![]() |
Vreau sa dezmembrez o masina. Cum procedez sa o scot de la politie si fisc?
vreau sa dezmembrez o masina cum procedez sa o scot de la politie si fisc?
vreau sa o vand pe bucati, e vorba despre o dacia nova gt |
Re: vreau sa dezmembrez o masina cum procedez sa o scot de la politie si fisc?
Da, da..aceeasi intrebare o am si eu !
|
pai o simpla radiere din circulatie rezolva nu rezolva problema?
|
nu...
ca nu ti-o scoate de la impozit cica... |
Re: Vreau sa dezmembrez o masina. Cum procedez sa o scot de la politie si fisc?
asadar......
|
asadar te duci cu hartiuta la impozite si-o scoti. sau bagi hartiuta de la impozite in dosarul de radiere. una din doua. Dar pentru dezmembrari trebuie sa ai o chitanta de la un centru de achizitii de genul asta, cel putin asa stiu eu.
|
- nu poti sa o dezmembrezi tu.... (ca ai nevoie de o chitanta de la un centru de dezmembrari auto)
- daca o tii in gradina...tot trebuie platit impozit (masina exista) de scos de la impozit o poti scoate legal, doar daca: - o predai la remat (primesti hartie pt scos din circulatie/ scos de la impozit) - o duci la dezmembrari (primesti aceeasi hartie) - o vinzi...(unii zic ca merge, sa faci contract de vanzare-cumparare, o scoti de la impozit de la tine, si ala nu o mai baga la el la impozit. In cazul in car e peste 10ani se trezeste ala ca vrea sa o inmatriculeze, va plati impozitul retroactiv) |
mai este o varianta care vad ca nu e prezentata.....nu e nevoie s-o,vinzi sau s-o radiezi....trebe doar sa dai o declaratie la finate ca ai dus-o la tara pe o tarla care-ti apartine....masina ramane pe numele tau ,dar se sterge de la impozit pt ca declari pe propria raspundere ca ai tras-o pe dreapta ,iar ca sa nu mai fie deloc trebuie dusa tabla cu seria la un remat...si cu hartia de acolo te duci la finate sa o sterga de pe numele tau...
|
mie nu mi-au acceptat asa...decat sa o radiez din circulatie (nu si de la impozit). Asta fiind radierea din circulatie la cerere.
pentru ca atata timp cat masina exista fizic, e un bun pentru care trebuie platit impozit... |
si daca eu o vand pe bucati, apoi dau la fier vechi (sau distrug) tabla sau ce o mai ramane din ea si peste vreun an ma duc si o declar furata?... S-o caute ei cat or vrea.... Nu sunt obligati sa mi-o scoata?
|
Va salut.
Nu prea le am eu cu forum-urile dar va rog sa-mi spuneti si mie o parere legat de ce a scris baiatul mai sus. Daca am vandut o masina si nu mai am actele adica contractul de vanzare-cumparare cum mai pot scoate masina de la fisc?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning