![]() |
Eclipse 99 HELP
Salutare tutoror. Vreau sa achizitionez un Eclipse din 99 si sa ii fac tuning interiror si exteriror.Vreau sa o fac dupa eclipse-ul din Fast and Furious. Acum am o intrebare legata de paint. Cam cat ma costa sa o vopsesc ? Nu vreau sa fie de mantuiala...Si costume paint-ul albastru de pe partea din spate. cam cat ar costa... Iar daca are cineva Body-kituri, sau alte accesorii de vanzare pt eclipse 99 let me know.
Asa vreau sa iasa masina: http://homepage.usask.ca/~skf147/199...%20Eclipse.jpg Daca aveti part-uri sau orice ce ar prinde bine PM sau post. Multumesc |
Re: Eclipse 99 HELP
Nu ca as fi mare cunoscator,DAR o vopsea de genul acelate costa lejer 1000 euro.Mai adauga cel putin 3000 euro pentru jante,bodykit si interior. Acum nu stiu cat te va costa masina stock. Te sfatuiesc sa intri pe sectiunea bazar pentru ca acolo sigur vei gasi ce ai nevoie
|
Re: Eclipse 99 HELP
vopseaua in sine e scumpa. plus manopera... te duce.dar ala cred ca e un vinil, si nu cred ca ai vrea sa ai o masina la fel ca altii 1000 sau 10 000 de insi.daca tot vrei ceva frumos fa ceva personalizat, sa stii ca ai decat u
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:22. |
- Copyright 2026 4Tuning