![]() |
Logan facelift
4 Attachment(s)
Deci ce parere aveti??Mie personal imi place mai alea spatele si interiorul de la portiere care in sfarsit este negru
|
Re: Logan facelift
1 Attachment(s)
spatele imi place, fata nu prea....
interiorul este frumos, dar primele doua varinate nu sunt prevazute cu "manerul gri", ramane exact ca pana acum (acelas lucru si la sandero) |
spatele e mai frumos ca la cel vechi...dat despre fata...e ingrozitoare...fiecare cu gusturile lui....
|
...nu mi'a placut dacia nici o data, nici ca echipari dar mai ales ca design. Acum... recunosc cu mana pe inima ca noul logan imi place, imi place botul, spatele, interiorul, echiparea (cel de 10300 euro). A spus mihaywyp mai sus ca "fiecare cu gusturile lui" sunt perfect de acord. Nu imi place vechiul logan si nu imi place nici sandero dar mi'ar placea sa am noul logan 1.6 16v (cel de 10300 euro).
|
stie cineva daca au inceput sa se achizitioneze accesorii tuning pentru noul logan ? 8)
|
2 Attachment(s)
Da chiar, stie cineva daca s-a modificat vreun Logan Facelift....?? in urmatoarele maxim 3 luni intentionez sa imi iau si eu unul si nush cum sa il fac, se risca cineva la un VT? am facut eu ceva in paint, la plictiseala....pentru ca Corelu e mort...:evil:
|
Cred ca era bine daca vopseau si grila in culoarea caroseriei,cum era inainte.
|
Grila o poate vopsi cine vrea ca pe langa 10300 eu nu cred ca mai conteaza maxim 100 eu (vopsita la cuptor chiar si la firma de unde o cumperi dar daca are si service ) si chiar si capacele de la proiectoare.
|
Pi nu e asa grozav!
|
1 Attachment(s)
MCV facelift
|
2 Attachment(s)
SI BERLINA FICELIFT
|
parerea mea :
+ estica spate + interiorul +oglinzi (nu imi plac cele vechi de nici un fel) -Grila fata (mie mi se pare foarte de prost gust) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning