![]() |
Fiat Coupe
Vreau sa stiu ce pareri aveti de Fiat Coupe. Nu ma intereseaza alternative alta masina nimic strcit legat de masina asta. Rog posesorii de Fiat in special despre fiabilitate consum tot ce stiti va rog sa imi spuneti.
|
Re: Fiat Coupe
hmm.. e o masina foarte frumoasa, carosata de pininfarina dupa cum presupun ca sti deja. interiorul mi se pare superb, tinuta de drum demna de o sportiva, performante la fel.
cat despre motorizari, 1.8-2.0 amandoua si in variante turbo, putere intre 131 si 220 cp. Am apucat sa merg doar in 1.8 16 v non-turbo, insa cu un raport power-to-weight de 110.17 cai/tona masina era foarte sprintena, facandu-se simtiti toti caii, iar sunetul motorului peste 5000 rpm fiind superb. Detalii tehnice si despre intretinere nu stiu, probabil posesorii vor avea un cuvant de spus aici. Oricum... o masina extraordinara. |
Vreau o masina sport dar cand spun sport nu ma refer la masini sport precum Hyundai Coupe cu motor de 1.6 105cp mai putini decat are fratimio pe Megane. Masina asta chiar imi place cum arata dar nu prea stiu nimic despre ea si in plus vreau sa fac ceva frumos din ea nu va ramane stock mult timp.
|
:) atunci mergi pe varianta 2.0 20v turbo 219cp, 310.0 Nm (229 ft·lb) (31.6 kgm)
@ 2500 rpm, 0-100 ~ 6.5s, Top speed 250 km/h (155 mph) , Power-to-weight 164.89 bhp/ton .... Din cate am citit despre modelul asta de pe clubul fiat ar fi un adevarat monstru. "Ferrari-ul saracilor" dupa cum il supranumea cineva. Insa masina vine si cu un mare dezavantaj: tractiunea este fatza. Asadar in cazul in care vei decide sa ii maresti puterea te vei lovi de acest obstacol. Si dak nu esti convins da un search pe youtube :) |
Sa inteleaga toti. Nu am Fiat Coupe ci intentionez sa cumpar. Am o suma destul de mare dar nu de ajuns sa imi cumpar M3 si intentionez sa cumpar o masina cat de cat sport deoarece nu am cu ce sa merg momentan pana strang banii de M3. Ideea e o masina pana in 10.000 cu potential de tuning. Variante pe langa Fiat Copue ar mai fi Nissan SX200 si Eclipse
|
hmmm... dak vorbesti de suma de 22 000 euro cu care ai deschis alt thread... eu iti recomand un evo lancer sau un impresa wrx ceva.... sincer sunt niste masini care pe mine ma impresioneaza mai mult decat o va face vre-un m3 vreodata
|
cat consuma un coupe
|
La o masina sport nu e potrivita intrebarea *cat consuma*...sau schimbi vitezele la 2 mii de turatii sa te depaseasca un logan??? Pai nu... :)
|
All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2025 4Tuning