![]() |
Va rog sa ma ajutati.....
Dupa cum spune numele topicului am nevoie de ajutor...Pe cardul aparatului am avut niste poze...Cred ca leam sters ca nu mai sunt nici pe card nici pe calculator...Am nevoie de un program bun de recuperat datele de pe card...Pozele acelea sunt foarte importante. Am un aparat Panasonic lumix fz-50ek cu card 4gb...As dori sa imi ziceti un program eficient pentru a recupera acele poze....
Daca iam dat format la card am vreo sansa sa le mai recuperez? Multumesc anticipat |
Re: Va rog sa ma ajutati.....
daca nu ai pus nimic pe card dupa format ai putea recupera. incearca cu Recover4All sau altele din astea
|
o sa incerc tot ce ziceti, problema e ca am facut poze cu nemiluita
|
Quote:
|
la revedere si drum bun... ma... daca sunt importante... le scoti repede pe un CD. nu umbli cu ele asa ca e riscant
|
boss.. cauta-ma pe mess.. id in profil.. :) am eu un program care functioneaza..
|
eu folosesc Handy Recovery , cel putin si eu mi-am recuperat pozele de pe un mmc de 256mb pe care le-am sters
multa bafta |
de pe card nu am incercat sa recuperez ca inca nu am avut nevoie de asa ceva, insa sigur merge 100%... cum fac poze cand ajung acasa le descarc moment pe calculator.
pe calculator in schimb cand sterg ceva, indiferent ca e exe, pdf, jpg, bmp, etc.. si ma trezesc pe ceva timp ca am nevoie, am folosit file scavenger si am gasit tot ce am sters. la cineva i s`a formatat tot hdd`ul si repartitionat, deci nu mai erau aceleasi partitii. am dat un search la poze de pe tot hdd`ul si am gasit de la prima la ultima, poze sterse inclusiv de acum cativa ani cand si`a luat calculatorul 8) |
Va multumesc o sa incerc tot ce miati recomandat
|
Am considerat ca e mai bine sa nu fac si eu un alt topic!
Cine poate sa imi zica si mie un program sau un site cu care sa pot salva fisiere de pe youtube ( adica videoclipuri ). Multumesc! |
save2pc ....
|
Youtube Downloader.
|
d'oh...am si eu o problema mititica...o intrebare de fapt: se pot recupera pozele care au fost salvate in memoria aparatului si apoi sterse?!
|
- VIRTUAL DUB
- BACK TO LIFE - Hiren's BootCd ---> Aplicatia e o imagine de cd, trebuie neaparat sa ii dati burn la un cd cu ea. - Ontrack EasyRecovery Pro - Get data back Astea sunt cele mai bune programe de recovery data. Asa a zis un CyberFriend:)) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:58. |
- Copyright 2026 4Tuning