View Single Post
Old 05-11-08, 20:30  
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]
Default Re: My Seicento - NT O5 YRJ

Cum va spuneam...o sa apara noi modificari si big...deci sa incepem...nu multe dar importante...

1) FULL SUSPENSION KIT- APEX
2) STICLA CLARA PENTRU FARURI

Is rupt de oboseala...dar fericit pana'n panzele albe...caci ziua mea a fost ceva in genu: ma trezesc la 6...ma autodetermin sa merg la facultate...ajung acolo la 7.30...stau la cursuri pana la 10.30 cand o tai in Baneasa la un interviu pentru un job (btw interviul a mers foarte bine, zic eu )...stau si o frec pe acolo pana undeva la 13 cand ma intorc si ma vad cu taikmiu la Romexpo (business)...mai stau si cu el vreo 2h.. (am vazut un taur cat un rinocer...sa imi creasca nasu daca nu era asa...avea 1600kg pe cantar si bilutele cam cat o minge de fotbal dar asta nu are nici o relevanta cu suspensiile mele ) )...continuand...plec de la romexpo si ma vad vreo ora cu prietena...dupa care ea pleaca inapoi la cursuri...eu plec spre Obor sa scot $ de pe card sa ma duc sa dau avansul pentru suspensie...si chiar asta am facut pana undeva in jur de ora 17.45 cand plec din Obor spre Bv. Iuliu Maniu...unde era nenea de la care trebuia sa imi iau geamurile...ajung acolo dupa vreo 45minute (petrecute in inghesuiala in metrou si intrun aer sufocant)...dar cand am ajuns acolo si miam vazut geamurile clare...eram in extaz...a meritat total...imediat ce le pun in geanta starea de oboseala revine si ma indrept inspre casa...ajuung si eu pe la ora 20.15-20.30 acasa...mananc a IIa masa pe ziua de azi...fac pozele la sticla de la faruri...ma astez la calculator si scriu...VA MULTUMESC CA ATI CITIT...si acum pozele
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	apex_suspension.jpg
Views:	201
Size:	20.9 KB
ID:	691882   Click image for larger version

Name:	Imag000.jpg
Views:	255
Size:	549.9 KB
ID:	691896   Click image for larger version

Name:	Imag002.jpg
Views:	219