View Single Post
Old 15-03-09, 21:53  
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
Default Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)

Quote:
Originally Posted by bora View Post
Dupa ce am ratacit prin Craiova vreo ora jumate ... cica am ajuns prea tarziu si cap in ghips aia au zis ca nu mai urca nimeni cu masina [...]
Eu - fără să am vreo legătură cu clubul organizator - am fost la aeroport la ora 7 fix. La ora 8 am plecat de la aeroport împreună cu un grup MARE, cu maşini de la Bucureşti, Ploieşti, Piteşti şi Vâlcea. După ora 8 am înţeles că a mai fost cineva la aeroport după alt grup de maşini de la Bucureşti. Atâta timp cât s-a spus CLAR că maşinile care vin din afara oraşului sunt aşteptate până la ora 8, nu înţeleg de ce te vaieţi.

Un prieten de la Bucureşti care, ca şi tine, a întârziat, a oprit într-o staţie de taxi şi a rugat un taximetrist să-l aducă până la Bucovăţ... şi nu cred că i-a dat mai mult de 10 lei.

Cap de cretă ăla care nu te mai lăsa pe tine să urci, nu te-a lăsat dintr-un motiv întemeiat: drumul era blocat !

Despre cursă, în sine, nu-mi dau cu părerea. N-are rost să repet ceea ce alţii au spus deja. Organizatorii - şi aici îi pot numi pe Gabi DUN, Sultanu şi ceilalţi băieţi care şi-au dat interesul, nu pe cei care au purtat vestele "de frig" - şi-au dat tot interesul şi au făcut tot posibilul ca această cursă să iasă bine. Aş putea să spun un amănunt pe care nu multă lume-l ştie, dar, din nou, nu are rost. Situaţia reală nu s-a potrivit cu cea care se presupunea că va fi, şi i-a depăşit pe băieţi.

În plus, nu cred că jandarmeria a fost tocmită de clubul Redline, clubul organizator, ci de ACR Dolj - organizatorul pe hârtie al acestui eveniment, lucru ştiut de puţină lume deci nu e vina băieţilor care şi-au dat toată silinţa la faţa locului.

În rest, respect oierilor de la Piteşti care mi-au făcut capul calendar timp de ~ 30 minute cu glumele lor de urşi gunoieri. La un moment dat am vrut să mă dezbrac de caracter şi să le dau câte o flegmă-n ochi, dar mi-am dat seama că doar glonţul îi poate civiliza.

Multă lume a spus că la Craiova nu vor mai veni. Băieţi, Craiova a avut multe curse reuşite de la început până la sfârşit ! Sunt de acord că această cursă a fost un fiasco total, dar asta nu înseamnă că trebuie să "ne renegaţi".

Numai bine !

PS: mă bucur că am revăzut câţiva prieteni şi pentru că m-am îndrăgostit de un urs M3

Last edited by Gabi; 15-03-09 at 21:56.
Gabi is offline