View Single Post
Old 09-12-06, 17:33  
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]
Default Re: Ford Mondeo Diesel Tdci ,m 2003,130cp

sper sa nu se supere nimeni ca postez asta aicea... dar nu vroiam sa creez un topic nou si cum aicea tot se vorbeste despre mondeo zic ca e destul de bine incadrat....

ideea e cam asa, aveam eu proiectul acesta in cap de mai mult timp dar nu prea am avut timp sa il fac(virtual ma refer pentru ca in real life nu prea cred ca o sa ma ating eu de masina asta deoarece e family proprety si intelegeti... eu sper sa imi pun mana pe altceva, dar asta e alta poveste). acuma s-a ivit ocazia ca trebuia sa fac o orice masina la alegere asa ca am zis sa impusc doi iepuri dintr-o lovitura si uite ce a iesit... ce parere aveti? m-asi bucura daca asi inspira pe cineva :P

l-am facut in 2 stageuri... unu chiar foarte realizabil zic eu si unu putin mai nervos....
modificari stage 1:
-garda la sol redusa
-jenti schimbate(talon mai mic la cauciuc, janta mai mare... probabil cam 17" ar veni) dar dimensiunile cauciucului a ramas la fel=> fara probleme rar :P
-eliminat plasticurile(bandouri cred ca se numesc sa ma corecteze cineva dc gresesc) de pe bara+ lateral
-eliminat sigla "Ford" fata
-semnalizari decolorate
-folie geamuri laterale

modificari stage 2 (in plus fata de 1):
-jante schimbate, cu dimensiuni mai mari si putin mai "iesite"
-eliminat numar
-una dintre barile de la spoilerul fata eliminata iar cea de-a 2-a mutata mai jos(putin mai greu de realizat in real life...)
-elimiant proiectoare ceata
-oglinzi schimbate
-eleron
-triple in culoare caroseriei ( idee luata de pe aicea :P )

si cam atata.... eu zic ca nu ar fi foarte multe lucruri de facut dar mie personal imi place le nebunie cum a iesit
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	mondeo.jpg
Views:	1409
Size:	243.2 KB
ID:	187181   Click image for larger version

Name:	mondeo_vo.jpg
Views:	1419
Size:	569.4 KB
ID:	187182   Click image for larger version

Name:	mondeo-soft1.jpg
Views:	1876