![]() |
Chiptuning cu Unichip pe Hyundai Santa Fe by MasterTuner
5 Attachment(s)
Masina are motor de 2.2 CRDI common rail si e declarata cu 150 cp. Nu are diferential central, ci un fel de "haldex" american pentru puntea spate, practic fiind fata permanent si direct cuplat si comanda electrica pentru spate gestionata de calculatorul de sasiu. I-am decuplat cardanul spate si am masurat-o cu 129 cp si 318 Nm, mai jos si pentru ca avand cutie automata se mai pierde ceva putere in plus in transmisie. Cu Unichip am reusit 100Nm in plus si 22 cp ca putere maxima, insa la 2 500 rpm, adica acolo unde masina petrece 60 % din timp, am reusit un remarcabil 100 Nm si evident 35 cp, deci 33 % mai mult ca standard. Masina nu scoate deloc fum si a devenit mult mai elastica, nefiind tocmai usoara pentru un motor de 2.2 l.
|
Re: Hyundai Santa Fe cu Unichip by MasterTuner
Quote:
in curand fac 2000 km...deci...poate ne vedem !:twisted: |
Pai asa se face marketing. Daca ai aderenta nu cupleaza spatele, dc se invarte fata mult mai repede ca spatele incepe sa cupleze. Mai si verifica ce curba iei dupa unghiul volanului pt ca in curba evident fata se invarte mai repede (dece oare?) s.am.d. Cand apesi tu butonul ala tine spatele cuplat full asa incat sa iesi de unde oi fi ramas, fara sa mai calculeze ea si sa faca cupari usoare sa nu te hurduce. Oricum eu am ramas placut impresionat de masina ca intreg si tinand cont de pret e excelenta, eu avand un Patrol ca masina de toate ziua.
|
Quote:
p.s.pe cand delta? |
Re: Chiptuning cu Unichip pe Hyundai Santa Fe by MasterTuner
Salut,
Un pret pentru operatia facuta pe Santa-fe? Multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:28. |
- Copyright 2026 4Tuning