taxeaza separat.
Last edited by Sfera; 12-12-11 at 18:12.
|
|
|
13-12-11, 19:11
|
|
Stage 5
|
"VOPSIRE EXTERIOARA 1200 RON" DISPARE DIN OFERTA motivul : s-a vandut!
RESTUL OFERTEI RAMANE VALABILA SI NESCHIMBATA !!!
NU UITA SA URMARESTI ULTIMA PARTE DIN FILMUL CU MASINA TUNING BY SFERA - " NRG RELOADED " DOAR PE :sferautoservice.blogspot.com
|
|
|
14-12-11, 22:55
|
|
Stage 5
|
vreau o tinichigerie totala si o vopsire totala la un vw jetta din 1991 . include absolut toata caroseria, eu o aduc pe platforma la dumneavoastra (fara motor,interior, bandouri , oglinzi, geamuri , parbriz, luneta). mentionez ca doresc sa iasa absolut impecabila si vopseaua mai speciala si la lacuire 2-3 maini. un pret total estimativ pe pm va rog , un termen la lucrarii aproximativ si vreau sa stiu daca se ofera garantie si in ce consta aceasta.
multumesc
daca aveti program duminica va pot face o vizita la sediu . eu sunt din Tulcea deci oarecum in zona.
|
20-12-11, 14:22
|
|
Stage 5
|
ECHIPA SFERA DORESTE TUTUROR CLIENTILOR, COLABORATORILOR SI PRIETENILOR NOSTRI SARBATORI FERICITE !
|
|
|
01-01-12, 14:25
|
|
Stage 5
|
BEFORE - AFTER " ep. 63 : Mitsubishi Colt
|
|
|
03-01-12, 13:53
|
|
Stock
|
buna ziua.am un bmw seria 3 an 2002 argintiu si as dori sa l vopsesc in negru mat.precizez ca masina nu are nevoie nici de cea mai mica reparatie a caroseriei,masina fiind PERFECTA.
Si as dori sa stiu pretul orientativ si ce fel se face vopsirea(ma refer la faptul daca se va vedea alta culoare knd se deschid usile sau portbagajul sau se va vopsi si demontand usile chederele si alte ornamente,masina oricum este in starea ei originala fara eleroane si alte chestii de genul)...eu sunt din tulcea si nu este problema a veni si lasa masina insa dc as sti si estimativ cam cat dureaza procesul de vopsire e mai bine
Va multumesc anticipat si un an nou plin de munca va doresc
|
|
|
04-01-12, 01:38
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by BMW 318i SKABA
buna ziua.am un bmw seria 3 an 2002 argintiu si as dori sa l vopsesc in negru mat.precizez ca masina nu are nevoie nici de cea mai mica reparatie a caroseriei,masina fiind PERFECTA.
Si as dori sa stiu pretul orientativ si ce fel se face vopsirea(ma refer la faptul daca se va vedea alta culoare knd se deschid usile sau portbagajul sau se va vopsi si demontand usile chederele si alte ornamente,masina oricum este in starea ei originala fara eleroane si alte chestii de genul)...eu sunt din tulcea si nu este problema a veni si lasa masina insa dc as sti si estimativ cam cat dureaza procesul de vopsire e mai bine
Va multumesc anticipat si un an nou plin de munca va doresc
|
am pus si cateva poze cu masina (sper sa reusesc ptr k e prima data knd incarc poze pe acest forum)asa vedeti macar k nu va bat la cap fara motiv.o vreau cat mai repede negru mat si important cat mai reusita si frumoasa.multumesc si tinem legatura
|
|
|
08-01-12, 14:04
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by BMW 318i SKABA
am pus si cateva poze cu masina (sper sa reusesc ptr k e prima data knd incarc poze pe acest forum)asa vedeti macar k nu va bat la cap fara motiv.o vreau cat mai repede negru mat si important cat mai reusita si frumoasa.multumesc si tinem legatura
|
Ramane cum am stabilit la telefon !
Respect.
|
|
|
14-01-12, 22:16
|
|
Stage 2
|
salut ... am o honda del sol.....rosie....ma intereseaza o vopsire integrala .....
motivul este o lovitura recenta fff usoara pe aripa stanga fata care mi-a indoit aripa si a julit bara....
pe langa asta numeroase alte imperfectiuni fac o vopsire integrala mai rentabila:
eleronul are lacul sarit.....portbagajul are urme de ardere a vopselei datorita gainatului....plafonul si-a pierdut din luciu (cred ca este printre putinele piese cu vopseaua originala) bara fata a fost revopsita si a pocnit kitul de la ea
ambele aripi spate au urme de rugina la baza acestora la imbinarea cu pragul.....fata a fost lovita cred de fostul propietar si necesita o reasezare pt ca nu imi place cum se aseaza piesele pe ea....proiectoarele centrale nu cad bine in gaurile lor....aripa stanga fata pare sa fie cu 1 cm mai aproape de roata....usa soferului sub lumina artificiala are mai putin luciu decat restul masinii.....
cat ma costa avand in vedere ca pe langa vopsitul integral mai vreau tinchingerie pt o aripa (stanga fata cea lovita) si praguri-aripi spate
va pot trimite poze detaliate ...
eu sunt din buc.......as putea sa vin sa o las dar o estimare a timpului de finalizare ar fi de asemenea de folos......
de luni - 16 pana pe 21 plec in concediu ...cand ma intorc....pot sa o aduc....vreau aceasi culoare...
|
15-01-12, 11:29
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by alexjackal
salut ... am o honda del sol.....rosie....ma intereseaza o vopsire integrala .....
Attachment 2293854Attachment 2293855
motivul este o lovitura recenta fff usoara pe aripa stanga fata care mi-a indoit aripa si a julit bara....
pe langa asta numeroase alte imperfectiuni fac o vopsire integrala mai rentabila:
eleronul are lacul sarit.....portbagajul are urme de ardere a vopselei datorita gainatului....plafonul si-a pierdut din luciu (cred ca este printre putinele piese cu vopseaua originala) bara fata a fost revopsita si a pocnit kitul de la ea
ambele aripi spate au urme de rugina la baza acestora la imbinarea cu pragul.....fata a fost lovita cred de fostul propietar si necesita o reasezare pt ca nu imi place cum se aseaza piesele pe ea....proiectoarele centrale nu cad bine in gaurile lor....aripa stanga fata pare sa fie cu 1 cm mai aproape de roata....usa soferului sub lumina artificiala are mai putin luciu decat restul masinii.....
cat ma costa avand in vedere ca pe langa vopsitul integral mai vreau tinchingerie pt o aripa (stanga fata cea lovita) si praguri-aripi spate
va pot trimite poze detaliate ...
eu sunt din buc.......as putea sa vin sa o las dar o estimare a timpului de finalizare ar fi de asemenea de folos......
de luni - 16 pana pe 21 plec in concediu ...cand ma intorc....pot sa o aduc....vreau aceasi culoare...
|
Aveti PM.
Respect
|
|
|
15-01-12, 15:40
|
|
Stage 4
|
multumiri
salut!le multumesc pe aceasta cale baietilor de la sfera ptr treaba care au facut-o cu masina mea!seriozitatea maxima si profesionalismul ii caracterizeaza!pozele vorbesc de la sine
|
|
|
17-01-12, 20:03
|
|
Stage 5
|
Re: multumiri
Quote:
Originally Posted by cosminx
salut!le multumesc pe aceasta cale baietilor de la sfera ptr treaba care au facut-o cu masina mea!seriozitatea maxima si profesionalismul ii caracterizeaza!pozele vorbesc de la sine
|
Multumim din inima pt . feedbackul pozitiv !
Cu respect Daniel Dinu
P.S. urmele de vopsea dintre elemente nu ne apartin... sunt dintr-o vopsire anterioara.
|
|
|
|
|