Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - PIESE, ACCESORII, CONSUMABILE, etc > Bursa serviciilor AUTO

Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO

Reply

Thread Tools
Old 10-12-09, 22:29   #346
GRIGO

Stage 5

GRIGO's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Virtual Tuning 3D]
[Old School Cars]
Default Re: ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala.

Salut,
M-ar interesa un pret, pentru vopsirea unor jante,
problema este urmatoarea, jantele pana sa ajunga la mine au fost vopsite la spray de cateva ori, faza e ca nu s-au obosit sa dea stratul de vopsea jos pentru a aplica alta vopsea, s-a vopsit in continuare peste, deci e posibil sa fie vreo 4 straturi de vopsea,
crezi ca poti rezolva problema asta ? sa dai celalalte straturi jos ?
Ca si culoare as fi vrut interiorul auriu si marginea argintie, de preferat crom efect, acum nu stiu cat de crom poate iesi... ma rog, luciu metalic sa aiba.
sau daca nu alb total.
Deci crezi ca imi poti face un pret?
Vezi imaginile cu jantele.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC_1310.jpg
Views:	206
Size:	2.40 MB
ID:	1214663  
Old 11-12-09, 21:23   #347
Sfera

Stage 5

Sfera's Avatar

Quote:
Originally Posted by GRIGO View Post
Salut,
M-ar interesa un pret, pentru vopsirea unor jante,
problema este urmatoarea, jantele pana sa ajunga la mine au fost vopsite la spray de cateva ori, faza e ca nu s-au obosit sa dea stratul de vopsea jos pentru a aplica alta vopsea, s-a vopsit in continuare peste, deci e posibil sa fie vreo 4 straturi de vopsea,
crezi ca poti rezolva problema asta ? sa dai celalalte straturi jos ?
Ca si culoare as fi vrut interiorul auriu si marginea argintie, de preferat crom efect, acum nu stiu cat de crom poate iesi... ma rog, luciu metalic sa aiba.
sau daca nu alb total.
Deci crezi ca imi poti face un pret?
Vezi imaginile cu jantele.
Problema cu straturile se rezolva dar nu chiar usor. Restul e mai dificil cu " cromul efect " in sensul ca vopseaua crom este foarte scumpa si nu cred ca se merita. Alta vopsea cu luciu metalic nu stiu in afara de vopseaua crom care cum iti spuneam e foarte scumpa si nu vine decat pe comanda din Germania. Putem face marginea aia argintiu metalizat si este ceva mai accesibil ca pret. Albul este cel mai simplu.
Asa in mare fara sa vad si avand in vedere ca este de frecat pana iti ies ochii din cap sa dai jos 4 straturi de vopsea defectuoasa, plus vopsit si materiale pretul va fi de aprox 150 ron de bucata.

Cu respect Daniel Dinu

Nu cuptorul vopseste masina, ci vopsitorul !
0762.616.715
www.sferautoservice.blogspot.com
Sfera is offline   Reply With Quote
Old 15-12-09, 00:13   #348
Sfera

Stage 5

Sfera's Avatar

OFERTA EXTRAORDINARA !!! VALABILA SAPTAMANA ACEASTA SI CEA VIITOARE !!! POLISHARE PROFESIONALA TOTALA LA DOAR 100 RON SI TRATAMENT NANO-POLYMER TOTAL LA NUMAI - ATENTIE !!! : 30 RON in conditiile in care o ceruire slaba la spalatorii este cu 5 ron mai scumpa si chiar mai mult. PROFITA ACUM !!!
SI ASTA NU E TOTUL. SAPTAMANA VIITOARE PRIMUL CLIENT CARE SE PREZINTA PT O VOPSIRE EXTERIOARA TOTALA, BENEFICIAZA DE SUPER PRET : DOAR 1600 RON CU TOATE MATERIALELE INCLUSE !!! ESTE O OFERTA PE CARE SIGUR NU O POTI PIERDE, PROFITA ACUM !!!
Old 15-12-09, 23:12   #349
CT08GNT
VW Driver

Stage 5

CT08GNT's Avatar

Member of:
[VW]

pacat ca nu am bani ca acuma ti-as fi aduso offf bani astia ....
zimi cat costa sa indrepti o aripa spate si cat costa un element sa il vopsesti si sa rectifici o zgarietura din cap coada cu cheia
CT08GNT is offline   Reply With Quote
Old 15-12-09, 23:19   #350
Sfera

Stage 5

Sfera's Avatar

Quote:
Originally Posted by CT08GNT View Post
pacat ca nu am bani ca acuma ti-as fi aduso offf bani astia ....
zimi cat costa sa indrepti o aripa spate si cat costa un element sa il vopsesti si sa rectifici o zgarietura din cap coada cu cheia
Tot ce pot sa-ti zic aici este sa te rog sa vii pe la mine pe la service, sa vad concret despre ce este vb si iti fac un pret bun. Dar trebuie sa vad, mai ales cand e vb de strambaturi.

Cu respect Daniel Dinu
Old 15-12-09, 23:20   #351
CT08GNT
VW Driver

Stage 5

CT08GNT's Avatar

Member of:
[VW]

cat costa sa vopsesti o capota

Last edited by CT08GNT; 15-12-09 at 23:32.
CT08GNT is offline   Reply With Quote
Old 17-12-09, 12:14   #352
adybratulescu

Stock

Salut!

Am si eu rugamintea sa imi spuneti pretul aproximativ pentru o vopsire capota si aripa dreapta fata, precum si o polishare completa pentru un Peugeot 206 de culoare gri metalizat. M-ar mai interesa si durata acestei operatii pentru ca eu sunt din Brasov si serviciul nu imi prea permite sa stau mai mult de o zi in cursul saptamanii prin Constanta ( nu stiu daca lucarti si Sambata).
Va multumesc!
adybratulescu is offline   Reply With Quote
Old 17-12-09, 19:50   #353
Sfera

Stage 5

Sfera's Avatar

Quote:
Originally Posted by adybratulescu View Post
Salut!

Am si eu rugamintea sa imi spuneti pretul aproximativ pentru o vopsire capota si aripa dreapta fata, precum si o polishare completa pentru un Peugeot 206 de culoare gri metalizat. M-ar mai interesa si durata acestei operatii pentru ca eu sunt din Brasov si serviciul nu imi prea permite sa stau mai mult de o zi in cursul saptamanii prin Constanta ( nu stiu daca lucarti si Sambata).
Va multumesc!
In perioada asta de reduceri masive v-as putea face toate aceste lucrari cu aprox. doar 600 de ron. Problema este insa alta. Nu putem face toate acestea in doar o zi. Minim 2 zile, daca aripa si capota din discutie nu sunt lovite.

Cu respect Daniel Dinu
Old 17-12-09, 20:43   #354
alex_84

Stage 4

alex_84's Avatar

Salut si tot respectul pentru voi, am si eu o intrebare la tine. lucrati si cu asigurarile? deoarece am avut un incident neplacut in seara asta a intrat un prost in mine si mi-a indoit masina, eu avand o dacie 1310. nu cred ca este asa multa munca plansa spate este indoita si putin aripa dreapta spate. poze nu am sa pun acum dar pun una cun arata masina acum 1 saptamana.
Attached Thumbnails

Name:	P1050323.JPG
Views:	191
Size:	2.44 MB
ID:	1225850  

Last edited by alex_84; 17-12-09 at 20:45.
alex_84 is offline   Reply With Quote
Old 17-12-09, 21:56   #355
Sfera

Stage 5

Sfera's Avatar

Quote:
Originally Posted by alex_84 View Post
Salut si tot respectul pentru voi, am si eu o intrebare la tine. lucrati si cu asigurarile? deoarece am avut un incident neplacut in seara asta a intrat un prost in mine si mi-a indoit masina, eu avand o dacie 1310. nu cred ca este asa multa munca plansa spate este indoita si putin aripa dreapta spate. poze nu am sa pun acum dar pun una cun arata masina acum 1 saptamana.
Din pacate nu lucram cu asigurarile, dar Dvs. va puteti cere banii direct de la ei la cat va evalueaza,spunand ca vreti sa o faceti in regie proprie, si veniti la noi si... s-a rezolvat. Daciile cam refuza astia prin service-urile mari sa le faca sau le fac... in doru leli ca sa scape de Dvs.

Cu respect Daniel Dinu
Old 17-12-09, 22:26   #356
alex_84

Stage 4

alex_84's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sfera View Post
Din pacate nu lucram cu asigurarile, dar Dvs. va puteti cere banii direct de la ei la cat va evalueaza,spunand ca vreti sa o faceti in regie proprie, si veniti la noi si... s-a rezolvat. Daciile cam refuza astia prin service-urile mari sa le faca sau le fac... in doru leli ca sa scape de Dvs.

Cu respect Daniel Dinu
deasta imi pare rau ca acum 2 luni am vopsit-o total si m-a costat o gramada de bani. cam asa arata acum
Attached Thumbnails

Name:	Imagine0656.jpg
Views:	112
Size:	291.5 KB
ID:	1226037   Click image for larger version

Name:	Imagine0655.jpg
Views:	194
Size:	466.8 KB
ID:	1226038  
alex_84 is offline   Reply With Quote
Old 22-12-09, 09:52   #357
alynu_alynu

Stage 3

alynu_alynu's Avatar

Buna ziua, ma intereseaza si pe mine un pret pentru remedierea urmatoarele defecte de pe masina: aripa spate stanga, portbagaj, capota motor si daca lipiti cumva si spoilere, iar ultimele doua poze sunt de inainte si dupa ce m-a sters cineva pe aripa fata stanga si usa stanga fata, am spalat masina si la spalatorie mi-a dat cu polish si cu un lac si a iesit ok dupa cum se vede in poza dar aripa a ramas putin infundata si imi este frica ca la urmatoarea spalare polishu acela o sa sara si o sa se vada iar zgarietura.
Va multumesc anticipat
Attached Thumbnails

Name:	HPIM3136.JPG
Views:	84
Size:	1.88 MB
ID:	1232779   Click image for larger version

Name:	HPIM3139.JPG
Views:	82
Size:	1.87 MB
ID:	1232780   Click image for larger version

Name:	HPIM3143.JPG
Views:	76
Size:	1.87 MB
ID:	1232781  

Name:	HPIM3148.JPG
Views:	93
Size:	1.91 MB
ID:	1232786   Click image for larger version

Name:	Photo-0031.jpg
Views:	97
Size:	35.2 KB
ID:	1232788   Click image for larger version

Name:	pozee (1).jpg
Views:	78
Size:	24.1 KB
ID:	1232789  

alynu_alynu is offline   Reply With Quote
Old 22-12-09, 23:00   #358
Sfera

Stage 5

Sfera's Avatar

Va servim cu placere dar serviceul nostru este in Constanta si Dvs. observ ca sunteti din Bucuresti. Daca aveti cum sa veniti pe la noi imi spuneti si va fac aici un pret orientativ. Ar fi cam 300 ron capota si ~ 150 ron de bucata restul pieselor ( asta numai in perioada de oferta de iarna ). Lipim si spoilere.

Cu respect Daniel Dinu
Old 25-12-09, 22:18   #359
CT 88 BAU
Fiat Driver

Stage 5

CT 88 BAU's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[Mitsubishi]

As dorii sa urez sarbatori cat mai fericite din partea mea si al bunilor mei prieteni Dan si John un craciun si un an nou plin de bucurii indepliniri si multa sanatate la toti clientii , prietenii si colaboratorii firmei Sfera din Constanta

Craciun Fericit Tuturor !!
CT 88 BAU is offline   Reply With Quote
Old 28-12-09, 23:19   #360
semjke

Stage 5

Member of:
[CHEVROLET]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by Sfera View Post
Am fost la baietii de la Sfera pentru tratamentul nano-polymer, au facut o treaba pe cinste. Pacat ca la cateva zile dupa a venit zapada si s-a stricat vremea mult, urma sa vin si pentru polishare (am vazut un exemplu pe o portiune de tabla ). Chiar si cu vremea care a fost si oricata mizerie se aduna pe masina cu o simpla spalare cu apa se duce totul. Spor in continuare baietilor de la Sfera! Sarbatori fericite!
Attached Thumbnails

Name:	20091211-DSC_0012.jpg
Views:	152
Size:	421.1 KB
ID:	1241472   Click image for larger version

Name:	20091211-DSC_0055.jpg
Views:	120
Size:	384.1 KB
ID:	1241473   Click image for larger version

Name:	20091211-DSC_0062.jpg
Views:	164