![]() |
Sofer profesionist
Propun să se dicute aici pe marginea profesionalismului īn trafic. Cred că ar fi o discuţie utilă tuturor nu neapărat să-i īnveţe unii pe alţii, ci şi să cunoaştem şi să evidenţiem mai multe stiluri de a conduce o maşină pe drumurile publice.
Prin deschiderea acestui subiect nu urmăresc crearea a două tabere care īncep a striga unii la alţii, respectiv tabăra celor ce conduc prudent şi tabăra celor care sfidează orice regulă. Să păstrăm discuţia īntr-un ton amiabil, colegial şi să lăsăm nervii pentru şefii de la birou.:lol: |
Re: Sofer profesionist
poate pui profesionalism in ghilimele, pentru toti aceia care am deviat de la un subiect, am batut un mic apropo intepator.
|
Quote:
|
Dai drumu, e democratie. Dar sa ne respectam varsta ca asa e frumos:P .Nu ne injuram nu ne scuipam.
|
No 10x... e prea ushor si prea greu in acelasi timp. Ai sa te lovesti singur odata, la fel cum a patit-o marea majoritate. Apoi o sa dai dreptate si celorlalti mai "timizi"(din pct tau de vedere)
|
App, legat de varsta...e cam egala. Cat despre injurat si scuipat n-ai sa vezi pe forumuri din partea mea. Ar fi multe de discutat pe tema asta, insa sunt multi ( nu zic ca tu ai fi printre ei) care au acei "ochelari de cal". Adica le stiu pe toate si le tin pe-a lor ca ei sunt maiestrii in ale toate, mai ales in ale condusului. Dupa ce au primul, poate si al doilea accident datorat ne-atentiei lor, se trezesc brusc la realitate si uita repede cine erau inainte de accident. E mult de discutat, poate prea mult. Repet, nu m-am referit la nimeni in special la fel cum nu m-am referit nici la primul post de pe acest thread.
|
Sindrom, nu e cazul de ghilimici că nu am īnceput subiectul ăsta pt a īnţepa. Crede-mă pe cuvānt că dacă e vb de īnţepat o fac la modul cel mai direct, finuţ dar şi usturător al naibii de tare. Subiectul ăsta-l vreau a fi o imagine īn oglindă a celui cu regulile de bun simţ. Să prezentăm aici aspecte pozitive şi demne de laudă, fără a ne repeta cu celălalt pe care l-am amintit (deşi riscul ca aceasta să se īntāmple e cam mare, ce-i drept - om vedea dacă merge).
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning